Izrada web aplikacija sa sveobuhvatim pristupom

PopArt Studio prilagođava svako rešenje Vašim jedinstvenim potrebama kroz custom razvoj web aplikacija. Više od decenije iskustva omogućava nam da Vam pružimo stručno izrađene progresivne web aplikacije, spajajući prednosti web i mobilnih aplikacija. Stručnost našeg tima proteže se i na razvoj interaktivnih aplikacija, koje poboljšavaju korisničko iskustvo. Takođe, kreiramo skalabilne web aplikacije za izvanredne performanse na različitim nivoima zahtevnosti. Iskusite vrhunsku izradu web aplikacija precizno prilagođenu Vašim zahtevima i poslovnim potrebama.

Dijapazon naših usluga razvoja web aplikacija

Naša kompanija fokusirana je na pružanje potpunog spektra rešenja kako bismo zadovoljili sve aspekte zahteva klijenata po pitanju fuknkcionalnosti web aplikacija. Bogat skup veština našeg tima uključuje dizajniranje privlačnih front-end interfejsa za korisnike i iskorišćavanje najboljih radnih okvira kako bi se kreirao robustan back-end. Bilo da razmatrate zakoračenje u dinamični e-commerce sektor ili unapređenje korisničkog iskustva kroz progresivne web aplikacije, spremni smo da Vam pomognemo da pretočite svoju ideju u stvarnost. Pročitajte više o uslugama koje nudimo:

Front-end development usluge

Kada je reč o razvoju frontend-a, naša stručnost i iskustvo leže u kreiranju naprednih jednostraničnih web aplikacija. Koristeći moć dokazanih radnih okvira kao što su React.js i Vue.js, kreiramo dinamičan interfejs čija vizuelna privlačnost ne zaostaje za responzivnošću, osiguravajući tako izuzetno pozitivno korisničko iskustvo. Ekspertiza u iskorišćavanju ovih komponentno-orijentisanih arhitektura omogućava nam da izradimo efektivna rešenja prilagođena Vašim specifičnim potrebama.

Back-end development usluge

Naš tim softverskih inženjera ističe se u kreiranju robustnog backend-a koji zadovoljava zahteve za skalabilnost web aplikacija. Prioretizujemo besprekornu integraciju, implementiramo napredne strukture podataka i primenjujemo najsavremenije sigurnosne mere kako bismo obezbedili da Vaša web aplikacija radi na najbolji mogući način i štiti osetljive informacije.

E-commerce rešenja

Osnažujemo Vaš biznis kroz inovativne online prodavnice i B2B eCommerce portale koji pokreću eksponencijalni rast. Naša sveobuhvatna rešenja za e-trgovinu prilagođena su spektru poslovnih potreba – od malih prodavnica do kompleksnih sistema za online plaćanja.

Usluge razvoja progresivnih web aplikacija

Naše progresivne web aplikacije predstavljaju spoj funkcionalnosti i karakteristika performansi native aplikacija sa prilagodljivošću web pretraživača, održavajući pritom konzistentno korisničko iskustvo na različitim platformama. Iskusite neprekidan pristup i nepromenjenu brzinu kroz naš unos progresivnosti u Vašu aplikaciju.

Podrška i održavanje web aplikacija

Usluge podrške i održavanja koje pružamo osiguravaju da Vaše digitalno prisustvo ostane na prvoklasnom niovu. Mi smo posvećen tim koji neprestano pruža pomoć, sprovodi ažuriranja web aplikacija i rešava probleme kako bi garantovao nesmetano funkcionisanje i pozitivno korsiničko iskustvo bez prekida.

