Angažujte WordPress kompaniju koja je stekla poverenje Fortune 500 kompanija širom sveta

WordPress je vodeći sistem za upravljanje sadržajem u svetu. Zahvaljujući konstantnim inovacijama, isplativom razvoju i moćnim dodacima za sve što Vam je potrebno, platforma je koja ima skoro 50% udela na tržištu. U PopArt Studiju maksimalno koristimo sve prednosti ove platforme tako što razvijamo custom WP rešenja prilagođena Vašim poslovnim zahtevima.

Kao kompanija koja se bavi custom WordPress programiranjem fokusirani smo na kreiranje jedinstvenih digitalnih proizvoda koji poseduju funkcionalnosti koje su Vam zaista potrebne, bez nepotrebnog koda i viška funkcionalnosti koje će usporiti Vaš sajt.

Razvijamo brze, jednostavne i efikasne custom sajtove koji će odgovarati i Google-u i korisnicima.

Angažujte naš tim programera i otkrijte moć nagrađivanih dizajnerskih rešenja sa jasnim kodom koja su optimizovana za pretraživače i intuitivna za korišćenje.

Izrada sajta u WordPress-u: Zašto da angažujete PopArt Studio?

Izrada WordPress web sajtova je od prvog dana jedna od najznačajnijih usluga koje pružamo. Ponosni smo što smo pomogli da više od 15000 klijenata pozicioniraju svoj brend online kroz razvoj prezentacionih stranica, online prodavnica i web aplikacija.

Dokaz naše stručnosti, profesionalnosti i kvaliteta su i recenzije klijenata na Clutch-u, bezbroj nagrada za dizajn, kao i zavidan portfolio izrade sajtova za svetske vodeće stručnjake. Neki od klijenata kojima smo pružili ovu uslugu jesu Ministarstvo Finansija, Codecentric, Schneider Electric, Porcelanosa i mnogi drugi.

Iskusni i stručni programeri

Naš development tim se sastoji od iskusnih stručnjaka koji poseduju ogromno znanje o ovoj platformi i imaju višegodišnje iskustvo u razvoju internet stranica.

PopArt Studio pruža kompletno rešenje za razvoj custom WordPress sajtova. Ukoliko nas unajmite dobijate kompletan front-end, back-end, kao i full-stack tim programera koji će bespekorno iskodirati Vaš sajt.

Izrada WordPress sajtova koji se učitavaju brzinom svetlosti

Svi sajtovi koje razvija naš tim su brzi i optimizovani.

Počevši od prve linije koda, pa sve do dana puštanja sajta, pridržavamo se najbolje pokazanih praksi. Tokom faze razvoja, konstantno testiramo i optimizujemo brzinu web sajta kako bismo maksimalno povećali stopu konverzije i zainteresovanost korisnika.

Intuitivan WordPress Admin Dashboard

WordPress digitalna prisustva imaju jasan i intuitivan admin panel za korisnike koji je lak za korišćenje čak i novim korisnicima web stranica. Ipak, trudimo se da dodatno olakšamo upravljanje sajtom za naše klijente tako što u potpunosti prilagođavamo interfejs dashboarda svim Vašim potrebama.

Naši developeri kreiraju admin dashboard na takav način da se kroz njega vide sve opcije koje sajt nudi. Ne dodajemo nepotrebne funkcionalnosti, što znači da će naši klijenti dobiti samo ono najbolje iz svog web sajta.

Minimalno održavanje nakon puštanja sajta

Tokom procesa kodiranja trudimo se da sajt dostigne maksimalno dobre performanse, stabilnost, kao i bezbednost.

Ipak, s obzirom na to da se WordPress redovno ažurira i dobija nove bezbednosne opcije, naši programeri sprovode rutinsko održavanje kako bi platforma i plugini bili ažurirani.

