Decenijsko iskustvo investirano u ostvareni cilj svetske prepoznatljivosti.

PopArt Studio je višestruko nagrađivana digitalna marketing agencija za kreiranje web sajtova, sa više od decenije iskustva u kreiranju dinamičkih prezentacionih sajtova. Jedna od specijalnosti je i kreiranje izrada internet prodavnice.

Od samih početaka interneta, do razvoja najsavremenijih tehnologija, izrada sajtova predstavlja temelj naše kompanije više od deset godina. Rastemo zajedno sa industrijom, i zbog toga danas možemo da Vam pružimo kreiranje sofisticiranih digitalnih rešenja - od dinamičkih korisničkih interfejsa do moćnih eCommerce funkcionalnosti.

Unajmite PopArt Studio i iskoristite moć unikatnog, responzivnog, SEO optimizovanog, bezbednog i profesionalno kreiranog online prisustva.

Beograd, Novi Sad i brojni drugi gradovi i zadovoljni klijenti širom sveta potvrđuju kvalitet koji pruža naša izrada web sajtova.

Zahvaljujući iskusnim dizajn, development i marketing timovima, našim klijentima se nudi jedinstvena i kompletna usluga izrade web sajta na domaćem tržištu, Beograd, Novi Sad. Od istraživanja industrije i SEO konsultacija prilikom dizajna i developmenta, do QA testiranja i održavanja nakon objavljivanja na internet.

Interesuje Vas detaljna ponuda za izradu web sajta od strane PopArt Studija? Kontaktirajte nas, zatražite ponudu i otkrijte šta domaći tim sa svetskim iskustvom može učiniti za Vas.

Profesionalna izrada web sajta od strane višestruko nagrađivane digitalne agencije

Naša kreativna rešenja naišla su na priznanja svetskih stručnjaka i vodećih međunarodnih autoriteta u oblasti izrade sajtova. Od nagrada za unikatan i funkcionalan dizajn do priznanja za prezentacije čistog koda i visokih performansi. PopArt Studio iza sebe ima portfolio nagrađivanih sajtova. Bilo bi nam zadovoljstvo da među njima bude i Vaš.

Šta dobijate kada poverite kreiranje svoje internet stranice PopArt Studiju?Kvalitetna i profesionalna izrada web sajta prema vodećim svetskim standardima i tehnologijama

Više od decenije iskustva u kreiranju kvalitetnih sajtova čine PopArt Studio vodećom domaćom digitalnom kompanijom. Mi smo jedna od najiskusnijih agencija u Srbiji i regionu, zbog čega Vas pretrage izrada sajtova Beograd i izrada sajtova Novi sad dovode upravo kod nas. Naša stručnost, prilagođavanje najnovijim industrijskim standardima, i strast prema kvalitetnoj izradi web sajtova, izdvajaju nas od ostalih agencija.

Izrada sajta bazirana na iskustvu kreiranja hiljada sajtova za domaće i svetske klijente

Priča PopArt Studija počela je sa lokalnim klijentima iz Beograda i Novog Sada, koji su svoje internet prisustvo poverili upravo nama. Danas, deceniju kasnije, od lokalne agencije do koje se dolazilo isključivo pretragom fraza izrada web sajtova Beograd i izrada sajtova Novi Sad, prerasli smo u svetski priznatu digitalnu agenciju, koja sarađuje sa klijentima iz različitih industrija, kompanijama različitih veličina i partnerima iz svih delova sveta.Tokom godina, pružili smo uslugu kreiranja stranica za klijente iz industrija kao što su eCommerce, finansijske i profesionalne usluge, naftna industrija, IT i softver development. Bez obzira na industriju i veličinu klijentovog poslovanja, pružamo sve što kvalitetna izrada web sajta za firmu podrazumeva i sve što Vam je potrebno da se sajt Vaše kompanije dobro rangira, privlači potencijalne kupce, i donosi prihod Vašem poslovanju.

Izrada web sajta Beograd, Novi Sad i mnogo šire – uvek od strane posvećenog tima stručnjaka

Mi smo agencija za digitalni marketing s kompletnom uslugom - drugim rečima, pored izrade sajta nudimo on-page i off-page SEO optimizaciju, content marketing, i širok spektar drugih usluga koje će doneti maksimalne rezultate Vašeg internet prisustva. PopArt Studio je produžetak Vašeg tima i Vaša desna ruka u trci za prvo mesto na Google-u.