Zašto da izaberete PopArt Studio za razvoj web aplikacija

  • "Zadovoljni smo posvećenošću koju je PopArt Studio pokazao u zadovoljavanju naših očekivanja dizajna i funkcionalnosti. Sposobni da dođu do visokoprinosnih rešenja, isporučili su korisnički prilagođenu i intuitivnu platformu koja je unapredila naše digitalno prisustvo i privukla više kupaca. Njihov inovativni tim koji se oslanja na povratne informacije od klijenta vodio je progresivan i isplativ proces."Anđela Nikolić, projektni menadžer, Rastoder, Ljubljana, Slovenija
  • "PopArt Studio ima profesionalan tim koji održava besprekornu saradnju s klijentom kroz ažurnu korespodenciju. Neprekidna dostupnost pomogla je da dolazak do rešenja bude proces bez muke. Ova saradnja bila je za nas sjajno, neproblematično iskustvo."Dušan Čavić, vlasnik, Ciklotron, Srbija

U konstantno promenljivom digitalnom pejzažu, zaslužujete partnera koji koristi snagu tehnologije kako bi Vašu jedinstvenu viziju pretvorio u stvarnost. Prilagođena izrada web aplikacija koju nudi PopArt Studio znak je da ste pronašli upravo takvog.

Fokusiramo se na kreiranje dinamičnih, potpuno responzivnih, skalabilnih web aplikacija koje odražavaju Vaše ciljeve i pokreću rast kakav ste priželjkivali. Naš spektar sveobuhvatnih usluga pokazatelj je posvećenosti stvaranju sinergije između kvaliteta i pristupačnosti.

Stojimo uz Vas kroz sve faze procesa – naše usluge obuhvataju dizajn, razvoj, testiranje i kontinuiranu podršku.

Vodeći se filozofijom prilagođavanja, kreiramo svaku web aplikaciju tako da bude ogledalo Vaših unikatnih zahteva.

  • "Nude razumne cene, isporuku na vreme, kvalitetne proizvode i uslugu na globalnom niovu. PopArt Studio tim dosledno je isporučivao kvalitetne, pouzdane i profesionalno kreirane digitalne proizvode na vreme i u skladu sa svim zahtevima. Naša kompanija bila je impresionirana profesionalnošću koju su pokazali u svakom aspektu svog poslovanja."Slobodan Kovrlija, iOS inženjer, kompanija za razvoj softvera, Njujork

Osnovna tehnologija koju koristimo za razvoj web aplikacija

Izrada web aplikacija u našoj kompaniji utvrđena je kao pouzdana zahvaljujući sofisticiranim tehnologijama koje nam omogućavaju da pružamo profesionalnu i efektivnu uslugu.

PHP Development

Prilagodljivost PHP-a omogućava kreiranje dinamičnih i funkcionalnih web aplikacija prilagođenih Vašim poslovnim potrebama.

Laravel Development

Elegancija Laravel radnog okvira obezbeđuje brzo kreiranje sigurnih i skalabilnih web aplikacija sa efikasnim kodom.

.NET Development

.NET omogućava našim developerima da kreiraju robustne web aplikacije vrhunskih performansi koje se lako integrišu u Vaše poslovanje.

React JS Development

Izrađujemo interaktivne i responzivne web aplikacije kroz React JS, pružajući izuzetno pozitivno korisničko iskustvo kroz efikasno komponentno orijentisano kodiranje.

WordPress Development

Koristimo fleksibilnost koju pruža WordPress kako bismo kreirali prilagodljive i sadržajne web sajtove i web aplikacije, omogućavajući fluidno upravljanje sadržajem.

PopArt Studio izrada web aplikacija – tok našeg procesa

Prođite sistematičnim i razrađenim putem izrade web aplikacija kojim se naša kompanija kreće dugi niz godina – utabani koraci svedočanstvo su posvećenosti i preciznosti u pretvaranju ideja u korisnički orijentisana digitalna rešenja.

Postavljanje projekta

Počinjemo od čvrstog temelja – zajedno s Vama definišemo ciljeve, okupljamo odgovarajući tim i oblikujemo strateški pravac Vašeg puta razvoja web aplikacije.

Istraživanje i koncept

Sa svakim novim projektom iznova zaranjamo duboko u tržišne trendove i trenutne preferencije korisnika, pretačući uvide u sveobuhvatan koncept koji usklađuje Vašu viziju sa očekivanjima Vaše ciljne publike.

Dizajn proizvoda

Transformišemo Vašu ideju i viziju u dizajn plan, uvek pridajući posebnu pažnju korisničkom interfejsu i iskustvu kako bismo osigurali intuitivnu navigaciju i interakciju unutar Vaše web aplikacije.

