Web dizajn agencija sa kompletnom uslugom.

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo vaša produžena ruka, deo vašeg tima, na zajedničkoj smo strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubedljivo pobeđuje.

Da pojednostavimo: ovo je poput ljubavne priče u kojoj su se dvoje sreli, upoznali, počeli da veruju jedno drugom i postali uspešan tim.

Usluge web dizajna agencije u skladu sa svetskim trendovima.

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo verovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahteve posetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (responzivni iliti prilagođavajući web dizajn, onaj koji se prilagođava prenosivom uređaju).

Responsive web dizajn prilagođen mobilnim uređajima

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i pružamo uslugu web dizajn koji menjaja tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Prednosti koje donosi responsive dizajn prilagođen mobilnim uređajima:

  • mala cena održavanja - s obzirom na to da imamo samo jednu stranicu koju treba održavati, dok se menja prikaz na različitim uređajima, sadržaj, pak, ostaje nepromenjen.
  • ujednačen vizuelni identitet - s jednim istim sajtom i za mobilne i desktop uređaje mnogo je lakše održati jedinstven vizuelni identitet i prepoznatljivost vašeg brenda.
  • prilagođenost korisnicima - responzivni sajtovi su jednostavni za upotrebu i omogućuju klijentima da se lako povežu sa vašom kompanijom.
  • nema redirekcije sajta na drugu adresu - činjenica je da imate jedan sajt za sve uređaje tako da nema potrebe za preusmeravanjem na druge adrese.

Naručite uslugu profesionalnog web dizajna

PopArt Studio okuplja tim posvećenih kreativnih veb dizajnera koji će svoje iskustvo i veštinu pretočiti u vebsajt napravljen po vašoj meri. Lično se uverite u našu sposobnost da od kreativne vizije i ideje kreiramo savršen veb sajt. Pogledajte portfolio naših najboljih radova koje smo dizajnirali za klijente širom sveta i naručite web dizajn uslugu koja će unaprediti vaše poslovanje.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.