Usluga održavanja i administracije WordPress sajta

Tim PopArt Studija sastavljen je od vrhunskih WordPress stručnjaka usko specijalizovanih za ovu oblast, koji se nalaze u četiri zemlje i radili su do sada na preko 7.000 projekata. Imamo višedecenijsko iskustvo koje pruža izuzetnu podršku vlasnicima kompanija, agencijama i vlasnicima sajtova. Naš glavni cilj je da omogućimo upravljanje vašom veb lokacijom tako da se možete fokusirati na svoje poslovanje.

Strastveni smo u vezi WordPress-a, dišemo, čitamo, razmišljamo o WordPress-u i na godišnjem odmoru zato što za nas to nije isključivo posao, već je i interesovanje, strast, nešto što pričinjava zadovoljstvo. To je ono što volimo da radimo kako bismo osigurali uspeh naših klijenata.

Zašto je važno održavati WordPress sajt

Svaka naredna verzija WP pltforme ili WP dodataka podrazumeva unapređeno izdanje – unapređeno sa strane sigurnosti, funkcionalnosti, dizajna. Bitno je shvatiti da posle određenog vremena zlonamerni entiteti često pokušavaju iskoristiti uočenu ranjivost, ukoliko postoji. Srećom, visoko profesionalni developeri koji stoje iza WordPress CMS-a brzo reaguju, te je izmene potrebno ispratiti na vašem web sajtu unapređenjem na noviju verziju platforme ili dodatka.

Naše WordPress usluge:

Wordpress development usluge obuhvataju kreiranje i razvoj web prezentacija unikatnog dizajna i koda pisanog spram vaših zahteva.

Saznajte više

Unikatne online prodavnice koje zaista unapređuju prodaju. E-commerce rešenja bazirana na WooCommerce dodatku pažljivo prilagođena svakom biznisu.

Saznajte više

Originalan i kreativan izgled u kombinaciji sa odličnim performansama i SEO najboljom praksom daju fantastične rezultate.

Saznajte više

Kompanija za WordPress administraciju

Na koji način održavamo i koje aktivnosti sprovodimo tokom administriranja platforme, dodataka i sadržaja

Možemo da prihvatimo održavanje web sajta koji je radila naša kompanija ili ukoliko je korišćena unikatna (custom) WP tema, te da se eventualno razmotre projekti trećih strana ukoliko su ispunjeni svi bezbednosni i tehnički uslovi.

Održavanje WordPress web sajta predstavlja aktivnosti usmerene na to da sama platforma, kao i WordPress dodaci (plugin), budu ažurirani po poslednjoj verziji, ukoliko je to moguće, kao i da se redovnim pohranjivanjem podataka (backup) osigura mogućnost brzog reagovanja.

Benefiti redovnog održavanja i ažuriranja 1. Monitoring i bekap

  Monitoring i praćenje performansi WordPress sajta, kao i bekap fajlova i baze.

 2. Obaveštenja

  Obaveštavanje o greškama i predlozima za unapređenje, ostavlja vam slobodu da se koncentrišete na osnovnu delatnost.

 3. Nadogradnja platforme

  Nadogradnja sistema za upravljanjem sadržajem (WordPress CMS).

 4. Ažuriranje dodataka

  Nadogradnja dodataka i WP teme omogućavaju bezbedniju, optimizovaniju web prezentaciju ili online shop.

 5. Bezbednost

  Nadogradnja WP platforme, teme i dodataka, bekap podataka, primena najboljih praksi kod zaštite su ključne za obezbeđenje kontinuiranog prikaza stranice.

 6. Konsultacije

  Na raspolaganju smo vam da se iskonsultujete sa nama vezano za hosting provajdera, da ih kontaktiramo i damo predloge za unapređenje.

WordPress multisajt podrška

Podržavamo WordPress Multisite i WordPress Multi Network. Zbog različitih slučajeva upotrebe, ali i različitih struktura baze podataka i varijacija dodataka/tema, prvo je neophodno da pregledamo postojeću infrastrukturu i da na osnovu toga damo precizniji odgovor.

Glavni razlozi za angažovanje profesionalnog tima administratora

 • štedi vaše vreme a samim tim i novac
 • ostavlja vam slobodu da se koncentrišete na osnovnu delatnost
 • dobijate kompetentne stručnjake iz ove oblasti
 • klijenti su naši partneri
 • pomažemo vam u komunikaciji sa trećim stranama, kao što su usluge web hostinga
 • preventivnim delovanjem izbegavate potencijalni zastoj web sajta što loše utiče na imidž i rangiranje sajta u pretrazi

Šta ukoliko je vaš sajt hakovan?

Vršimo kontinuirani monitoring nad web sajtovima klijenata, koristeći bezbednosno skeniranje koje detektuje sumnjive fajlove. Uobičajeni problemi se takođe ručno proveravaju kad god je to relevantno. Nažalost, čak i sa proaktivnim praćenjem, niko ne može da predvidi svaki bezbednosni problem.

Moguće je da vam je računar kompromitovan, a da na svoj sajt postavite, recimo, sliku koja nosi u sebi ulaz za neželjene posetioce. Moguće je da u toku dana neki od dodataka ima bezbednosni propust, a da update stigne nešto kasnije. U slučaju da dođe do sigurnosnog problema, naš cilj je da odmah odgovorimo u okviru radnog vremena. Važni sigurnosni problemi su od najvećeg prioriteta u odnosu na bilo koji drugi problem.

U slučaju da je vaš sajt hakovan, imamo uslugu za čišćenje i popravku jednokratno hakovanog sajta, a ponuda se daje spram zatečenog stanja i obima web sajta, odnosno broja radnih sati koji su neophodni za osposobljavanje web sajta.

Kontaktirajte nas za održavanje vašeg sajta

Ukoliko ste doneli odluku da angažujete profesionalnu agenciju koja će voditi računa o vašem web sajtu onda ste na pravom mestu.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.