Faza developmenta

Kada dostignemo obostrano zadovoljstvo onime što je urađeno u prethodnom koraku, programeri se upuštaju u fazu developmenta u kojoj njihovo kodiranje oživljava dizajn, integrišući sve vreme funkcionalnosti koje odražavaju Vaše poslovne ciljeve.

Testiranje i validacija

Naš posao je gotov tek kada temeljno ispitamo sve funkcionalnosti i upotrebljivost Vaše web aplikacije, identifikujući i ispravljajući eventualne probleme i nesavršenosti kako bismo osigurali besprekoran krajnji proizvod za Vaše korisnike.Započnimo saradnju

Kontaktirajte nas i započnite kreiranje svoje kreativne web aplikacije već danas.

Order

Dubinsko istraživanje naših usluga razvoja web aplikacija

Mi shvatamo značaj efikasnog definisanja i planiranja projekta – ovaj korak je kamen-temeljac ključan za kreiranje izvanrednog krajnjeg proizvoda.

Početni prioritet nam je lično upoznavanje, detaljno razumevanje Vaših poslovnih ciljeva i rezultata koje nastojite da ostvarite uz pomoć naše kompanije za prilagođeni razvoj web aplikacija. PopArt Studio tim stavlja akcenat na ljudski pristup i negovanje dugotrajnog partnerstva sa klijentima. U ovu nezaobilaznu fazu uključene su detaljne diskusije, razmena ideja i saradničko donošenje odluka kako bismo odredili optimalni pristup za zahteve Vašeg unikatnog poslovnog projekta. Pažljiv odabir članova tima, prilagođeni set tehnologija, vremenski okvir projekta, procena potrebnog budžeta i sveobuhvatan skup funkcionalnosti koji se usklađuje sa Vašom vizijom web aplikacije su sve faktori koje razmatramo u ovoj fazi.

Saradnički pristup odnosi se i na UX i UI dizajn plan Vašeg projekta. Kako bi specifične potrebe Vaše ciljne publike bile zadovoljene, naš tim iskusnih UX i UI stručnjaka dizajnira jednostavnu navigaciju za pozitivno korisničko iskustvo, a pritom i vizuelno privlačan interfejs prilagođen Vašem softveru. Posvećenošću responzivnom dizajnu web aplikacija osiguravamo besprekorno digitalno iskustvo na svim vrstama uređaja, poboljšavajući istovremeno i zadovoljstvo korisnika i stopu konverzije. Poželjan input s Vaše strane jeste da podelite smernice Vašeg poslovnog brenda, dozvoljavajući tako UI dizajnerima da transformišu Vaše web rešenje u snažan alat za jačanje Vaše prepoznatljivosti.

Prilagođena izrada web aplikacija koja prioretizuje kvalitet zahteva vreme i posvećenost kako bi ostvarila neprikosnovene rezultate.

Backend i frontend faze razvoja Vaše custom web aplikacije predstavljaju znatan deo vremenskog okvira projekta – no iako zahtevaju strpljenje, investicija je nesumnjivo vredna za uspešnost Vašeg online biznisa. Custom web aplikacije ističu se po tome što su kodirane od nule, što nam omogućava da ih precizno prilagodimo Vašim jedinstvenim potrebama i zahtevima. Naše prilagođene web aplikacije hvaljene su zbog svoje brzine, funkcionalnosti, pouzdanosti i jednostavnosti korisničkog iskustva. Ulažemo trud u čist kod bez nepotrebnih komponenti koje mogu usporiti performanse i zbuniti korisnike, fokusirajući se isključivo na funkcionalnosti koje smo definisali kao relevantne i korisne za Vaše poslovne potrebe.

Posvećeni tim developera kreira ove aplikacije kako bi automatizovale zadatke, štedeći Vam i vreme i novac, a pritom i poboljšavajući stopu konverzije kroz prijatna korisnička iskustva.

Izrada web aplikacija u našoj kompaniji podrazumeva podršku 24/7 kako bismo proaktivno rešavali sve eventualne probleme u vezi sa korišćenjem, konfiguracijama ili kodom.

