Web dizajn studio sa decenijom iskustva i više hiljada zadovoljnih domaćih i svetskih klijenata

Mi smo PopArt Studio, višestruko nagrađivana web dizajn agencija sa preko deset godina iskustva u pružanju profesionalnih i kreativnih web dizajn usluga.

Naši web dizajneri posvećeni su kreiranju sajta koji adekvatno predstavlja Vaš brend, unapređuje rangiranje u pretrazi i korisničko iskustvo sajta, i povećava Vaš online profit.

Kao najbolja web dizajn agencija u Srbiji, nudimo Vam profesionalan web dizajn svih vrsta sajtova, od sajtova sa jednom stranicom i dinamičkih prezentacionih sajtova do online prodavnica i veb aplikacija.

Našim klijentima nudimo jedinstven i kompletan pristup web dizajn usluzi - od istraživanja tržišta i korisničkih potreba, preko izrade wireframe-a i iteracija boja i elemenata sajta, do kreiranja unikatnog fonta i zasebnog web dizajna za mobilne uređaje.

Angažujte PopArt Studio web dizajn agenciju i predstavite svoj biznis na najbolji mogući način, uz jedinstven, responzivan, optimizovan, i kreativan web dizajn.

Kontaktirajte nas i otkrijte kako naš web dizajn studio može da pomogne i Vama da dosegnete zvezde.

Šta dobijate kada svoj web dizajn poverite PopArt Studio web dizajn agenciji?

Vaš sajt je jedina stvar koja promoviše Vaš biznis 24/7. Naš web dizajn studio čini da dizajn Vašeg sajta to radi na pravi način.

Adekvatno i profesionalno prisustvo na webu daje Vam priliku da se povežete sa svojom ciljnom publikom, izgradite poverenje potrošača i konvertujete posetioce u zadovoljne klijente.

Brojke govore da potrošači više ne kupuju impulsivno - ali i kada to požele, atraktivan i efikasan web dizajn će ih ubediti da to bude baš na Vašem web sajtu.

Sa preko deset godina iskustva u kreiranju interaktivnih, privlačnih web dizajna u Beogradu prilagođenih potrebama biznisa i kupaca, sa sigurnošću možemo da kažemo da je naša web dizajn usluga upravo ono što je Vašem biznisu potrebno za uspeh.

Profesionalne web dizajn usluge PopArt Studija osiguravaju Vam sajt koji je:

 • Unikatnog dizajna prilagođenog Vašem brendu, industriji i kupcima
 • Responzivan ili u potpunosti dizajniran za mobilne uređaje (mobile-first dizajn)
 • Kreiran spram svih smernica SEO optimizacije
 • Dizajniran u skladu sa načelima optimizacije stope konverzije
 • Stabilan, siguran i funkcionalan
 • Profesionalno dizajniran u skladu sa najnovijim trendovima

Naša web dizajn agencija nudi profesionalne web dizajn usluge krojene prema potrebama Vašeg biznisa i klijenata.

Širok spektar web dizajn usluga koje pružamo potpuno prilagođavamo Vašim ciljevima kako biste dobili sajt koji odgovara Vašim potrebama, budžetu i ambicijama.

Pored unikatnog dizajna web stranica, PopArt Studio Vam nudi i druge usluge koje će unaprediti uspešnost i profitabilnost Vašeg web sajta:

 • Web dizajn uz upotrebu vrhunske tehnologije i vodećih alata
 • Unikatan UI i UX dizajn spram Vašeg brenda
 • Izrada web sajta unikatnog koda i vrhunskih performansi na svim uređajima
 • Integracija eCommerce funkcionalnosti
 • Sistem za upravljanje sadržajem (CMS)
 • Istraživanje i pisanje optimizovanog web sadržaja

Tražite nešto što nije navedeno? Bez brige! Naši nagrađivani web dizajneri, developeri i marketari mogu Vam pružiti upravo ono što Vam je potrebno.

Kontaktirajte nas i započnite sa kreiranjem svog efikasnog i kreativnog web sajta već danas.

Nagrađivana web dizajn usluga kojoj veruju najveći - Najbolja web dizajn agencija u Srbiji

PopArt Studio je nagrađivana, pouzdana i profesionalna web dizajn agencija u Beogradu, sa preko decenijom iskustva u dizajniranju sajtova za klijente iz Beograda kao i celokupne Srbije. Poverenje su nam ukazali i mala preduzeća i međunarodne kompanijeiz susednih država kao što su Hrvatska, Slovenija, Crna Gora. Sarađivali smo sa nekim od najpoznatijih biznisa u Srbiji i na Balkanu, kao što su Delta Holding, Daikin Srbija, Naftna Indusrija Srbije, Ministratvo finansija Republike Srbije, Slavni u Istri, Rihter destilerija, NonStop oglasi Slovenia, i mnogi drugi.

