Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

WordPress svetski lider

Preko 60 miliona ljudi kreiralo je svoj web sajt koristeći platformu WordPress. WordPress plaforma predstavlja jedno od najfleksibilnijih rešenja otvorenog tipa (eng. open-source) koje se konstantno ažurira i zauzima udeo od 60% na tržištu platformi ovog tipa.

Ovo je jedan od omiljenih alata koji koristimo kako bismo dizajnirali moćne, unikatne sajtove za vas. Jednostavnost korišćenja platforme WordPress i dopadljiv interfejs omogućili su da svi korisnici bez problema samostalno ažuriraju web sajt novim sadržajem.

Unikatne WordPress teme i plugin development

Shodno vašim potrebama, kreiraćemo unikatnu WordPress temu samo za vaše potrebe. Prilagoditi opcije teme i koristiti responzivni (prilagođavajući) dizajn (eng. responsive design) kako bi web sajt bio prilagođen za jednako dobar pregled i korišćenje na svim prenosivim uređajima. Kreiranje dodataka za WordPress koji će zadovoljiti vaše potrebe (eng. custom plugin).


Iskusni WordPress Developeri i prednost WordPress CMS-a

Kada se spoje developeri koji imaju deceniju iskustva sa najboljom CMS platformom na svetu dobije se proizvod koji je savršen u svakom pogledu.

  • fleksibilnost I lakoća korišćenja za krajnjeg korisnika
  • mogućnost podešavanja i nadogradnje
  • optimizovan kôd (eng. SEO-friendly code) koji se lako indeksira od strane pretraživača
  • odlična integracija sa društvenim mrežama
  • bolje pozicioniranje sajta na pretraživačima.
  • fenomenalna podrška (ogroman broj dodataka I vidžeta)

Naš tim visoko motivisanih i školovanih developera kreiraće za vas unikatnu WordPress temu, unikatan dodatak ili modifikovati postojeće po vašem zahtevu.


Ukoliko želite CMS koji vam pruža sve, odlučite se za WordPress.