Maksimalna sigurnost podataka

Kao Vaša profesionalna agencija od poverenja, pratimo najbolje prakse u industriji za razvoj internet stranica. Sigurnost Vaših podataka kao i podataka Vaših klijenata su naš prioritet.

Ovo je glavni razlog zbog kog svaki sajt koji razvijemo poseduje sigurnosne mere protiv sajber napada. Naši developeri prate detaljne sigurnosne čekliste koje osiguravaju sigurnost i bezbednost.

wordpress development illustration

U potpunosti custom WordPress rešenja

Kada kažemo unikatna izrada sajta, to zaista i mislimo. Ne koristimo unapred kreiran template i kod.

Naša rešenja su u potpunosti custom, od kreiranja prvobitnog wireframe-a i dizajna, do kodiranja sajta i integrisanja plugina. U PopArt Studiju custom znači da dobijate web prisustvo koje je u potpunosti prilagođeno potrebama Vašeg biznisa.

Naše usluge izrade sajta u WordPress-u

WordPress je moćan sistem koji koristi skoro polovina sajtova prisutnih na internetu. Ova platforma je jednostavno, snažno i prilagodljivo rešenje koje će zadovoljiti razne potrebe Vašeg biznisa i dati Vam brojne opcije za razvoj.

To je tačno ono što obuhvata naša izrada WordPress sajta.

Pružamo širok spektar profesionalnih usluga koje će pomoći klijentima da dobiju najbolje rešenje prilagođeno njihovim potrebama. Koristimo najnovije tehničke inovacije i pomeramo granice kreativnosti kako bismo izradili proizvode koji su efikasni, impresivni i koje je moguće nadograditi.

Razvoj custom WordPress teme

PopArt Studio je jedna od svetskih vodećih kompanija za dizajn i razvoj custom WordPress tema.

Godine praktičnog iskustva, stotine završenih projekata za klijente širom sveta iz raznih industrija i tim stručnih in-house developera čine PopArt Studio Vašim najboljim saradnikom za izradu sajta.

Custom tema predstavlja rešenje koje je napravljeno samo za Vas i u skladu sa Vašim identitetom brenda, i poseduje funkcionalnosti koje su potrebne Vašem sajtu i korisnicima.

Bez bespotrebnog koda, funkcionalnosti i elemenata u dizajnu - što će osigurati da je Vaš sajt bezbedan, intuitivan i optimizovan za pretraživače.

Usluge WooCommerce developmenta

WooCommerce je pristupačno, jednostavno i prilagodljivo rešenje za male i srednje online prodavnice kao i za eCommerce tržište.

Kreiramo veoma fleksibilna i pristupačna WooCommerce rešenja na koja ćete moći lako da dodate nove proizvode, koji poseduju različite opcije plaćanja i načina dostave i odgovaraće svim Vašim potrebama. Lako se integrišu sa raznim sistemima za logistiku ili marketing.

Naši WooCommerce stručnjaci se fokusiraju na izradu sajta koji će moći da reši sve moguće izazove Vašeg eCommerce biznisa. WooCommerce rešenja koja izrađujemo su u potpunosti responzivna na svim uređajima, brzo se učitavaju i u skladu su sa svim SEO standardima.

Budite u toku sa svim promenama koje ova industrija nosi sa sobom sa našom uslugom WooCommerce developmenta.

Izrada WordPress plugina

Izvucite najviše što možete iz ovog sistema tako što ćete ažurirati sve postojeće plugine ili kreirati nov plugin sa custom funkcionalnostima.

PopArt Studio pruža uslugu izrade plugina. Naša usluga obuhvata kreiranje, modifikovanje, customizaciju i optimizaciju Vaših WordPress plugina.

Naša izrada plugina i customizacija pomoći će Vam da povećate funkcionalnosti koje Vaš sajt poseduje, da poboljšate UX, kao i sigurnost Vašeg web sajta.

Nudimo custom rešenja prema Vašim zahtevima - od definisanja funkcionalnosti i kodiranja plugina u skladu sa najnovijim standardima, do integrisanja sa drugim elementima na sajtu i prilagođavanja dizajna kako bi se podudarao sa dodatim opcijama.