Unikatna marketing strategija i povoljna cena izrade sajta

Svakom klijentu pružamo personalizovani pristup, a cena izrade sajta prilagođena je jedinstvenim potrebama Vaše kompanije. Bilo da unajmite PopArt Studio za kreiranje sajta ili kompletnu uslugu digitalnog marketinga, nudimo Vam digitalnu strategiju pristupačne cene, sa maksimalno profitabilnim rezultatima.

Profesionalna izrada sajtova za mala, srednja i velika preduzeća

Bilo da ste mali lokalni biznis, srednje preduzeće ili međunarodna kompanija, PopArt Studio je Vaš savršen izbor kada je u pitanju kvalitetna i profesionalna izrada sajta, cena pristupačnija od većine drugih na tržištu, i pouzdano partnerstvo.

Više od decenije sarađujemo sa firmama svih veličina iz Srbije i regiona, kao i kompanijama sa najvećih svetskih tržišta poput Amerike, Nemačke, Australije i Ujedinjenog Kraljevstva. Izgradnju svog virtuelnog prisustva poverili su nam Ministarstvo Finansija Republike Srbije, NIS a.d., softverske kompanije Schneider Electric, codecentric i Prozone, kao i mnoštvo drugih privatnih kompanija i državnih preduzeća iz Srbije i sveta.

Naš tim dizajnera i developera pomoći će Vam da uspostavite profesionalno online prisustvo koje odgovara Vašim poslovnim ciljevima. Bez obzira na to da li imate interni tim dizajnera, developera ili marketara - ili bismo mi bili Vaš kompletan digitalni tim - možete biti sigurni da će saradnja sa nama zadovoljiti težnje Vašeg biznisa i Vaših klijenata.

Ono po čemu je naša ponuda za izradu web sajta jedinstvena jeste to što mi kreiramo sajtove potpuno prilagođene potrebama Vašeg poslovanja. Drugim rečima, potrebe Vašeg preduzeća direktno utiču na veličinu veb sajta, njegove funkcionalnosti i kompleksnost, platformu na kojoj se sajt gradi - i, na kraju, na to koliko košta izrada web sajta.

Naša usluga pruža potpuno transparentan pristup metodologiji sa kojom radimo. Kreiramo unikatan dizajn spram Vašeg brenda, pišemo unikatan kod sa piksel perfekt pristupom, i gradimo funkcionalnosti koje su Vam zaista potrebne.

responzivni web dizajn

Šta obuhvata izrada sajta od strane PopArt Studija

U Srbiji i šire, jedinstveni smo po tome što klijentima nudimo kompletan digitalni marketing – od analize tržišta i osmišljavanja strategije, preko dizajna, kreiranja i održavanja veb sajta, do njegove optimizacije za Google i promocije na društvenim mrežama.

Naši paketi usluga i cena izrade sajta su fleksibilni, i direktno zavise od Vaših poslovnih mogućnosti i potreba.
Profesionalna izrada web sajta PopArt Studija obuhvata sledeće usluge:

UI/UX dizajn

Stvaramo unikatne i vizualno privlačne sajtove čiji dizajn adekvatno predstavlja brend klijenta i govori ciljnoj publici.

Naš UI/UX dizajn tim poseduje višegodišnje iskustvo u kreiranju sajtova koji pružaju intuitivno i kvalitetno korisničko iskustvo i vrhunske performanse.

Bilo da su u pitanju single-page veb prezentacije, kompanijski sajtovi sa mnoštvom stranica, kompleksne aplikacije ili kreiranje online prodavnice, PopArt Studio Vam osigurava dizajn koji je u potpunosti SEO optimizovan, responzivan i u skladu sa vodećim dizajn trendovima.

Izrada sajtova jedinstvenih funkcionalnosti

Kada smo kreirali dizajn koji je vizuelno zadivljujući, počinje izrada sajta koji je funkcionalan i jednostavan za upravljanje. Bilo da kreiramo sajt sa jednom stranicom, kompleksnu aplikaciju ili eCommerce platformu, osiguravamo čist kod, responzivnost i optimizovanost svake stranice.

U skladu sa potrebama Vašeg biznisa, vrši se kreiranje na platformi koja odgovara Vama. Naš development tim iskusan je u izradi statičkih sajtova, unikatnih WordPress tema, custom CMS sajtova, WooCommerce i Shopify rešenja za online prodavnice, i mnoštvu drugih digitalnih proizvoda.