Naša posvećenost ne jenjava sve dok Vaša web aplikacija ne bude besprekorna, a Vi u potpunosti zadovoljni finalnim proizvodom.

Procena troškova za projekte web razvoja – izrada web aplikacija cena

  • Custom Single-page aplikacija: od 4000 EUR
  • Prodajni portal za kompanije manje i srednje veličine: od 8000 EUR
  • Custom-dizajnirane E-commerce aplikacije: od 15000 EUR

Najčešće postavljana pitanja u vezi sa razvojem web aplikacija

Koji je uobičajeni vremenski okvir za usluge razvoja web aplikacija?

Vremenski okvir za isporuku web aplikacije zavisi od složenosti projekta. Jednostavne web aplikacije sa minimalnim funkcionalnostima neretko mogu da se završe u roku od okvirno 3-4 meseca. S druge strane, kada se radi o izuzetno složenim projektima koji obuhvataju širok spektar funkcionalnosti, ovaj vremenski okvir lako se može udvostručiti. Ključni faktor koji utiče na ovu varijaciju leži u količini prilagođavanja, integracije i testiranja potrebnoj da bi finalni proizvod precizno ispunjavao ciljeve postavljene od strane klijenta.

Koliko koštaju usluge razvoja web aplikacija?

Kada je u pitanju izrada web aplikacija cena je, takođe, neizbežno podložna mnogim faktorima, od kojih svaki doprinosi ukupnoj cenovnoj strukturi. Ovi faktori uključuju izbor platforme za razvoj, specifičnu kategoriju aplikacije koja Vam je potrebna i nivo složenosti inherentan Vašem željenom proizvodu.

Platforma za development: Izbor platforme za razvoj, bilo da je u pitanju izrada web aplikacija, mobilnih aplikaciji ili kombinacija platformi, značajno utiče na troškove. Različite platforme uključuju različite tehnologije i zahteve za kodiranje, a samim tim i različite cene.

Kategorija: Kategorija ili niša kojoj aplikacija pripada igra ulogu u određivanju cena. Na primer, e-commerce aplikacija obično zahteva mnogobrojne funkcionalnosti, koje mogu uticati na troškove razvoja.

Nivo složenosti: Nivo složenosti Vaše željene aplikacije ključan je faktor u određivanju cene. Web aplikacija za kompleksnim funkcionalnostima, prilagođavanjima i integracijama API-ja će prirodno zahtevati više vremena i resursa, što će uticati na strukturu cena.

Kontaktirajte nas za personalizovanu procenu prilagođenu specifičnim potrebama Vašeg poslovnog projekta. Naš tim Vam je na raspolaganju za pružanje besplatne, sveobuhvatne i transparentne procene troškova. Tu smo da Vam pomognemo u donošenju informisanih odluka u vezi sa budžetom Vašeg projekta web aplikacije.

Koji faktori treba da se razmotre prilikom izbora platforme za razvoj web aplikacija?

Prilikom odabira za Vas idealne platforme, treba da uzmete u obzir niz važnih faktora. Prvo, treba detaljno da razumete specifične zahteve Vašeg poslovnog projekta, uključujući željene funkcionalnosti, potrebe za skalabilnošću i očekivanja u vezi sa performansama. Zatim pažljivo odredite odgovarajući tehnološki sklop za Vaš projekat, koji se tiče i front-end i back-end dela izrade. Skalabilnost je još jedan ključan faktor koji treba da uzmete u obzir – procenite da li platforma koju razmatrate može da se efikasno nosi sa rastom broja korisnika i podataka koji očekujete u budućnosti.

Zajednica i podrška igraju vitalnu ulogu; zajednica programera koja u svakom trenutku može da Vam posluži kao lako dostupan resurs podrške može biti od neprocenjive koristi za rešavanje iznenadnih problema i ostajanje u toku sa najboljim praksama u vezi sa web aplikacijama. Sigurnost nikada ne sme biti kompromitovana, pa procenite sigurnosne karakteristike platforme i njen dosadašnji uspeh kako biste se uverili da se uklapa u sigurnosne potrebe Vašeg poslovanja. Budite svesni i troškova vezanih za licenciranje, hosting i održavanje prilikom donošenja odluke.