WordPress održavanje i podrška

WordPress se konstantno razvija zahvaljujući redovnim sigurnosnim ažuriranjima, kao i ažuriranjima performansi. Stoga, uspostavili smo rutinu održavanja WordPress web sajtova koja će osigurati da je Vaše online prisustvo stabilno i sigurno.

Naš tim pruža uslugu održavanja i podrške koja uključuje ažuriranje najvažnijih elemenata sajta, teme i plugina.

Uz podršku PopArt Studija Vaše web prisustvo se nalazi u dobrim rukama. Naše mesečne aktivnosti održavanja uz redovan back-up pobrinuće se da imate sajt koji se brzo učitava i koji je siguran.

Pobrinućemo se i da Vaš web sajt beleži rast, da funkcioniše na najbolji mogući način, da bude maksimalno optimizovan i prilagođen za mobilne uređaje.

Razvoj WordPress bloga

Jasan i opsežan interfejs, funkcionalnost za jednostavno pisanje i objavljivanje blogova su ono što čini WordPress jednim od vodećih CMS rešenja za blogove.

Bilo da Vam je ceo sajt na ovoj platformi ili je koristite isključivo za pisanje blogova, tu smo za Vas.

Naša usluga razvoja WordPress bloga fokusirana je na kreiranje brzog i poslovnog bloga koji je prilagođen za mobilne telefone i koji će privući pažnju korisnika.

Naš razvoj bloga, iako jednostavan, poseduje razne funkcionalnosti koje će obezbediti odlično iskustvo kako za administratore sajta, tako i za posetioce.

SEO za WordPress sajt i povećanje stope konverzije

Unapredite poslovni potencijal Vašeg biznisa sa profesionalnom uslugom optimizacije za pretraživače koja će bolje rangirati Vaš sajt, povećati saobraćaj i online konverziju.

Ova platforma poznata nam je do najsitnijih detalja.

Klijentima pružamo uslugu web dizajna i optimizacije za pretraživače pod jednim krovom. Naš cilj je da se pobrinemo da je marketing strategija prilagođena Vašim poslovnim ciljevima.

SEO strategija na koju se oslanjamo bazira se na dugogodišnjem iskustvu. Znamo šta je ono što donosi rezultate, i koristimo to znanje kako bismo pomogli Vašem biznisu.

Benefiti izrade WordPress sajtova

WordPress je prvobitno bio alat za blogove, a danas je jedan od najboljih sistema za upravljanje sadržajem, sa bezbroj svojstava koji pokreću većinu sajtova.

WordPress je rešenje koje je jednostavno za korišćenje, veoma prilagodljivo, fleksibilno i isplativo za bilo koji tip web sajta.

Intuitivan UI/UX dizajn

Interaktivan i unikatan UI/UX wireframe i dizajn.


Prilagodljivost

Visok nivo prilagodljivosti i jednostavna customizacija koja će zadovoljiti potrebe Vašeg biznisa.


Lak proces razvoja

Koordinisan i efikasan razvoj web sajta.


Procesi bazirani na podacima

Dizajn i razvoj kojima je primarni cilj što bolje iskustvo korisnika.


Bez greške i bezbedan

Vaši poslovni podaci biće bezbedni.

Premium WordPress sajtovi

Odaberite uslugu custom dizajna i izrade sajtova koja će odgovarati Vašem budžetu i potrebama.

U PopArt Studiju, nudimo rešenja za biznise svih veličina, i sa različitim projektnim zahtevima. Od sajtova za korporacije i ogromnih eCommerce platformi, do ličnih portfolija i prezentacija startup kompanija, naša izrada sajta u WordPress-u osigurava da responzivnost i funkcionalnost.