Zajedno sa Vama, dolazimo do najboljeg rešenja za Vaš sajt, kako bismo osigurali njegov besprekoran izgled i funkcionisanje, jednostavno ažuriranje i lako upravljanje sadržajem Vaše stranice.

SEO Optimizacija

Naša ponuda za izradu web sajta uključuje osnovnu SEO optimizaciju za pretraživače. To znači da angažovanjem PopArt Studija za kreiranje sajta dobijate digitalni proizvod usklađen sa svim najvažnijim SEO pravilima.

Pored osnovne optimizacije, klijentima nudimo i pakete SEO konsultacija tokom celokupnog procesa kreiranja stranice. Angažovanjem naših stručnjaka za SEO optimizaciju osiguravate da je Vaš sajt kompletno optimizovan - od dizajna i sadržaja, do čistog koda i maksimalnih performansi.

Rangiranje u vrhu Google-a je ključno za kvalitetan digitalni marketing i dobro poslovanje, a osnovna optimizacija je samo početak. Zato klijentima koji su nam poverili izradu svog sajta nudimo pakete SEO optimizacije po posebno povoljnoj ceni.

Izrada sajta u WordPress-u

Izrada WordPress sajtova jedna je od naših glavnih usluga. PopArt Studio poseduje posvećeni tim iskusnih WordPress programera i portfolio koji broji više stotina uspešno kreiranih sajtova.

Naša tehnička stručnost i predanost premašivanju Vaših očekivanja pomogli su nam da izgradimo dugačak spisak zadovoljnih klijenata širom sveta. Izrada, dizajn i optimitizacija WordPress sajtova za pretraživače samo su neke od usluga koje nudimo, a osim tih, u naše WordPress usluge ubrajaju se:

  • Instalacija i postavljanje WordPress CMS-a
  • Razvoj unikatnih WordPress dodataka
  • Dizajn i razvoj unikatnih WordPress tema
  • WordPress API integracija
  • Migracija na WordPress CMS
  • Održavanje WordPress web sajtovaNaručite izradu sajta

Ukoliko Vas interesuje izrada sajta u WordPress-u, kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa našim timom već danas.

Naručite

Pobednički proces i metodologija - Naša profesionalna izrada web sajta

Više od decenije iskustva u kreiranju sajtova znači ne samo iskusne developere i nagrađivani dizajn – već i to da dobijate sveobuhvatan i koncizan pristup kreiranju sajtova. PopArt Studio poseduje razrađenu i efikasnu metodologiju kojom pristupa svakom projektu na maksimalno optimizovan način.

Naša izrada web sajtova može se podeliti u sedam jednostavnih koraka:

#1 Prikupljanje informacija

Naš inicijalni fokus jeste prikupljanje svih potrebnih informacija. Sa klijentom organizujemo sastanke i radionice tokom kojih učimo više o Vašem poslovanju, ciljnoj publici, i potrebama Vašeg biznisa. Informacije dostavljene od strane klijenta potom razrađujemo interno, kroz iscrpno istraživanje klijentove industrije, konkurenata i trendova.

#2 Kreiranje strategije i wireframing

Koristeći informacije prikupljene iz prve faze, pravimo detaljan plan klijentovog Internet pristustva. U ovom koraku vrši se izrada dizajna wireframe-a, navigacije i ostalih elemenata strukture stranice.

#3 Dizajn sajta

U zavisnosti od dogovora sa klijentom, naš dizajn tim kreira jedan ili više prototipova dizajna web stranica. Dizajn se kreira u neprekidnoj komunikaciji sa klijentom kako bi se osiguralo da konačna web stranica odgovara Vašim potrebama, ukusu i viziji.

#4 Izrada sajta

Nakon što je dizajn spreman, krećemo u proces kodiranja sajta. Kodiranje se vrši pomoću front-end i back-end tehnologija dogovorenih sa klijentom, a koje će najviše doprineti uspehu Vašeg online biznisa. Tokom kodiranja, neprestano se vrše testiranja performansi i responzivnosti stranice.

#5 QA Testiranje

Kada su sadržaj i vizuelni elementi kompletno kodirani, započinje proces testiranja. Naš QA tim detaljno testira svaku stranicu - njene perfromanse, interno linkovanje, responzivnost i sadržaj. Pre puštanja na internet, vrši se instalacija dodataka i aktivnosti optimizacije za Google.