Domaći kvalitet prepoznat je širom sveta - na B2B platformi Clutch, PopArt Studio se rangira kao web dizajn agencija godine, a isto priznanje dobili smo i od svetski priznatog tela za ocenjivanje web dizajn agencija, Ad World Masters.Naši projekti dizajna web stranica - kako za domaće tako i za inostrane klijente - nagrađivani su od strane najvećih svetskih referentnih tela poput Awwwards-a, CSS Design Awards, CSS, International Trade Council i mnogi drugi.

Posetite naš web dizajn portfolio i otkrijte šta naši web dizajneri mogu da učine za Vaš biznis.

Više od polovine Internet saobraćaja dolazi putem mobilnih telefona, a neznatno manji je i udeo mobilnih uređaja u broju transakcija i zaradi putem online kupovine.

Domaći kvalitet prepoznat je širom sveta - na B2B platformi Clutch, PopArt Studio se rangira kao web dizajn agencija godine, a isto priznanje dobili smo i od svetski priznatog tela za ocenjivanje web dizajn agencija, Ad World Masters.Naši projekti dizajna web stranica - kako za domaće tako i za inostrane klijente - nagrađivani su od strane najvećih svetskih referentnih tela poput Awwwards-a, CSS Design Awards, CSS, International Trade Council i mnogi drugi.

Stoga, našim klijentima nudimo usluge responzivnog web dizajna i mobile-first dizajna, tokom kojih kreiramo dizajn web stranica čiji se izgled i sadržaj automatski prilagođavaju spram veličine ekrana uređaja.

Responzivni web dizajn podrazumeva dizajn web stranice čiji se interfejs prilagođava izgledu uređaja i veličini prozora, olakšavajući upotrebljivost, navigaciju i korisničko zadovoljstvo. Mobile-first web dizajn je pristup u kom web dizajneri prvo započinju dizajn proizvoda za mobilne uređaje.

web dizajn standardi

Naši web dizajneri poseduju višegodišnje iskustvo u responzivnom i mobile-first web dizajnu. Koristimo najnovije tehnologije i najbolje prakse kako bismo osigurali da je Vaša web stranica prilagođena za sve uređaje i pruža izvanredno korisničko iskustvo.

Uloga responzivnog web dizajna je ključna za uspeh online biznisa. Web dizajn prilagođen mobilnim uređajima značajno doprinosi poboljšanju korisničkog iskustva, unapređivanju performansi web sajta, jačanju pozicija u pretrazi i povećanju konverzija putem sajta.

Unapređeno korisničko iskustvo koje pruža web dizajn za mobilne podrazumeva to da će se korisnici moći kretati Vašom web stranicom i pristupiti celokupnom njenom sadržaju bez potrebe za zumiranjem ili vodoravnim pomicanjem stranice.

Osim korisnika, Internet pretraživači, poput Google-a, uzimaju u obzir prilagodljivost web sajta mobilnim uređajima pri rangiranju u rezultatima pretrage. Osim toga, responzivan web dizajn dugoročno štedi Vaše vreme i resurse jer uklanja potrebu za posedovanjem odvojenih web stranica za različite uređaje.
Kontaktirajte nas

Saznajte više o tome kako Vam možemo pomoći da stvorite responzivnu web stranicu koja zadovoljava potrebe Vašeg biznisa.

Naručite

Custom web dizajn usluga - Unikatan dizajn web stranice

Kao vodeća web dizajn agencija u Srbiji, razumemo važnost web stranice koja odražava Vaš brend i ističe se od konkurencije. Zato našim klijentima nudimo usluge custom web dizajna, odnosno web dizajna stranica unikatnog izgleda.

Custom web dizajn predstavlja izradu jedinstvene web stranice koja je prilagođena Vašim potrebama i ciljevima. Prilagođeni web dizajn omogućuje dizajn web stranice koji je potpuno jedinstven - bilo da je u pitanju određeni izgled i raspored elemenata, shema boja ili bilo šta drugo, naši web dizajneri mogu Vam pomoći da oživite svoju viziju.

Benefit custom web dizajna je taj što dobijate dizajn web stranice koji je potpuno optimizovan za Vašu ciljnu publiku i njihove potrebe i očekivanja, čime unapređujemo prepoznatljivost Vašeg brenda i broj konverzija.

