Razvoj custom web aplikacija

Custom web aplikacija predstavlja unikatno izrađen softver čiji kod se nalazi na serveru. Za razliku od tradicionalnih softvera koji se preuzimaju i instaliraju na računar, web aplikacijama se pristupa unutar brauzera, putem Interneta. Ono što web aplikacije posebno izdvaja u odnosu na tradicionalne vebsajtove jeste mogućnost korisničke interakcije, koja dalje nudi bolje korisničko iskustvo i više prostora za razvoj poslovanja.

Razvoj veb platformi

Posedujemo decenijsko iskustvo u razvoju veb platformi koje nam pomaže da na najefikasniji način pronađemo rešenje za vaše potrebe. U kreiranju ovih platformi koristimo najnaprednije radne okvire, od kojih se posebno izdvajaju Laravel i PHP.

Upotreba ovih okvira, koji predstavljaju svetski standard u developmentu, omogućava da naše veb platforme budu skalabilne, tj. prilagodljive svim vrstama i veličinama uređaja (mobile-friendly). To znači da će vas potencijalni korisnici moći pronaći sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme.

Takođe, korišćenjem najsavremenije tehnologije u kreiranju veb platformi, naš tim razvija visoko kompleksne i fleksibilne platforme, koje su jednostavne za upotrebu, optimizovane za pretraživače (SEO-friendly) i poseduju složenu arhitekturu baze podataka.

JavaScript animacije

Statičnost odlazi u prošlost. Internet korisnici žele dinamiku, interakciju i nezaboravno iskustvo. Mi to vašim posetiocima možemo omogućiti.

Naš tim koristi najnaprednije tehnologije poput jQuery, Prototype, Mootools kako bismo vaš sajt kreirali u skladu sa očekivanjima i potrebama vaših korisnika. Najmoderniji trendovi u animaciji i efektima savršeno uklopljeni sa imidžom i porukom Brenda podićiće vaš sajt na značajno viši nivo.

Unikatne WordPress teme i razvoj dodataka

Jednostavnost, pouzdanost i raznovrsnost su glavne odlike vodeće CMS platforme – WordPress-a. Unikatne WordPress teme koje kodiramo i dizajniramo prema potrebama nude bezbroj mogućnosti, responzivni dizajn čime je web sajt prilagođen prikazu na svim prenosivim uređajima.

Pored unikatnih tema, nudimo usluge kreiranja dodataka (plugins) za WordPress vebsajt. Plagini razvijeni prema zahtevima poslovanja i potrebama klijenata ključni su za korisničko zadovoljstvo.

Zašto odabrati unikatnu web aplikaciju?

Unikatne web aplikacije predstavljaju ključni aspekt poslovanja u digitalnom svetu. Jedan od glavnih razloga za to jeste što custom web aplikacije nisu kreirane koristeći već postojeće templejte, već su u potpunosti kodirane od nule. Kod kreiran samo za vas znači da web aplikaciju možemo u celosti prilagoditi potrebama i zahtevima.

Unikatna web aplikacija koju kreiramo, korisnicima nudi sve što im je potrebno za uspešno korišćenje sajta i zadovoljavajuću saradnju sa vašim poslovanjem. Istovremeno, vi dobijate unikatan vebsajt, kodiran i dizajniran u potpunosti prema potrebama, koji na pravi način predstavlja vas i vaš brend.

Jedna od glavnih prednosti unikatnih web aplikacija jeste njihova brzina, visoka funkcionalnost, pouzdanost i jednostavnost korišćenja jer ne poseduju nepotrebne opcije i elemente koji bi usporavali i zbunjivali korisnike, već isključivo one funkcionalnosti koje će krajnjim korisnicima biti potrebne i korisne.

Custom web aplikacije automatizuju mnoge radne zadatke, čime će vam uštedeti mnogo vremena i novca. One takođe značajno povećavaju konverziju, jer su dizajnirane tako da učine korisničko iskustvo maksimalno prijatnim.

web aplikacija

3rd-party API integracija

Danas skoro da nema veb projekta koji ne zahteva neku vrstu API (application programming interface) integracije treće strane. Od praćenja analitike i performansi vebsajta, preko dodataka za onlajn kupovinu i plaćanje, do širokog spektra poslovnih aplikacija, integrisanje 3rd party API-ja unapređuje mogućnosti i usluge koje vaš vebsajt nudi. API integracija omogućuje se jednostavan i objedinjen korisnički put od inicijalnog ulaska na sajt ka ispunjavanju poslovnog cilja – konverziji.

Nove 3rd-party aplikacije razvijaju se svakodnevno, a već postojeće se unapređuju neverovatnom brzinom. Na tržištu se nudi mnoštvo korisnih i pouzdanih aplikacija koje će pomoći da vaše onlajn poslovanje napreduje, pod uslovom da izaberete onu koja odgovara zahtevima i potrebama klijenata.

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u integrisanju 3rd-party aplikacija koje će vam pomoći da poboljšajte korisničko iskustvo vebsajta i unapredite svoje onlajn poslovanje. Zajedno sa vama analiziramo potrebe i zahteve vašeg poslovanja, sagledavamo moguće opcije i dolazimo do najboljeg rešenja integracijom aplikacija u postojeći vebsajt.

Koristeći resurse i servise ovih aplikacija moguće je implementirati i integrisati napredne servise, tehnologije, alate i dodatke koje korisnicima nude dodatne mogućnosti i olakšavaju im put ka saradnji sa vašim brendom. Neke od opcija koje nudimo u okviru usluge integracija 3rd-party API-ja su:

  • Onlajn plaćanje – olakšajte posetiocima kupovinu u onlajn prodavnici integrisanjem nekih od alternativnih načina plaćanja putem kreditne kartice, mobilnih telefona, Amazona, PayPal-a, 2Checkout platforme, Stripe, Klarna, Google Checkout-a, i drugih.
  • Povezivanje najpopularnijih društvenih mreža – Facebook, Instagram, YouTube, Tumblr, Twitter
  • Napredne opcije pretrage i dinamički filteri
  • Povezivanje programa za pregled analitike, statistika, anketa, kao i praćenja performansi vebsajta
  • Integraciju ERP i CRM rešenja, kao i ostalih knjivodstvenih softvera
  • Izrada kataloga, animacija, 360 stepeni prikaza proizvoda za eCommerce vebsajtove
  • Razvoj dodataka, blog platformi, softvera za čet i forume
  • Kreiranje profesionalnih stranica i kanala na društvenim platformama

API integracija donosi širok spektar prednosti vama i vašim klijentima. Napredne tehnologije, alati koje koriste korisnici širom sveta, kao i servisi koji su danas svetski standard u onlajn poslovanju zajedno će doprineti da vebsajt funkcioniše kao jedinstvena celina, a korisnicima pruži kompletnu uslugu i zadovoljavajuće iskustvo sa vašim brendom.

Poručite web aplikaciju

Tokom višegodišnjeg iskustva u oblasti razvoja web aplikacija kreirali smo sve od kompleksnih baza podataka do kreativnih i neobičnih zahteva za implementacijom i usavršavanjem postojećih funkcionalnosti na različitim platformama. Svaki izazov učinio nas je spremnijim za onaj novi koji sledi. Kontaktirajte nas i dajte Vašem brendu ono što zaslužuje.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.