Web dizajn agencija Beograd sa decenijom iskustva i više hiljada zadovoljnih domaćih i svetskih klijenata

Mi smo PopArt Studio, višestruko nagrađivana agencija sa preko deset godina iskustva u pružanju profesionalnih i kreativnih web dizajn usluga.

Naši web dizajneri posvećeni su kreiranju sajta koji adekvatno predstavlja Vaš brend, unapređuje rangiranje u pretrazi i korisničko iskustvo sajta, i povećava Vaš online profit.

Nudimo Vam profesionalne web dizajn usluge svih vrsta sajtova, od sajtova sa jednom stranicom i dinamičkih prezentacionih sajtova, do online prodavnica i veb aplikacija.

Našim klijentima nudimo jedinstven i kompletan pristup – od istraživanja tržišta i korisničkih potreba, preko izrade wireframe-a i iteracija boja i elemenata sajta, do kreiranja unikatnog fonta i zasebnog dizajna za mobilne uređaje.

Angažujte PopArt Studio i predstavite svoj biznis na najbolji mogući način, uz jedinstven, responzivan, optimizovan, i kreativan web sajt.

Kontaktirajte nas i otkrijte kako naš studio može da pomogne i Vama da dosegnete zvezde.

Šta dobijate kada svoj web dizajn poverite našoj agenciji?

Vaš sajt je jedina stvar koja promoviše Vaš biznis 24/7. Mi ćemo se pobrinuti da dizajn Vašeg sajta to radi na pravi način.

Adekvatno i profesionalno internet prisustvo daje Vam priliku da se povežete sa svojom ciljnom publikom, izgradite poverenje potrošača i konvertujete posetioce u zadovoljne klijente.

Brojke govore da potrošači više ne kupuju impulsivno - ali i kada to požele, atraktivan i efikasan web dizajn će ih ubediti da to bude baš na Vašem web sajtu.

Sa preko deset godina iskustva u kreiranju interaktivnih i privlačnih rešenja u Beogradu prilagođenih potrebama biznisa i kupaca, sa sigurnošću možemo da kažemo da je naša web dizajn usluga upravo ono što je Vašem biznisu potrebno za uspeh.

Profesionalne usluge PopArt Studija osiguravaju Vam sajt koji je:

 • Unikatnog dizajna prilagođenog Vašem brendu, industriji i kupcima
 • Responzivan ili u potpunosti kreiran za mobilne uređaje (mobile-first)
 • Kreiran spram svih smernica SEO optimizacije
 • Izrađen u skladu sa načelima optimizacije stope konverzije
 • Stabilan, siguran i funkcionalan
 • U skladu sa najnovijim profesionalnim trendovima

Naša web dizajn agencija nudi profesionalne usluge krojene prema potrebama Vašeg biznisa i klijenata.

Širok spektar usluga koje pružamo potpuno prilagođavamo Vašim ciljevima kako biste dobili sajt koji odgovara Vašim potrebama, budžetu i ambicijama.

Pored unikatnog dizajna web stranica, PopArt Studio Vam nudi i druge usluge koje će unaprediti uspešnost i profitabilnost Vašeg web sajta:

 • Izrada web sajta uz upotrebu vrhunske tehnologije i vodećih alata
 • Unikatan UI i UX dizajn spram Vašeg brenda
 • Unikatno kodiranje sajta vrhunskih performansi na svim uređajima
 • Integracija eCommerce funkcionalnosti
 • Sistem za upravljanje sadržajem (CMS)
 • Istraživanje i pisanje optimizovanog web sadržaja

Tražite nešto što nije navedeno? Bez brige! Naši nagrađivani web dizajneri, developeri i marketari mogu Vam pružiti upravo ono što Vam je potrebno.

Kontaktirajte nas i započnite sa kreiranjem svog efikasnog i kreativnog web sajta već danas.

Nagrađivana agencija u Srbiji kojoj veruju i najveći

PopArt Studio je nagrađivana, pouzdana i profesionalna agencija za web dizajn sajta u Beogradu, sa više od decenije iskustva u dizajniranju sajtova za klijente iz Beograda kao i celokupne Srbije. Poverenje su nam ukazali i mala preduzeća i međunarodne kompanije iz susednih država kao što su Hrvatska, Slovenija, Crna Gora. Sarađivali smo sa nekim od najpoznatijih biznisa u Srbiji i na Balkanu, kao što su Delta Holding, Daikin Srbija, Naftna Industrija Srbije, Ministarstvo finansija Republike Srbije, Slavni u Istri, Rihter destilerija, NonStop oglasi Slovenia, i mnogi drugi.