Zakažite sastanak sa nama i prenesite nam Vašu zamisao, a mi ćemo spram toga kreirati unikatan, u potpunosti jedinstven sajt koji će biti u skladu sa Vašim projektnim zahtevima. Apsolutna transparentnost, bez neplaniranih troškova, i potpuna posvećenost je ono što čini PopArt drugačijom od ostalih agencija.

Kroz saradnju sa našom agencijom dobijate:

  • podršku i rešavanje problema brzo i efikasno
  • povoljne cene spram usluge koju pružamo
  • redovnu komunikaciju i konsultacije
  • izveštavanje i izvršavanje zadataka do dogovorenog roka
  • fleksibilno održavanje i pakete
  • posvećen tim vrhunskih stručnjaka
Angažujte posvećene programere za izradu WordPress sajta Ukoliko tražite stručan tim i digitalne usluge za svaki aspekat Vašeg poslovanja, naša usluga razvoja sajta je najbolji izbor za Vas. Pre nego što započnemo projekat, organizujemo sastanke i radionice kako bismo procenili u kom pravcu će projekat ići. Veoma nam je važna transparentna komunikacija, međusobno razumevanje i pristup baziran na podacima. Kao stručnjaci u ovom poslu, tu smo da Vam pomognemo da razumete koje su to potrebe Vašeg biznisa i da Vas usmerimo ka pravom rešenju. Sa više od decenije iskustva u izradi WordPress sajtova, naš tim zajedno sa Vašim timom radi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i nudi Vam prednosti poput usklađivanja sa vremenskom zonom u kojoj se nalazite i prilagođavanja jeziku kojim se služite.

Angažujte posvećene programere za izradu WordPress sajtova

Ukoliko tražite stručan tim i digitalne usluge za svaki aspekat Vašeg poslovanja, naša izrada WordPress sajtova je najbolji izbor za Vas.

Pre nego što započnemo projekat, organizujemo sastanke i radionice kako bismo procenili u kom pravcu će projekat ići. Veoma nam je važna transparentna komunikacija, međusobno razumevanje i pristup baziran na podacima.

Kao stručnjaci u ovom poslu, tu smo da Vam pomognemo da razumete koje su to potrebe Vašeg biznisa i da Vas usmerimo ka pravom rešenju.

Sa više od decenije iskustva u izradi WordPress sajtova, naš tim zajedno sa Vašim timom radi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i nudi Vam prednosti poput usklađivanja sa vremenskom zonom u kojoj se nalazite i prilagođavanja jeziku kojim se služite.

Izrada sajta u WordPress-u: Pitanja i odgovori

# Koliko košta izrada WordPress sajta?

Cena izrade zavisi od toga kakav sajt imate na umu. Neki od odlučujućih faktora kada je u pitanju konačna cena jesu broj stranica, broj plugina, kao i funkcionalnosti i svojstva koje će sajt imati.

Bez obzira na performanse i kompleksnost Vašeg web sajta, naša agencija nudi povoljne i fleksibilne cene koje će odgovarati Vašim jedinstvenim potrebama.

Kontaktirajte nas za personalizovanu ponudu razvoja sajta.# Hoće li mi biti dodeljen menadžer projekta za izradu sajta?

Kada odaberete PopArt Studio kao Vašeg saradnika dobijate tim stručnjaka koji će raditi na Vašem projektu.

Od UI/UX web dizajnera, menadžera projekta, do programera i QA testera, možete biti sigurni da je razvoj Vaših stranica u dobrim rukama.# Koliko dugo traje izrada sajta u WordPress-u?

Trajanje zavisi od konkretnih zahteva koje je potrebno ispuniti. Uvek se trudimo da stvorimo najbolje uslove u kojim će naš tim dizajnera i programera završiti sajt maksimalno efikasno u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko su Vaši zahtevi jasno definisani, organizujemo projekat na takav način da Vaš sajt bude završen u najkraćem roku. Naši sajtovi su prilagodljivi što znači da se lako mogu nadograditi ukoliko se za tim ukaže potreba.# Nudite li izradu WordPress sajtova za velika preduzeća?