Naši iskusni web dizajneri koriste najnovije tehnologije i najbolje prakse kako bi osigurali da Vaša web stranica custom dizajna bude funkcionalna, dostupna i vizualno privlačna.

Kontaktirajte nas i saznajte više o tome kako Vam PopArt Studio web dizajn agencija može pomoći u kreiranju custom web dizajna.

WordPress Web Dizajn

Dizajn WordPress sajta jedna je od centralnih usluga PopArt Studija, koju pružamo od prvog dana našeg postojanja, već više od decenije. Naša web dizajn agencija specijalizovana je za custom web dizajn sajtova u WordPress-u koje poseduju atraktivan izgled, jednostavnu navigaciju i usklađenost sa pravilima SEO optimizacije.

Skoro 35% web sajtova na Internetu nalazi se na WordPress-u - i to sa razlogom. Intuitivan i prilagodljiv interfejs, jednostavnost ažuriranja sadržaja, brojni dodaci, podrška i sigurnosne opcije samo su neki od razloga zašto se biznisi odlučuju za ovaj CMS.

Uz profesionalnu web dizajn uslugu iskusnih WordPress web dizajnera, uživaćete u maksimalnim benefitima koje WordPress platforma nudi.

Naši WordPress web dizajneri pomoći će Vam da kreirate robustan dizajn web stranica usklađen sa brendom i ciljevima Vašeg poslovanja. Web dizajneri PopArt Studija kreiraju izgled sajta usklađen sa najnovijim dizajn trendovima i web tehnologijama.

Šta dobijate kada postanete partner s našom WordPress web dizajn agencijom:

 • temeljan, profesionalan i transparentan proces WordPress web dizajna
 • specijalizovani WordPress web dizajneri sa višegodišnjim iskustvom i nagrađivanim dizajnima
 • web dizajn WordPress web sajta spram najnovijih dizajn trendova i web tehnologija
 • unikatan web dizajn WordPress web stranice
 • responzivan dizajn WordPress web sajta za sve uređaje
 • intuitivan WordPress web dizajn kreiran za maksimalne performanse i usklađen sa načelima SEO optimizacije
 • dizajn WordPress web sajta za online trgovinu
 • sveobuhvatno izveštavanje i redovna komunikacija o napretku projekta
 • Kontaktirajte našu firmu za web dizajn već danas i stupite u kontakt s našim stručnjacima za WordPress.

Kontaktirajte nas danas i saznajte više o našoj web dizajn usluzi i kako Vam PopArt Studio može pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Zašto naši web dizajneri?

Ponosimo se svojom web dizajn uslugom i timom web dizajnera koji su posvećeni stvaranju atrkativnog, profesionalnog i kvalitetnog dizajna koji ne samo da izgleda sjajno, već pruža odlično korisničko iskustvo posetiocima sajta.

Ukoliko tražite najbolju web dizajn agenciju za svoj naredni projekat - došli ste na pravo mesto. PopArt Studio je nagrađivana web dizajn agencija sa mnoštvom nagrada i priznanja od strane najvećih referentnih tela u industriji, kao što su Awwwards, Ad World Masters i drugi.

Više od deset godina stvaramo dizajn web stranica koji je vizuelno privlačan, jednostavan za korištenje, i optimiziran za pretraživače i konverzije. Tokom svakog web dizajn projekta, negujemo transparentnu i iskrenu komunikaciju sa klijentom, i zajedničkim dogovorima dolazimo do najboljeg dizajn rešenja.

Naši web-dizajneri poseduju dugogodišnje iskustvo u izradi custom WordPress web dizajn projekata za domaće i strane kompanije, svih veličina i iz širokog spektra industrija.

Naša web dizajn usluga nema kompromise kada je u pitanju kvalitet. Pratimo najnovije trendove i tehnoligije web dizajna, i kreiramo dizajn web stranica koji oslikava Vaš brend, publiku i ciljeve.

Upoznajte nas i vidite zašto su hiljade klijenata poverile svoj web dizajn projekat upravo našoj kompaniji.

Proces web dizajna

Mi posmatramo dizajn Vašeg web sajta kao digitalni izlog koji predstavlja Vaš brend i pomaže Vam da se povežete s publikom. Bez obzira da li Vam je potrebna jednostavan, prezentacioni web sajt sa nekoliko stranica ili složena platformu za online trgovinu, web dizajn usluge PopArt Studija mogu Vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Naš proces WordPress web dizajna osmišljene su tako da pokrivaju sve aspekte kreiranja jednog profesionalnog i uspešnog web sajta. Od inicijalnih konsultacija do lansiranja Vaše web stranice, blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo osigurali da njihova vizija postane stvarnost.