Domaći kvalitet prepoznat je širom sveta - na B2B platformi Clutch, PopArt Studio se rangira kao web dizajn agencija godine, a isto priznanje dobili smo i od svetski priznatog tela za ocenjivanje web dizajn agencija, Ad World Masters.Naši projekti - kako za domaće tako i za inostrane klijente - nagrađivani su od strane najvećih svetskih referentnih tela poput Awwwards-a, CSS Design Awards, CSS, International Trade Council i mnogi drugi.

Posetite naš portfolio i otkrijte šta možemo da učinimo za Vaš biznis.

Više od polovine Internet saobraćaja dolazi putem mobilnih telefona, a neznatno manji je i udeo mobilnih uređaja u broju transakcija i zaradi putem online kupovine.

Domaći kvalitet prepoznat je širom sveta - na B2B platformi Clutch, PopArt Studio se rangira kao web dizajn agencija godine, a isto priznanje dobili smo i od svetski priznatog tela za ocenjivanje web dizajn agencija, Ad World Masters.Naši projekti dizajna web stranica - kako za domaće tako i za inostrane klijente - nagrađivani su od strane najvećih svetskih referentnih tela poput Awwwards-a, CSS Design Awards, CSS, International Trade Council i mnogi drugi.

Našim klijentima nudimo usluge responzivnog i mobile-first dizajna, tokom kojih kreiramo stranice čiji se izgled i sadržaj automatski prilagođavaju spram veličine ekrana uređaja.

Responzivnost podrazumeva stranice čiji se interfejs prilagođava izgledu uređaja i veličini prozora, olakšavajući upotrebljivost, navigaciju i korisničko zadovoljstvo. Mobile-first je pristup u kome se prvo započinje dizajn proizvoda za mobilne uređaje.

web dizajn standardi

Naši web dizajneri poseduju višegodišnje iskustvo u responzivnom i mobile-first web pristupu. Koristimo najnovije tehnologije i najbolje prakse kako bismo osigurali da je Vaš sajt prilagođen za sve uređaje i pruža izvanredno korisničko iskustvo.

Uloga responzivnog web dizajna je ključna za uspeh online biznisa. Prilagođenost mobilnim uređajima značajno doprinosi poboljšanju korisničkog iskustva, unapređivanju performansi web sajta, jačanju pozicija u pretrazi i povećanju konverzija putem sajta.

Unapređeno korisničko iskustvo koje pruža ova prilagođenost podrazumeva to da će se korisnici moći kretati Vašom stranicom i pristupiti celokupnom njenom sadržaju bez potrebe za zumiranjem ili vodoravnim pomicanjem stranice.

Osim korisnika, Internet pretraživači, poput Google-a, uzimaju u obzir prilagodljivost sajta mobilnim uređajima pri rangiranju u rezultatima pretrage. Osim toga, responzivan sajt dugoročno štedi Vaše vreme i resurse jer uklanja potrebu za posedovanjem odvojenih web stranica za različite uređaje.
Kontaktirajte nas

Saznajte više o tome kako Vam možemo pomoći da stvorite responzivnu web stranicu koja zadovoljava potrebe Vašeg biznisa.

Naručite

Custom web dizajn usluga - Unikatan dizajn web stranice

Kao vodeća web dizajn agencija u Srbiji, razumemo važnost sajta koji odražava Vaš brend i izdvaja Vas od konkurencije. Zato našim klijentima nudimo usluge custom web dizajna, odnosno kreiranje sajta unikatnog izgleda.

Custom označava dizajn jedinstvene stranice koja je prilagođena Vašim potrebama i ciljevima. Prilagođenost omogućuje potpunu jedinstvenost – bilo da je u pitanju određeni izgled i raspored elemenata, shema boja ili bilo šta drugo, naš tim Vam može pomoći da oživite svoju viziju.

