Uslovi korišćenja

PopArt Studio počinje sa radom na projektu nakon primanja avansne uplate. Ostatak se plaća po završetku projekta, ukoliko nije drugačije dogovoreno. Web sajtovi se postavljaju na produkcioni server (eng. live server) nakon uplate, odnosno kada su sve uplate izvršene.

Dodatne usluge se dodatno naplaćuju, na osnovu utrošenih radnih sati. Ukoliko su klijentu potrebne dodatne usluge, te će usluge biti dodate na klijentov račun u konsultaciji sa njim.

Sve naše usluge su 100% zadovoljavajuće. Ne prestajemo da radimo dok naši klijenti nisu u potpunosti zadovoljni rešenjem koje ponudimo. Ipak, PopArt Studio ni pod kojim okolnostima neće biti odgovoran da zadovolji nerazumna očekivanja ili zahteve klijenta. PopArt Studio ima pravo da odluči da li je zahtev nerazuman ili ulazi u okvir usluge za klijenta. Usluge ili delovi usluga koji su odobreni od strane klijenta smatraju se uslugama sa kojima je klijent u potpunosti zadovoljan. Svaki dodatni posao na ovim uslugama biće dodatno fakturisan.

Ukoliko nije drugačije ugovoreno, svi projekti se smatraju gotovim nakon perioda od jedne godine (računajući od datuma prve uplate). To znači da se na tom projektu neće više raditi.

Kašnjenje sa projektom


Kašnjenje projekta može nastati u slučajevima kada:

  • kasni uplata,
  • klijent zahteva dodatne izmene u dizajnu, strukturi ili sadržaju projekta,
  • klijent kupuje dodatnu uslugu vezanu za projekat,
  • postoji zastoj u primanju materijala od klijenta,
  • vremenski okvir za izradu projekta je približna procena i podložan je izmenama od strane PopArt Studija. U bilo kojem trenutku PopArt Studio se može odlučiti da stavi projekat na čekanje.

O kreditnim karticama, procesuiranju podataka i sajtu PopArt studija


Iz sigurnosnih razloga, PopArt Sudio će uvek postupati na sledeći način:

  • onemogućiti neovlašćeni pristup,
  • sve cene prikazane na ovom sajtu podložne su izmenama bez prethodne najave. Cene su isključivo informativnog karaktera i PopArt Studio nije u obavezi da ih se drži za vaš projekat. Da biste dobili informacije o vašem projektu, kontaktirajte nas na naš telefon +381 21 2553649 ili putem forme na našem sajtu
  • promocione ponude nisu kumulativne
  • sve slike na ovom sajtu isključivo su reprezentativnog karaktera

O web dizajn projektima PopArt-a.

PopArt Studio nema nikakvu odgovornost za sadržaj web sajtova koje dizajnira ili hostuje. PopArt Studio nema kontrolu nad informacijama, materijalima ili proizvodima koji se prikazuju na tim web sajtovima. PopArt Studio nije konsultant svojim klijentima, a klijenti su u potpunosti odgovorni za sav sadržaj na njihovim web sajtovima.

Zbog prirode web dizajna i programerskog posla, izgled web sajtova može varirati na različitim uređajima. Rezolucija ekrana, operativni sistem i pregledač veb sadržaja (eng. web browser) neki su od uzroka zbog kojih web sajt može izgledati drugačije. Klijent mora znati za ovakve moguće varijacije i PopArt Studio neće biti odgovoran za njih osim za standarde responzivnog dizajna, ukoliko su dogovoreni.

PopZnak

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.