Klijenti koji nam povere web dizajn svog sajta prolaze kroš naš testirani proces web dizajna:

#1 Definisanje projekta i ciljeva

Inicijalna faza procesa obuhvata blisku saradnju sa klijentom kako bismo utvrdili opseg potrebnih usluga, nivo uključenosti kolega kao i ciljeva koje novi web sajt mora da ispunjava.

#2 Dizajn sitemapa i wireframea

Prve skice dizajna novog sajta kreiraju se tokom ove faze, tokom koje se definišu boje, tipografija, elementi stranica i sve druge pojedinosti koje čine jedan web dizajn.

#3 Dizajniranje pojedinačnih web stranica

Sada kada imamo postavljene osnove, krećemo sa dizajnom pojedinačnih web stranica. Od homepage-a do kontakt strane, naši web dizajneri podjednako su posvećeni dizajnu svake stranice, uvek imajući na umu njenu intuitivnost upotrebe, kvalitet performansi i optimizaciju za pretraživače.

#4 Kodiranje i testiranje

Nakon što je klijent odobrio dizajn određene stranice, naši development i QA timovi kreću u izradu i testiranje. Praksa naše web dizajn agencije jeste da se kodiranje sajta radi paralelno sa dizajnom, kako bismo maksimalno smanjili trajanje projekta i klijentovo čekanje.

#5 Lansiranje i održavanje

Nakon što je kompletan dizajn sajta kreiran, kodiran i testiran, vreme je za pokretanje web sajta. U zavisnosti od klijentovih potreba, naša digitalna agencija nudi širok spektar usluga koje će pomoći boljem rangiranju i profitabilnosti Vašeg novog sajta, kao što su SEO optimizacija, održavanje web sajta, i druge.popart klijenti

Šta klijenti kažu o našoj web dizajn agenciji

 • "NIS a.d. tražio je web dizajn agenciju za kompletan redizajn svog internog web portala. Redizajn se odnosi na sve: vizualni izgled, informacijsku arhitekturu, procese... Portfolio PopArt Studija bio je posebno impresivan, kao i reference članova predloženog tima. Praktično, nismo uopšte imali dilemu koja od kontaktiranih web dizajn agencija je najbolja i najstručnija. Rezultati redovnog godišnjeg istraživanja pokazuju da je preko 95% naših zaposlenih zadovoljno izgledom, sadržajem i funkcionalnošću NIS Portala."Nebojša Trajković, NIS a.d.
 • "Odlučili smo se da web dizajn i izradu novog web sajta naše kompanije pokrenemo od nule. Cilj nam je bio kreirati sajt putem kog ćemo povećati svest i konvertovati potencijalne klijente, kao i privući talentovane kolege. Odabrali smo WordPress i dizajn unikatne teme... PopArt Studio je radio na web dizajnu početne stranice, koja je potom služila kao osnova za ostale stranice. Bili smo jako zadovoljni s prvom verzijom i odlučili smo nastaviti, uz samo manje izmene."Mila Petrović, NETCONOMY
 • "PopArt Studio nam je davao ideje i predloge za web dizajn, strukturu i arhitekturu sajta. Nismo profesionalci, ali sa sigurnošću možemo da kažemo da je PopArt Studio uspešno kreirao lep i dobro osmišljen dizajn web stranice koji predstavlja Marku Žvaku na pravi način."Dušan Čavić, Ciklotron/Marka Žvaka
 • „Želeli smo da web dizajn za novi, moderan web sajt Ministarstva finansija. PopArt Studio kreirano je unikatan i profesionalan dizajn web stranica koji već donosi rezultate.”Ana Pančić, Ministarstvo finansija Republike Srbije

Web dizajn FAQ - Često postavljanja pitanja

Koliko vremena traje web dizajn projekat?

Vremenski okvir za dizajn web stranice varira spram kompleksnosti projekta i stepena ažurnosti klijenta. Uglavnom, jednostavniji web dizajn od nekoliko stranica može biti finalizovan za nekoliko nedelja, dok složeniji web dizajn projekti mogu potrajati i nekoliko meseci. Ukoliko klijent ima određeni rok koji želi ispoštovati, možemo Vam ponuditi opcije kako bi se web dizajn kompletirao na vreme.