Na ovaj način dobijate stranicu koja je potpuno optimizovana za Vašu ciljnu publiku i njihove potrebe i očekivanja, čime unapređujemo prepoznatljivost Vašeg brenda i broj konverzija.

Mi koristimo najnovije tehnologije i najbolje prakse kako bi osigurali da Vaš custom web sajt bude funkcionalan, dostupan i vizuelno privlačan.

Kontaktirajte nas i saznajte više o tome kako Vam PopArt Studio web dizajn agencija može pomoći kada je u pitanju custom sajt.

WordPress Web Dizajn

Dizajn WordPress sajta jedna je od centralnih usluga PopArt Studija, koju pružamo od prvog dana našeg postojanja, već više od decenije. Naša agencija specijalizovana je za custom web sajt u WordPress-u koji poseduje atraktivan izgled, jednostavnu navigaciju i usklađenost sa pravilima SEO optimizacije.

Skoro 35% sajtova na Internetu nalazi se na WordPress-u - i to sa razlogom. Intuitivan i prilagodljiv interfejs, jednostavnost ažuriranja sadržaja, brojni dodaci, podrška i sigurnosne opcije samo su neki od razloga zašto se biznisi odlučuju za ovaj CMS.

Uz profesionalnu uslugu iskusnih WordPress dizajnera, uživaćete u maksimalnim benefitima koje WordPress platforma nudi.

Naš tim pomoći će Vam da kreirate robustan dizajn web stranica usklađen sa brendom i ciljevima Vašeg poslovanja. Stručnjaci PopArt Studija kreiraju izgled sajta usklađen sa najnovijim trendovima i tehnologijama.

Šta dobijate kada postanete partner s našom WordPress web dizajn agencijom:

 • temeljan, profesionalan i transparentan proces WordPress dizajna
 • specijalizovani WordPress stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom i nagrađivanim dizajnima
 • WordPress web sajt spram najnovijih trendova i tehnologija
 • unikatna WordPress stranica
 • responzivan WordPress sajt za sve uređaje
 • intuitivan WordPress sajt kreiran za maksimalne performanse i usklađen sa načelima SEO optimizacije
 • WordPress sajt za online trgovinu
 • sveobuhvatno izveštavanje i redovna komunikacija o napretku projekta
 • Kontaktirajte našu firmu za web dizajn već danas i stupite u kontakt s našim stručnjacima za WordPress.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako Vam PopArt Studio dizajn web stranice može pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Zašto naši web dizajneri?

Ponosimo se našom uslugom i timom koji posvećeno stvara atrkativan, profesionalan i kvalitetan sajt, koji ne samo da izgleda sjajno, već pruža odlično korisničko iskustvo posetiocima sajta.

Ukoliko tražite najbolju web dizajn agenciju za svoj web sajt - došli ste na pravo mesto. PopArt Studio je nagrađivana agencija sa mnoštvom priznanja od strane najvećih referentnih tela u industriji, kao što su Awwwards, Ad World Masters i drugi.

Više od deset godina stvaramo sajtove koji su vizuelno privlačni, jednostavni za korišćenje, i optimizovani za pretraživače i konverzije. Tokom svakog projekta, negujemo transparentnu i iskrenu komunikaciju sa klijentom, i zajedničkim dogovorima dolazimo do najboljeg rešenja.

Naši dizajneri web stranica poseduju dugogodišnje iskustvo u radu na custom WordPress projektima za domaće i strane kompanije, svih veličina i iz širokog spektra industrija.

Naša usluga nema kompromise kada je u pitanju kvalitet. Pratimo najnovije trendove i tehnologije, i kreiramo web sajt izgleda i funkcionalnosti koje oslikavaju Vaš brend, publiku i ciljeve.

Upoznajte nas i vidite zašto su hiljade klijenata poverile svoj projekat upravo našoj kompaniji.

Proces web dizajna

Mi posmatramo Vaš sajt kao digitalni izlog koji predstavlja Vaš brend i pomaže Vam da se povežete s publikom. Bez obzira da li Vam je potreban jednostavan, prezentacioni sajt sa nekoliko stranica ili složena platforma za online trgovinu, usluge PopArt Studija mogu Vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Naš WordPress proces osmišljen je tako da pokriva sve aspekte koje podrazumevaju uspešne i profesionalne web dizajn usluge. Od inicijalnih konsultacija do lansiranja Vaše internet stranice, blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo osigurali da njihova vizija postane stvarnost.