Performanse su krucijalna stavka, jer uključuju mogućnost određene platforme da se nosi sa velikim brojem posetilaca i obezbedi što kraće vreme odziva. Pored toga, procenite koliko se lako platforma može integrisati sa drugim sistemima, API-jima i uslugama trećih strana s kojima će Vaša web aplikacija možda morati da stupi u interakciju. U zavisnosti od urgentnosti Vašeg projekta, razmotrite i brzinu razvoja – određene platforme i radni okviri mogu ubrzati proces razvoja zahvaljujući unapred napravljenim komponentama i bibliotekama.

Dugoročna održivost je ključna kako biste osigurali da Vaša platforma ide u korak sa kontinuiranim ažuriranjima i podrškom i sprečili potencijalnu zastarelost. Ako Vaša aplikacija treba da bude prilagođena mobilnim uređajima, prioretizujte platforme koje podržavaju responzivan dizajn ili nude mogućnosti za mobilni razvoj.

Izrada web aplikacija u našoj kompaniji zasniva se na pažljivom balansiranju svih ovih faktora, stoga Vam možemo pomoći da izaberete optimalnu platformu za Vaš projekat web aplikacije.

Kako funkcioniše operativni mehanizam za progresivne web aplikacije i koje prednosti biznis može da ostvari njihovom primenom?

Progresivne web aplikacije predstavljaju inovativan pristup razvoju softvera koji spaja pristupačnost web stranica i prednosti web pretraživača sa funkcionalnostima mobilnih aplikacija i prednostima mobilnog korisničkog iskustva. PopArt Studio kreira progresivne web aplikacije koje su lake za pronalaženje i pristupanje putem web pretraživača, brzo se učitavaju i nude offline funkcionalnosti, jednostavnu navigaciju i glatko kretanje animacija. Vaši korisnici mogu ih dodati na svoje početne ekrane i primati push notifikacije.

Kada uzmete sve navedeno u obzir, nije čudo da progresivne web aplikacije nude razne poslovne prednosti kao što je ekonomičnost, jer zahtevaju jedan development tim za sve platforme, umesto posebnih timova za web pretraživače i native mobilne aplikacije. Naše progresivne aplikacije obično pružaju poboljšane performanse stranica, povećanu angažovanost korisnika i bolju vidljivost na mreži, olakšavajući tako Vašem poslovanju sticanje novih klijenata. Osim toga, možemo ih lako integrisati sa postojećim backend sistemima, tako da služe kao izvor podataka.

Da li pružate usluge održavanja i podrške nakon završetka razvoja web aplikacije?

Da, naša posvećenost proteže se daleko dalje od početne faze developmenta. Naš tim programera poseduje iskustvo u pružanju podrške nakon puštanja web aplikacije u rad, s akcentom na održavanju visokih performansi. Prioretizujemo pružanje optimalnog korisničkog iskustva (UX) i minimiziranje vremena nedostupnosti kako bismo obezbedili besprekorno funkcionisanje Vaše web aplikacije.

Kvalitet je srž našeg pristupa i proaktivno se bavimo potencijalnim sigurnosnim ranjivostima kako bismo zaštitili Vašu web aplikaciju. Naše usluge održavanja obuhvataju različite aktivnosti, uključujući redovna ažuriranja,nadogradnje postojećih funkcionalnosti ili integraciju novih. Takođe, redovno vršimo održavanje kako bismo neprestano poboljšavali performanse i upotrebljivost Vaše web aplikacije. S našom sveobuhvatnom uslugom podrške i održavanja, možete biti sigurni da će Vaša aplikacija nastaviti da se razvija i efikasno funkcioniše dugo nakon puštanja u rad, sve vreme unapređujući Vaše poslovanje.

web development

Započnite promene i naručite vašu novu web aplikaciju

Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva u razvoju web aplikacija, kreirali smo sve, od kompleksnih baza podataka do kreativnih i neobičnih zahteva za implementaciju i unapređenje već postojećih funkcionalnosti na različitim platformama. Svaki izazov nas je učinio spremnijim za onaj koji dolazi. Kontaktirajte nas i obezbedite svom brendu ono što zaslužuje.

Order
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.