Koja je cena web dizajna?

Cena web dizajna varira spram mnogo faktora, kao što su broj jedinstvenih stranica koje je potrebno dizajnirati, kompleksnosti projekta, stepena uključenosti web dizajnera i drugih timova. Za detaljnu procenu cene web dizajn projekta, najbolje je da nas kontaktirate i zatražite ponudu.

Uključuje li Vaša ponuda web dizajna i development sajta i SEO optimizaciju?

Naši menadžeri prodaje kreiraju jedinstvenu ponudu za Vaš web dizajn projekat spram Vaših zahteva i dostavljenih informacija. Ukoliko u ponudi nije eksplicitno navedeno, procena se odnosi samo na proces dizajna web stranica.

Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom, pružamo širok spektar usluga kao što su izrada sajtova, SEO optimizacija, brending i PPC reklamiranje. Ukoliko ste zainteresovani za proširenje saradnje sa nama, naš tim će sa Vama rado podeliti više detalja o drugim uslugama.

Za koje industrije pružate web dizajn usluge?

Tokom više od decenije našeg postojanja, sarađivali smo sa domaćim i stranim kompanijama iz raznih industrija, bilo da su u pitanju B2B kompanije koja sarađuju sa drugim biznisima, ili B2C firme koje pružaju usluge potrošačima.

Web dizajn svog sajta poverile su nam kompanije i individualci iz oblasti onlajn trgovine, proizvodnje, vladinog sektora, nekretnina, medicine, prava, IT i softverskih tehnologija, mode, putovanja, kao i mnoštvo ličnih brendova.

Radite li web dizajn za online prodavnice?

Apsolutno - u našem web dizajn portfoliju nalazi se mnoštvo web dizajn projekata za domaće i inostrane online prodavnice. Pored klasičnih online prodavnica fokusiranih na kupoprodaju predmeta, naši web dizajneri imaju iskustva i sa dizajniranjem sajtova za kupoprodaju stanova, umetničkih dela, i drugih eCommerce industrija.

Možete li redizajnirati postojeću web stranicu?

Da, naša web dizajn agencija nudi uslugu redizajna web sajta. Važno je da napomenemo da PopArt Studio vrši isključivo potpuni redizajn sajta. Manja ažuriranja postojećeg dizajna web stranice ili dovršavanje nepotpunog dizajna započetog od strane druge agencije ne spadaju u naše web dizajn usluge. Međutim, ako postoje elementi koje želite zadržati s trenutnog web sajta, vrlo verovatno ćemo moći da ih integrišemo u naš novi dizajn.

Da li je Vaš dizajn web stranica responzivan, tj. prilagođen mobilnim uređajima?

Apsolutno! PopArt Studio se ponosi detaljnim i kompleksnim pristupom web dizajnu koji uključuje potpuno responzivan dizajn web stranica. Osim web dizajna prilagođenog mobilnim uređajima, klijentima nudimo i mobile-first dizajn, odnosno web dizajn primarno rađen za mobilne. Koji god pristup da odaberete, budite sigurni da će iskustvo Vaše web stranice na mobilnom uređaju biti nenadmašno.

Ko je vlasnik završenog dizajna web stranice?

Nakon ispunjenja ugovornih obaveza, puno vlasništvo nad dizajnom vaše web stranice prepuštamo Vama.

Sa klijentima iz kojih država sarađujete na kreiranju web dizajna?

Web dizajn usluge pružamo klijentima iz Beograda, Novog Sada i celokupne Srbije, kao i sa individuama i kompanijama iz zemalja regiona kao što su Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, i druge.

Osim toga, svoj dizajn web stranica poverili su nam i klijenti iz SAD, Australije, Novog Zelanda, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, i drugih.

Jesu li Vaši dizajni web stranica templejti?

Naša web dizajn agencija ne koristi templejte, već je svaka web stranica koju dizajniramo jedinstvena i posebno izrađena spram zahteva i potreba svakog klijenta. Ne koristimo unapred izrađene dizajne ili teme.

Naručite uslugu profesionalnog web dizajna

PopArt Studio okuplja tim posvećenih kreativnih veb dizajnera koji će svoje iskustvo i veštinu pretočiti u vebsajt napravljen po vašoj meri. Lično se uverite u našu sposobnost da od kreativne vizije i ideje kreiramo savršen veb sajt. Pogledajte portfolio naših najboljih radova koje smo dizajnirali za klijente širom sveta i naručite web dizajn uslugu koja će unaprediti vaše poslovanje.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.