Klijenti koji nam povere web dizajn svog sajta prolaze kroš naš testirani proces:

#1 Definisanje projekta i ciljeva

Inicijalna faza procesa obuhvata blisku saradnju sa klijentom kako bismo utvrdili opseg potrebnih usluga, nivo uključenosti kolega, kao i ciljeve koje novi sajt mora da ispunjava.

#2 Dizajn sitemapa i wireframea

Prve skice izgleda novog sajta kreiraju se tokom ove faze, tokom koje se definišu boje, tipografija, elementi stranica i sve druge pojedinosti koje će web dizajn obuhvatati.

#3 Dizajniranje pojedinačnih web stranica

Sada kada imamo postavljene osnove, krećemo sa kreiranjem pojedinačnih stranica. Od homepage-a do kontakt strane, naš tim podjednako je posvećen svakoj stranici, uvek imajući na umu njenu intuitivnost upotrebe, kvalitet performansi i optimizaciju za pretraživače.

#4 Kodiranje i testiranje

Nakon što je klijent odobrio izgled određene stranice, naši development i QA timovi kreću sa kodiranjem i testiranjem. Naša praksa jeste da se kodiranje sajta radi paralelno sa dizajnom, kako bismo maksimalno smanjili trajanje projekta i klijentovo čekanje.

#5 Lansiranje i održavanje

Nakon što je kompletan dizajn kreiran, kodiran i testiran, vreme je za pokretanje web sajta. U zavisnosti od klijentovih potreba, naša digitalna agencija nudi širok spektar usluga koje će pomoći boljem rangiranju i profitabilnosti Vašeg novog sajta, kao što su SEO optimizacija, održavanje web sajta, i druge.popart klijenti

Šta klijenti kažu o našoj web dizajn agenciji

 • "NIS a.d. tražio je web dizajn agenciju za kompletan redizajn svog internog web portala. Redizajn se odnosi na sve: vizualni izgled, informacijsku arhitekturu, procese... Portfolio PopArt Studija bio je posebno impresivan, kao i reference članova predloženog tima. Praktično, nismo uopšte imali dilemu koja od kontaktiranih agencija je najbolja i najstručnija. Rezultati redovnog godišnjeg istraživanja pokazuju da je preko 95% naših zaposlenih zadovoljno izgledom, sadržajem i funkcionalnošću NIS Portala."Nebojša Trajković, NIS a.d.
 • "Odlučili smo se da web dizajn i izradu novog web sajta naše kompanije pokrenemo od nule. Cilj nam je bio kreirati sajt putem kog ćemo povećati svest i konvertovati potencijalne klijente, kao i privući talentovane kolege. Odabrali smo WordPress i dizajn unikatne teme... PopArt Studio je radio na web dizajnu početne stranice, koja je potom služila kao osnova za ostale stranice. Bili smo jako zadovoljni s prvom verzijom i odlučili smo nastaviti, uz samo manje izmene."Mila Petrović, NETCONOMY
 • "PopArt Studio nam je davao ideje i predloge za web dizajn, strukturu i arhitekturu sajta. Nismo profesionalci, ali sa sigurnošću možemo da kažemo da je PopArt Studio uspešno kreirao lep i dobro osmišljen dizajn web stranice koji predstavlja Marku Žvaku na pravi način."Dušan Čavić, Ciklotron/Marka Žvaka
 • „Želeli smo web dizajn za novi, moderan sajt Ministarstva finansija. PopArt Studio kreirano je unikatan i profesionalan dizajn web stranica koji već donosi rezultate.”Ana Pančić, Ministarstvo finansija Republike Srbije

Web dizajn FAQ - Često postavljana pitanja

Koliko vremena traje web dizajn projekat?

Vremenski okvir varira spram kompleksnosti projekta i stepena ažurnosti klijenta. Uglavnom, jednostavniji projekat od nekoliko stranica može biti finalizovan za nekoliko nedelja, dok složeniji projekti mogu potrajati i nekoliko meseci. Ukoliko klijent ima određeni rok koji želi ispoštovati, možemo Vam ponuditi opcije kako bi se projekat finalizovao na vreme.