#6 Lansiranje sajta

Nakon konačnog odobrenja od klijenta, vreme je za lansiranje web stranice. Tokom ovog koraka, potvrđuje se ispravnost svih datoteka i web sajt se transferuje na produkcioni server.

#7 Održavanje i optimizacija web sajta

Nakon lansiranja sajta, klijentima preporučujemo uslugu redovnog održavanja i optimizacije. Održavanjem sajta osiguravamo da on ostane aktivan i dostupan, i vršimo uklanjanje bagova, provere funkcionalnosti, i ažuriramo sve elemente da budu u skladu sa bezbednosnim preporukama.

Od unosa novog sadržaja i ažuriranja dodataka do usluge SEO optimizacije postojećeg i novog sadržaja, klijentima nudimo širok spektar usluga za osiguravanje maksimalnog uspeha online biznisa.

Izrada sajta - Najčešća pitanja

Koliko košta izrada web sajta?

Cena usluga PopArt Studija zavisi od potreba Vašeg biznisa i nivoa kompleksnosti projekta. Za svakog klijenta kreiramo jedinstvenu ponudu, prilagođenu Vašim zahtevima i stepenu uključenosti našeg tima u izradu sajta. Ne koristimo šablonske ponude, već se cena kreira nakon dubinske analize projekta i spram tehnologija i funkcionalnosti koje odaberete za svoju web stranicu.

Koliko vremena traje izrada sajta?

Potrebno vreme zavisi od mnogo faktora, poput broja stranica, nivoa kompleksnosti funkcionalnosti na sajtu, da li imate postojeći dizajn ili ga mi kreiramo, itd. U proseku, PopArt Studiju, kao profesionalnoj agenciji za izradu sajtova, potrebno je između jednog i četiri meseca da kreira sajt od nule do finalnog puštanja. Za konkretnije informacije, kontaktirajte nas i čeka Vas detaljna ponuda za izradu web sajta.

Koje tehnologije koristite za izradu sajta?

Naš najveći fokus jeste kreiranje unikatno dizajniranog i porgramiranog sajta na WordPress platformi, kao i izradi unikatnih web aplikacija u kojima posedujemo decenijsko iskustvo. Kreiramo sajtove koristeći druge platforme kao što su Laravel, potpuno custom rešenje, Next.js, odnosno izradu sajta baziranu na React.js biblioteci. Sve tehnologije koje koristimo nude veliku podršku i fleksibilnost za bilo koje vrste web funkcionalnosti, bez ikakvih ograničenja.

Koliko stranica obuhvata PopArt Studio izrada web sajta?

Kreiramo sajtove više od deset godina, i za to vreme smo stvorili širok spektar digitalnih proizvoda - od single-page prezentacija preko kompleksnih online prodavnica sa preko 10.000 proizvoda. Veličina sajta zavisi od Vaših zahteva, no klijentima uvek preporučujemo kreiranje više web stranica. Višestranični sajt je bolje rešenje jer omogućava uspešnu SEO optimizaciju web stranice i bolje rangiranje za željene ključne reči.

Hoću li imati svog programera za projekat izrade sajta?

U zavisnosti od Vaših potreba i obima projekta, možemo dodeliti dedicated programera koji će primarno raditi na kodiranju Vašeg web sajta. No, za većinu projekata kreiramo tim programera spram zahteva projekta i tehnologija uključenih u sam projekat.

Šta ako imam svoj dizajn, development ili SEO tim?

Nikakav problem - mi smo fleksibilni i kreiramo pakete usluga spram Vaših zahteva. Ukoliko Vam neki aspekt kreiranja sajta nije potreban, ili imate interni tim stručnjaka, prilagođavamo se tome da ispunimo Vaše ostale digitalne potrebe.

Ne znam šta mi je potrebno za izradu mog sajta?

Nema veze - mi smo tu da Vam pomognemo. Za svaki projekat izrade web sajta organizujemo inicijalne sastanke sa Vašim timom i kroz detaljne brifinge kreiramo kompletnu sliku o tome šta je potrebno Vašem online biznisu.

Radite li za klijente u inostranstvu?

