Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Web dizajn agencija sa kompletnom uslugom

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo vaša produžena ruka, deo vašeg tima, na zajedničkoj smo strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubedljivo pobeđuje.

Da pojednostavimo: ovo je poput ljubavne priče u kojoj su se dvoje sreli, upoznali, počeli da veruju jedno drugom i postali uspešan tim.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji menjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti..


Web dizajn u skladu sa novim svetskim trendovima:

Responsive dizajn prilagođen mobilnim uređajima

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo verovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahteve posetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (responzivni iliti prilagođavajući dizajn, onaj koji se prilagođava uređaju).

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedan web sajt koji može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.


Prednosti koje donosi ovaj pristup su:

  • mala cena održavanja - s obzirom na to da imamo samo jednu stranicu koju treba održavati, dok se menja prikaz na različitim uređajima, sadržaj, pak, ostaje nepromenjen.
  • ujednačen vizuelni identitet - s jednim istim sajtom i za mobilne i desktop uređaje mnogo je lakše održati jedintven vizuelni identitet i prepoznatljivost vašeg brenda.
  • prilagođenost korisnicima - responzivni sajtovi su jednostavni za upotrebu i omogućuju klijentima da se lako povežu sa vašom kompanijom.
  • nema redirekcije sajta na drugu adresu - činjenica je da imate jedan sajt za sve uređaje tako da nema potrebe za preusmeravanjem na druge adrese.