Koja je cena web dizajna?

Cena varira spram mnogo faktora, kao što su broj jedinstvenih stranica koje je potrebno kreirati, kompleksnost projekta i stepen uključenosti timova. Za detaljnu procenu cene web dizajn projekta, najbolje je da nas kontaktirate i zatražite ponudu.

Uključuje li Vaša ponuda web dizajna i development sajta i SEO optimizaciju?

Naši menadžeri prodaje kreiraju jedinstvenu ponudu za Vaš projekat spram Vaših zahteva i dostavljenih informacija. Ukoliko u ponudi nije eksplicitno navedeno, procena se odnosi samo na proces dizajniranja web sajta.

Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom, pružamo širok spektar usluga kao što su izrada stranica, SEO optimizacija, brending i PPC reklamiranje. Ukoliko ste zainteresovani za proširenje saradnje sa nama, naš tim će sa Vama rado podeliti više detalja o drugim uslugama.

Za koje industrije pružate web dizajn usluge?

Tokom više od decenije našeg postojanja, sarađivali smo sa domaćim i stranim kompanijama iz raznih industrija, bilo da su u pitanju B2B kompanije koje sarađuju sa drugim biznisima, ili B2C firme koje pružaju usluge potrošačima.

Web dizajn svog sajta poverile su nam kompanije i individualci iz oblasti onlajn trgovine, proizvodnje, vladinog sektora, nekretnina, medicine, prava, IT i softverskih tehnologija, mode, putovanja, kao i mnoštvo ličnih brendova.

Radite li web dizajn za online prodavnice?

Apsolutno – u našem portfoliju nalazi se mnoštvo projekata za domaće i inostrane online prodavnice. Pored klasičnih online prodavnica fokusiranih na kupoprodaju predmeta, naši timovi imaju iskustva i sa sajtovima za kupoprodaju stanova, umetničkih dela, i drugih eCommerce industrija.

Možete li redizajnirati postojeću web stranicu?

Da, naša agencija nudi ovu uslugu. Važno je da napomenemo da PopArt Studio vrši isključivo potpuni redizajn web sajta. Manja ažuriranja postojećeg dizajna stranice ili dovršavanje nepotpunog dizajna započetog od strane druge agencije ne spadaju u naše usluge. Međutim, ako postoje elementi koje želite zadržati s trenutnog sajta, vrlo verovatno ćemo moći da ih integrišemo u novi.

Da li su Vaše web stranice responzivne, tj. da li sajt bude prilagođen mobilnim uređajima?

Apsolutno! PopArt Studio se ponosi detaljnim i kompleksnim pristupom koji uključuje potpuno responzivan dizajn web stranica. Osim prilagođenosti mobilnim uređajima, klijentima nudimo i mobile-first dizajn, odnosno primarno rađen za mobilne. Koji god pristup da odaberete, budite sigurni da će iskustvo Vaše web stranice na mobilnom uređaju biti nenadmašno.

Ko je vlasnik završenog dizajna web stranice?

Nakon ispunjenja ugovornih obaveza, puno vlasništvo nad Vašom stranicom prepuštamo Vama.

Sa klijentima iz kojih država sarađujete na kreiranju web dizajna?

Usluge pružamo klijentima iz Beograda, Novog Sada i celokupne Srbije, kao i sa individuama i kompanijama iz zemalja regiona kao što su Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, i druge.

Osim toga, dizajn svojih stranica poverili su nam i klijenti iz SAD, Australije, Novog Zelanda, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, i drugih.

Jesu li Vaši dizajni web stranica templejti?

Naš web dizajn studio ne koristi templejte, već je svaka naša web stranica jedinstvena i posebno kreirana spram zahteva i potreba svakog klijenta.

Naručite uslugu profesionalnog web dizajna

PopArt Studio okuplja tim posvećenih kreativnih veb dizajnera koji će svoje iskustvo i veštinu pretočiti u veb-sajt napravljen po vašoj meri. Lično se uverite u našu sposobnost da od kreativne vizije i ideje kreiramo savršen veb-sajt. Pogledajte portfolio naših najboljih radova koje smo kreirali za klijente širom sveta i naručite web dizajn uslugu koja će unaprediti vaše poslovanje.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.