Naravno - štaviše, više od 80% klijenata koji su ukazali poverenje PopArt Studiju dolazi iz inostranstva. Naši klijenti dolaze iz svih delova sveta, a najveće poverenje tokom godina ukazivale su nam kompanije iz Sjedinjenih Američkih Država, Nemačke, Austrije, Australije, i drugih vodećih svetskih tržišta. Tradicionalno, veliki broj klijenata je i iz zemalja okruženja, poput Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, gde su nam mnoge firme i pojedinci ukazali poverenje. Naravno, izrada web sajta Beograd i izrada sajtova Novi Sad su nam primarni fokus. Sa klijentima iz inostranstva osiguravamo dobar odnos od početka projekta do isporuke finalnog digitalnog proizvoda. Iako smo fizički udaljeni, održavamo praksu konstantne komunikacije i praćenje statusa projekta. Softveri za projekt menadžment, redovni timski sastanci i glatka imejl komunikacija samo su neki od načina na koji ćete biti sigurni da se radovi na Vašem projektu adekvatno izvršavaju.

Kakav je Vaš proces projekt menadžmenta prilikom izrade sajta?

Naš proces upravljanja projektima uključuje sve, od inicijalnih sastanka kako bismo definisali Vaše potrebe i analize tržišta do uspešne isporuke izrađenog web prisustva i optimizacije istog nakon puštanja. Angažovanjem PopArt Studija za Vaše digitalno prisustvo, na raspolaganju dobijate projekt menadžera kompletno posvećenog Vašem projektu, sa kojim ćete moći da iskomunicirate sve projektne korake i potencijalne nedoumice.

Za koje veličine kompanija radite izradu web sajta?

Naša izrada web sajta za firmu namenjena je kompanijama različitih veličina. Sarađujemo sa startapima, neprofitnim organizacijama, srednjim i malim preduzećima kao i internacionalnim kompanijama. Dobro razumemo zahteve naših klijenata, planiramo, organizujemo i izvršavamo zadatke nastojeći da postignemo maksimalne rezultate.

Koje vrste web sajtova ste izradili?

Tokom više od deset godina postojanja, PopArt Studio je kreirao web stranice za svetske klijente iz širokog spektra industrija, kao što su putovanja, ugostiteljstvo, zdravstvo, nekretnine, vladine i nevladine organizacije, kao i mnoštvo drugih.

Imate li primere nekih web stranica koje ste kreirali?

Ukoliko želite da vidite kako radimo, posetite naš web dizajn portfolio, kao i naše Behance i Dribbble profile.

Želim redizajn postojećeg web sajta, da li nudite to?

U okviru naše usluge izrade sajta nudimo i redizajn sajtova. Od sitnih izmena izgleda ili funkcionalnosti, do kompletnog redizajna sajta, na raspolaganju su Vam naši dizajneri, developeri i specijalisti SEO optimizacije koji će pomoći maksimalnoj efikasnosti redizajn aktivnosti. Vreme ažuriranja sajta i cena redizajna zavisi od širine spektra potrebnih promena. Za detaljnu ponudu redizajna, kontaktirajte nas i osmislićemo za Vas najbolju moguću strategiju novog web prisustva.

Da li nudite održavanje web sajta?

Redovno i adekvatno održavanje sajta ključno je za stabilnost, pouzdanost i performanse sajta. Pravilno održavanje pomoći će u osiguravanju dobrog funkcionisanja Vaše web stranice, unapređuje rangiranje sajta na Google-u i povećava saobraćaj ka sajtu. PopArt Studio nudi uslugu održavanja web sajtova, bez obzira na platformu na kojoj su kreirani. Pravilno i profesionalno održavanje i redovno ažuriranje stranice uticaće na postizanje stabilnog i kontuniranog rasta Vašeg online biznisa.

Da li će moj web sajt biti prilagođen mobilnim uređajima?

Apsolutno. Bilo da se radi o web prezentaciji sa jednom stranicom ili robustnoj online prodavnici, svaki veb sajt koji izađe iz naše kuhinje je potpuno optimizovan za ekrane različitih veličina - od desktop računara preko tableta, do mobilnih telefona. Naša izrada sajta zasniva se na kreiranju responzivnih web stranica, ali u zavisnosti od potreba i dogovora sa klijentom, nudimo i mobile-first izradu sajta, gde se procesi dizajna i developmenta kreću od mobilne verzije sajta.

Da li radite SEO optimizaciju za web sajtove koje izrađujete?

