Paypal u Srbiji «Dvosmerno»

PayPal je u Srbiji od 14. aprila 2015. godine konačno postao dostupan dvosmerno, posle 15 godina čekanja. Pored mogućnosti onlajn kupovine (eng. online shopping), moguća je i sama naplata i prijem sredstava.

Postoji niz servisa sličnog tipa, međutim PayPal je sa godinama prisutnosti, sigurnosti i rasprostranjenosti postao najkredibilniji servis za onlajn plaćanje.

U Srbiji onlajn biznis konačno postaje stvarnost i naplata putem PayPal-a otvara vrata svim onlajn shopovima koji su se morali ograničavati na opcije plaćanja.

Šta je PayPal i kako funkcioniše.

PayPal je osnovan 1998. godine pod nazivom „Confinity” (a kasnije se udružio sa kompanijom X.com) i pozicioniran je u „Silicijumskoj dolini”, u Palo Altu, Kalifornija (SAD). Bio je u vlasništvu kompanije „eBay” od 2002. do 2014. godine, a 2015. su to dve razdvojene kompanije. U 2014. je zabeležio prihod od skoro 8 milijardi dolara. Pisan je programskim jezicima C++ i Node.js.

PayPal usluge omogućavaju korisnicima da se finansijske transakcije na internetu, odnosno prenos sredstava, vrše elektronski, između pojedinaca i preduzeća. Koristeći ovaj servis, korisnici mogu slati ili primati uplate za onlajn aukcije na sajtovima kao što su „eBay”, kupovati ili prodavati robu i usluge, donirati novac ili primati donacije.

PayPal posluje na 190 tržišta i ima više od 179 miliona aktivnih, registrovanih računa. Korisnici mogu da šalju, primaju, i drže sredstva u 24 valute širom sveta.

Ukratko rečeno, PayPal je najrasprostranjeniji onlajn sistem za plaćanje.

Prednosti Paypal-a.

Pored mogućnosti elektronske kupovine globalno na sajtovima poput Amazona i Ebay-a, PayPal je omiljeni metod elektronskog plaćanja za skoro preko četvrtine svih onlajn korisnika elektronske trgovine. PayPal poseduje reputaciju sigurnog servisa koji štiti interese kako onih koji kupuju, tako i onih koji prodaju. Korisnici troše manje vremena za unošenje svojih podataka i mogu jednostavno i brzo izvršiti uplatu bez potrebe za avansnom uplatom.

Fleksibilna Online Naplata

Onlajn naplata može biti nepoznanica za mnoge, a najviše za one koji su novi korisnici ove usluge. Ne samo da PayPal omogućava naplatu od drugih korisnika ovog servisa, već i mogućnost naplate od vaših klijenata koji plaćaju putem kreditnih kartica.

Korisnici mogu slati novac koristeći njihovu e-mail adresu ili integrisati PayPal dugme na njihovom web sajtu i preko onlajn korpe vršiti kupovinu. Korisnici imaju puno poverenje u samo ime i brend PayPal-a koje daje i kredibilitet vašem sajtu i vašem biznisu. Kompanija je takođe rilisovala smartfon čitač kreditnih kartica te ljudi mogu vršiti uplate bez obzira na kom se mestu nalaze.

Angažujte profesionalnu Digitalnu agenciju koja će implementirati PayPal plaćanje na vaš sajt i time omogućiti velikom broju korisnika širom sveta da na jednostavan način izvrše uplatu.

Bezbednost

Godine 2006. PayPal je implementirao sigurnosni ključ kao dodatnu zaštitu korisničkih naloga. Korisnik naloga unosi korisničko ime I password, ali je pored toga potrebno uneti I šest cifara kreditne kartice kao i verifikovati nalog preko SMS verifikacije. Ova dva dodatna zahteva obezbeđuju veću bezbednost I otežavaju kompromitovanje.

Jednostavan i lak pristup sredstvima

Čim primite uplatu putem PayPala i uspete da pristupite svojim sredstvima, alokacija i korišćenje sredstava postaju krajnje jednostavni. Ukoliko je PayPal povezan sa vašim bankovnom računu, možete povući sredstva sa računa u roku od 3 do 4 radna dana.

'); ?>
paypal ilustracija

Integracija Paypal-a u Vaš online shop.

PopArt Studio može integrisati vaš PayPal nalog na bilo koju web platformu, kako biste na lak način naplaćivali svoje uslugu ili robu.

Na vama je sada samo da nas kontaktirate i da se upoznamo sa Vašom pričom.

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.