B
b92 logo

B92

Naše nagrađivane web dizajn agencije među najcenjenijim

Kada je osnovao PopArt i pokrenuo sopstveni biznis u oblasti web dizajna i programiranja, sve je krenulo na bolje i nije ni slutio da san postaje realnost. Put u nepoznato, gde nepostoji nikakava garancija, entuzijam i inspiracija učinila su da je sve moguće.

B
bbc news

BBC News

On je u kolicima od kada je pao sa tvrđave tokom Egzita, ali nije odustao

BBC prilog o Dejanu Popoviću, osnivaču PopArt Studija, koji se nakon oporavka od teške povrede obreo u poslovnim vodama i nakon 10 godina poslovanja u digitalnoj sferi trasirao put jednoj od najuspešnijih web dizajn agencija.

R
RTS logo

RTS

Domaća IT kompanija koja kreira digitalne proizvode za kompanije sa liste "Fortune 500"

Pre dvanaest godina, osnivač novosadske IT kompanije "PopArt Studio", Dejan Popović, imao je viziju koju danas živi. Od startapa, stigli su na Clutch-ovu listu hiljadu najuspešnijih kompanija na svetu. Otkrijte priču kako su skromni počeci prerasli u vodeću domaću IT kompaniju.

P
politika logo

Politika

Digitalna transformacija poslovanja kao odgovor na globalne promene

Zašto su izrada veb-sajta, veb-dizajn, SEO optimizacija i digitalni marketing ključni za uspešno poslovanje i kakve benefite primena ovih tehnologija može doneti vašem biznisu – pročitajte u našem tekstu na portalu Politika.

B
blic

Blic

Dejan ima neverovatnu priču: U kolicima je pokrenuo biznis, a danas zapošljava 30 ljudi

Nakon dugotrajnog oporavka od povrede, Dejan Popović odlučio je da započne sopstveni posao i u tome istraje. Osnovao je firmu PopArt Studio koja danas zapošljava oko 30 ljudi. Ovo je njegova priča...

B
kompanija braca karic bk

BK TV News

Poboljšajte vaše digitalno poslovanje u 4 koraka

Prvi korak do uspešnog digitalnog poslovanja jeste izrada unikatne veb prezentacije. Neophodna je profesionalna veb dizajn usluga, zajedno s veb programiranjem, koji vam omogućavaju da se distancirate od konkurencije.

E
ekapija

eKapija

Šest principa za vođenje uspešnog kreativnog tima

Kako bismo definisali značajne principe za uspešno vođenje kreativnog tima i poslovanje u digitalnoj sferi, oslanjamo se na preporuke Dejana Popovića, osnivača jedne od vodećih digitalnih agencija u Srbiji.

S
startit

StartIT

Kako veštačka inteligencija menja SEO?

Gugl i drugi pretraživači koriste veštačku inteligenciju i mašinsko učenje da prepoznaju sadržaj na vašem sajtu i korisnicima predoče samo najrelevantnije rezultate u pretrazi. Pisali smo o tome kako su SEO i AI povezani i zbog čega je to važno.

P
pokrajinski sekretarijat vojvodine za privredu i turizam

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam

Zamenik mr Pavle Počuč posetio društveno odgovorno preduzeće ,,PopArt Studio“ d.o.o. iz Novog Sada

Počuč je ovom prilikom istakao da je zadovoljstvo imati uvid u polsovanje preduzeća koje pored poslovnih rezultata, otvara i nova radna mesta, ističući se u društveno odgovornom poslovanju.

D
portal digitalni marketing

Digitalni Marketing

8 čestih SEO grešaka prilikom izrade sajta

Često dolazi do grešaka koje mogu nastati kao posledica nevalidnog koda ili dizajnerskih rešenja neusklađenih sa Guglovim SEO pravilima, a koje zatim mogu negativno uticati na rangiranje sajta u pretrazi. Koje su to greške i kako ih sprečiti?

H
hello world logo

HelloWorld

Kako veštačka inteligencija unapređuje SEO optimizaciju?

Sve je više alata zasnovanih na veštačkoj inteligenciji koji olakšavaju optimizaciju sajta, čineći da sadržaj bude preciznije i kvalitetnije označen. Koji su to alati i kako utiču na poboljšanje SEO optimizacije?

T
telegraf rs

Telegraf

Od novosadskog startapa do internacionalne digitalne agencije

Kako je nekolicina entuzijasta iz Novog Sada prešla put od mikro tima do kompanije koja uspešno sarađuje sa korporacijama iz celog sveta, za Telegraf je ispričao osnivač PopArt Studija Dejan Popović.

0
portal 021

021 Portal

PopArt Studio: Švajcarska preciznost u moru digitalne poezije

Duh astečke priče sa početka punim plućima živi Novosađanin Dejan Popović, osnivač PopArt Studija, autentične web radionice za stvaranje kreativnosti. Ono što radi ovaj studio najbliže bi bilo opisati kao spoj...

D
danas rs

Danas

Transformacijom poslovanja do najuspešnije svetske digitalne agencije godine

Transformacijom poslovanja do najuspešnije svetske digitalne agencije godine Jedan od vodećih dnevnih listova u Srbiji, Danas, prepoznao je naš nepogrešiv instinkt i snažan brend koji su nas doveli do nagrade za najbolju digitalnu agenciju godine.

V
vecernji list

Večernji list

Dobro se dobrim vraća

Dugogodišnje poznanstvo sa Vedranom Bađunom, poznatim putopiscem i blogerom, prerasla je u iskreno prijateljstvo, uspešnu poslovnu saradnju i jedinstveno avanturističko putovanje.

S
seebiz

SEEbiz

Vodeća digitalna kompanija iz Novog Sada otvorila je predstavništvo u SAD-u

Prethodna godina bila je, za sve nas, period velikih izazova, novih prepreka i neizvesnosti u svim aspektima života...

Prijavite se na našu mejling listu

Kod nije ispravan.

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.