Osnovna SEO optimizacija, u koju spada sređivanje metapodataka, postavljanje analitike i provera performansi, uključena je u kreiranje sajta. Ovim osiguravamo da je sajt koji smo uradili i lansirali vidljiv kako za Google tako i za korisnike, i spreman za dalju optimizaciju za Google.Nakon što je profesionalna izrada sajta finalizovana, možete se odlučiti za neku od naših usluga SEO optimizacije - i to po povoljnijoj ceni kao dugoročnim klijentima. Od off-page i on-page SEO optimizacije, do izgradnje beklinkova i optimizacije sadržaja za ključne reči, PopArt Studio Vam nudi kompletno kreiranje uspešnog digitalnog proizvoda.

Šta ako nemam spreman sadržaj za sajt

Nikakav problem - nudimo pisanje tekstova za web, gde naši copywriter-i kreiraju relevantan i profesionalan sadržaj optimizovan za željene ključne reči i ispunjavanje Vaših poslovnih zahteva i ciljeva. PopArt Studio Vam nudi uslugu copywriting-a, kojom Vam isporučujemo sadržaj za landing stranice, stranice usluga, blogove optimizovane za ciljne ključne reči, kao i još mnoštvo toga.

Hoću li izgubiti rangiranje na Google-u ako redizajniram svoju web stranicu?

Ukoliko se redizajn odradi na pravi način, nećete izgubiti svoje Google rangiranje. Posedujemo više od deceniju iskustva u redizajniranju sajtova i, zahvaljujući praćenju svih potrebnih koraka, pristupamo modelu soft tranzicije, koja je omogućena zahvaljujuću poštovanjem SEO pravila poput doslednosti url strukture, redirekcija i najbolje prakse da pozicije svakog našeg redizajniranog sajta ostanu nepromenjene nakon lansiranja, a najčešće i unapređene.

popart klijenti

Šta klijenti kažu o našoj usluzi izrade web sajtova?

  • „Dugo smo pratili rad brojnih srpskih agencija za izradu sajtova i poslali smo zahteve za ponudu na adrese desetak njih. PopArt Studio je imao daleko najbolju, najprofesionalnije pripremljenu ponudu. Njihov portfolio izrađenih web sajtova bio je posebno impresivan, kao i reference članova tima. Rezultati redovnog godišnjeg istraživanja pokazuju da je preko 95% naših zaposlenih zadovoljno izgledom, sadržajem i funkcionalnošću NIS Portala čiji dizajn i izradu je radio PopArt Studio.”Nebojša Trajković, NIS a.d.
  • „PopArt Studio je vrlo profesionalan tim. Kad god smo imali nedoumice, odgovor smo dobijali u roku od sat vremena. Neko je uvek dostupan da odgovori na naša pitanja, podeli sa nama najbolja rešenja i implementira sve funkcionalnosti koje želimo.” Dušan Čavić, Ciklotron/Marka Žvaka
  • „Želeli smo da izradimo nov, moderan web sajt, koji će u potpunosti moći da odgovori na sve zahteve Ministarstva, poput otvorene i transparentne komunikacije sa građanima. Sajt koji je izradio PopArt Studio dobio je pozitivan feedback od našeg internog tima. Talentovani i kreativni tim PopArt Studija pružio nam je visokokvalitetne rezultate u izradi sajta.”Ana Pančić, Ministarstvo finansija Republike Srbije
  • „Projekat teče glatko i nismo naišli na bilo kakve prepreke. PopArt Studio razume naše potrebe i predlaže prava rešenja. Vodili su nas kroz proces izrade web sajta na pravi način. Oni su stručnjaci u svom poslu; znaju kako da primene taktike koja će nam pomoći da ispunimo svoje ciljeve.”Nataša Dakić, codecentric
izrada sajta ilustracija

Poručite izradu web sajta

Želite izradu sajta koja će učiniti da posetioci uživaju na Vašem sajtu? Uz spoj profesionalnosti i strasti za onim što radimo, pikseli će na Vašem sajtu zasijati jače. Povoljno a kvalitetno, u zadatom roku i uz čvrstu saradnju s Vašim timom, PopArt Studio kreira sajtove u skladu s najmodernijim svetskim standardima i praksama. Ako želite sajt čiji je fokus prvenstveno korisnički doživljaj i lakoća upotrebe, popunite naš formular za kontakt.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.