Da. U PopArt Studiju pružamo održavanje i podršku nakon puštanja web sajta. Ova usluga uključuje brojne zadatke kako bismo se pobrinuli za sigurnost Vašeg sajta kao i za performanse.

Od izrade mreže sajtova kroz isti WordPress i višejezičnih sistema za upravljanje sadržajem do integracije API-ja i održavanja i podrške nakon puštanja sajta, naš tim razvija digitalne sisteme koji će ispuniti sve zahteve Vašeg preduzeća.# Da li Vaša kompanija nudi održavanje i podršku nakon puštanja sajta?

Da. U PopArt Studiju pružamo WordPress održavanje i podršku nakon puštanja web sajta. Ova usluga uključuje brojne zadatke kako bismo se pobrinuli za sigurnost Vašeg web sajta kao i za performanse.

Naši programeri i QA testeri prave redovan backup, skeniraju sajt kako bi otkrili malware i optimizuju Vaše web prisustvo kako biste se bolje rangirali. Nadalje, detaljno Vas obučavamo kako da koristite WordPress da bismo Vam olakšali upravljanje sajtom.# Koja je najveća prednost saradnje sa timom WordPress programera PopArt Studija?

PopArt Studio je višestruko nagrađivana digitalna agencija sa više od 10 godina iskustva. Naš tim poznaje sve funkcionalnosti koje WordPress poseduje, do najsitnijih detalja, što nas čini Vašim najboljim izborom ukoliko želite digitalni proizvod koji je brz, efikasan i baziran na podacima.

Pored programiranja, pružamo uslugu izrade sajtova uključujući UI i UX dizajn, izradu wireframe-a i prototipa Vašeg sajta. Pored toga, imaćete šansu da sarađujete sa SEO specijalistima koji će optimizovati i pozicionirati Vaše stranice u rezultatima pretrage, QA testerima koji će se pobrinuti da sve funkcionalnosti koje imate rade bez ikakvih grešaka, i menadžere projekta koji će dati sve od sebe da tok projekta bude što efikasniji.

Ukoliko angažujete naš posvećeni tim, dobijate kompletno rešenje i stručne partnere za sve Vaše digitalne potrebe.

Recenzije

„Bila mi je potrebna agencija koja je upoznata sa WordPress sistemom i koja ima dosta iskustva u dizajnu. Video sam portfolio PopArt Studija i shvatio da ispunjavaju oba uslova. Preuzeli su projekat bez obzira na kratak rok i izazovan dizajn. Znali smo da su pun pogodak i da će prevazići sve date izazove."

John Cobbs, Cayenne Creative

"Zaista cenimo to što obrate pažnju na najsitnije detalje i što imaju istinsku želju da iz svega izvuku najbolje moguće. Osećali smo da nas zaista slušaju i u potpunosti razumeju naše potrebe tokom trajanja projekta.”

Mila Petrović, Netconomy

"Njihova sposobnost da dizajniraju i razviju jedinstven i moderan web sajt je impresivna. Takođe, fleksibilnost i želja da reaguju brzo i efikasno na sve moguće izmene zahteva je neverovatna. Sa sigurnošću tvrdim da su jedni od najpouzdanijih stručnjaka u svojoj industriji i svakome bih preporučila njihove usluge."

Marija Radalj, Goldright GmbH

"Osećali smo kao da su nam zaista posvetili potpunu pažnju. Bili su ljubazni i zbližili smo se, tako da su postali prošireni deo našeg postojećeg tima; za nas nisu više bili samo pružaoci usluge, već istinski partneri."

Lilian Ostojich, Zoetica

Naručite uslugu razvoja unikatnog WordPress sajta

Želite najbolje WordPress eksperte za svoj biznis? Recite nam koje su Vaše ideje i želje, a mi ćemo se postarati da postanu stvarnost.

Besplatan upit

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.