Želite web sajt unikatnog dizajna, prilagođen svim prenosivim uređajima?

Izrada sajtova uz pomoć tehnologija HTML5, CSS3, PHP, Ajax, jQuery. Mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika kroz jednostavan interfejs.

Usluga usmerena korisničkim potrebama

Naše opredeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa web dizajna i developmenta do implementacije rešenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprekornu komunikaciju.

Vizija projekta i analiza

Ključni korak u realizaciji web projekata je fokus na planiranju i određivanju strategije projekta izrade sajta koja je u skladu sa vizijom klijenta. Vrši se analiza potrebnih funkcionalnosti, načina prezentacije podataka i dizajna kako bi se kreirala najpogodnija i najskalabilnija arhitektura koja će obezbediti visoke performanse.

Konsultovanje o tehnologijama za izradu sajta

Ako niste poznavaoci tehnologija i niste sigurni koje treba da se koriste, bilo da su u pitanju web dizajn ili web programiranje, mi ćemo vam pružiti podršku u procesu odabira prave kombinacije tehnologija za vaš projekat, a da se istovremeno ispoštuju svi standardi i usaglašenost sa najnovijim trendovima.

Korisničko iskustvo

Veliku pažnju posvećujemo dizajnu korisničkog interfejsa pri izradi sajta koji će biti jednostavan i upotrebljiv za krajnje korisnike kroz sveobuhvatnu izradu prototipa i testova upotrebljivosti.

Izrada sajta - Web razvoj i testiranje

Čim su završeni svi radovi na razvoju web rešenja (dizajn i web programiranje), naši inžinjeri vrše testiranja aplikacije na probnom test okruženju, kako bi se otklonile sve potencijalne greške.

Isporuka rešenja i podrška

Nakon što je projekat detaljno testiran, spreman je za isporuku krajnjem korisniku. Svi korisnici dobijaju obuku i dokumentaciju sa objašnjenjima kako da pravilno koriste i održavaju aplikaciju ili mogu da se odluče da taj deo posla prepuste nama.

responzivni web dizajn

Kontuirano unapređivanje sajta

Često se dešava da korisnici uvode nove poslovne procese i zahteve i žele da ih usklade sa web aplikacijom. Obezbeđujemo da naši web projekti imaju laku mogućnost dodavanja i integracije novih mogućnosti.

Ukoliko se odlučite za izradu sajta kod nas, dobijate sledeće:

 • unikatan visokoprofesionalan dizajn
 • integraciju sa CMS sitemom
 • instalaciju dodataka za povećanje bezbednosti
 • besprekoran kôd
 • instalaciju dodataka za SEO optimizaciju
 • mogućnost samostalnog ažuriranja od strane krajnjeg korisnika
 • dodavanje novih stranica, tekstova, slika, galerija ili video materijala
 • logovanje preko veb pregledača (eng. web browser) sa bilo kog mesta
 • sigurnost podataka
 • odličnu integraciju na društvenim mrežama
 • mogućnost dodavanja uloga i ovlašćenja administartorima
 • backup podataka
 • jednostavan i dopadljiv interfejs
 • povoljne cene web dizajn usluga


izrada sajta ilustracija

Poručite izradu web sajta

Želite izradu sajta koja će učiniti da posetioci uživaju na vašem sajtu? Uz spoj profesionalnosti i strasti za onim što radimo, pikseli će na vašem sajtu zasijati jače. Povoljno a kvalitetno, u zadatom roku i uz čvrstu saradnju s vašim timom, PopArt Studio izrađuje sajtove u skladu s najmodernijim svetskim standardima i praksama. Ako želite sajt čiji je fokus prvenstveno korisnički doživljaj i lakoća upotrebe, popunite naš formular za kontakt.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.