PopArt Studio je profesionalna, višestruko nagrađivana agencija za SEO optimizaciju sajtova, sa više od deset godina iskustva u pružanju različitih digitalnih usluga. Pružamo uslugu optimizacije sajta za pretraživače klijentima iz raznih industrija, za različite jezike, širom sveta.

Naša optimizacija sajta daje Vam pristup jedinstvenoj strategiji optimizacije koju kreiramo za svakog klijenta, premium softverima i alatima, i timu iskusnih SEO specijalista.

Naša testirana SEO strategija donosi organske posete Vašoj web stranici koje se pretvaraju u lead generation i dovode do povećanja prihoda.

Kontaktirajte nas i otkrijte benefite saradnje sa jednom od najboljih SEO agencija na svetu.

Kako SEO optimizacija sajta može da poveća Vaš prihod?

SEO optimizacija sajta obuhvata širok spektar strategija, tehnika i aktivnosti koje je potrebno sprovesti kako bi se poboljšalo rangiranje stranica za ključne reči koje su najvažnije za Vaš biznis.

Dobro organsko rangiranje garantuje da će se Vaš web sajt pojaviti potencijalnim klijentima za koje postoji velika šansa da bi pretragu završili konverzijom. Pritom, uz dobro organsko rangiranje, smanjujete troškove marketinga, povećavate kredibilitet Vašeg brenda i imate prednost u odnosu na konkurente u Vašoj industriji.

Implementacijom najboljih strategija prilikom optimizacije web sajta pobrinućete se da se Vaš web sajt pojavi prilikom pretrage relevantnih ključnih reči. Oslanjajući se na znanje i ekspertizu profesionalne SEO agencije, odabraćete održiv način razvoja Vašeg biznisa, koji je dugoročno najisplativiji.

Na koji način kreiramo nepogrešivu SEO strategiju?

Algoritmi za rangiranje postali su toliko kompleksni da bez korišćenja vrhunskih SEO softvera, teško možete doći do rezultata. Ipak, ukoliko se oslanjate isključivo na stručne alate, ovim izbacujete potrebu za ljudskim faktorom.

U PopArt Studiju, sa ponosom možemo da kažemo da se oslanjamo na spoj podataka koje dobijamo koristeći alate i dugogodišnje iskustvo naših specijalista.

Naša agencija koristi vodeće profesionalne alate za Google optimizaciju sajtova poput Ahrefs-a, Semrush-a i Screaming Frog-a kako bismo izvršili analizu konkurenata naših klijenata, pratili kako SEO napreduje, i rešili sve probleme na što efikasniji način.

Naravno, koristimo se i Google-ovim alatima poput Google Analytics-a, Google Search Console, Google Tag Manager-a i Keyword Planner-a kroz svakodnevne aktivnosti optimizacije sajta. Od istraživanja ključnih reči i audit-a web sajtova, do praćenja saobraćaja na web sajtu, prihoda i kreiranja mesečnih izveštaja, optimizacija sajta koju pruža naša agencija oslanja se na prikupljanje i korišćenje tačnih i detaljnih podataka od najpouzdanijeg izvora – Google-a.

seo grafikon

Prednosti optimizacije sajta za Google

Danas u svetu postoji veliki broj pretraživača dok njihova upotreba najviše zavisi od geografije. Na primer u Rusiji je veoma popularan Yandex dok se u Kini najviše koristi Baidu. Prema istraživanju koje je sprovedeno krajem 2016. godine izdvojila su se 4 velika pretraživača:

seo optimizacija infografika

Kako najveći broj korisnika interneta pri pretrazi koristi Google pretraživač, dobra praksa nalaže da se primenjuju pravila koje predlaže upravo ova kompanija kada je u pitanju optimizacija sajta.

Zašto je dobro odlučiti se za SEO optimizaciju:

  • icon percentageVisok procenat povrata investicija. - U odnosu na ostale vidove marketinga, optimizacija sajta ima najveći procenat povrata investicija (eng. ROI – Return On Investment). Drugim rečima, sajt optimizovan u skladu sa gugl standardima, ima tendenciju da se visoko rangira u pretrazi, a to može Vašem biznisu doneti mnogo više novca nego što ste uložili.

  • icon checkBolje korisničko iskustvo. – Kvalitet informacija i korisničko iskustvo na stranici postaju sve važniji faktor rangiranja. Dobro optimizovan sajt usmeren je ka izvlačenju maksimuma tako da se obezbedi što bolje korisničko iskustvo, predstave ponuđeni proizvodi i usluge na najbolji mogući način, ali i da se posetilac ubedi da kontaktira baš Vas.

  • icon groupVeća poseta sajta. – Sajtovi koji se nalaze u vrhu pretrage na pretraživačima imaće mnogo veći broj poseta. Veći broj korisnika, kao i veći broj strana koje oni pregledaju prilikom posete imaju veliki uticaj na autoritet sajta, što direktno utiče na pozicioniranje u pretrazi. Bolja pozicija u pretrazi – veća šansa za Vaš biznis.

  • icon magnifyVeća vidljivost i bolja prodaja. – Zahvaljujući visokim pozicijama na pretraživačima nastalim implementiranjem i zadovoljavanjem mnogobrojnih SEO pravila i preporuka, dolazi do bolje i veće vidljivosti sajta. Ukoliko je sajt napravljen tako da prezentuje proizvode i usluge na pravi način, veća vidljivost dovešće do više poseta, što direktno povlači i više prodatih proizvoda ili usluga.

  • icon rocketMogućnost targetiranja. - Jedna od osnovnih stvari koja se mora definisati prilikom optimizacije sajta jeste ciljna grupa i ključne reči, a sve u cilju privlačenja posetilaca koji su zaista zainteresovani za sadržaj koji nudite. Bitna karakteristika jeste da se pruža mogućnost targetiranja na osnovu geografske lokacije što daje mogućnost pozicioniranja u pretrazi za prethodno definisan grad, državu ili regiju.

  • icon coinNiska cena usluga SEO optimizacije sajta. - U odnosu na druge oblike marketinških aktivnosti, ulaganje u ovaj vid marketinga predstavlja najbolju investiciju. Za novac koji uložite dobijate trajno bolju poziciju na pretraživačima, više poseta stranice, doprinosite građenju svog brenda, što kao krajnji rezultat može da ima više prodatih proizvoda ili usluga. Uložen novac u ovaj vid usluga predstavlja ne samo jednu od najboljih i najjeftinijih investicija, već i investiciju koja vam se može vratiti višestruko i na duge staze donositi konstantan profit.

BESPLATNA SEO ANALIZA I PONUDA

Ovo polje je obavezno.

Usluge SEO konsultacija: Vaš put ka uspehu

Kao digitalna agencija sa in-house timom za web development, poslovni model PopArt Studija sastoji se od pružanja sveobuhvatnog rešenja za SEO. Naši SEO stručnjaci rade zajedno sa web dizajnerima, PPC specijalistima, content marketarima, i web developerima kako bi kreirali strategiju, izvršili procenu i primenili najefikasniju optimizaciju prilagođenu Vašem biznisu.

Ipak, s obzirom na to da razumemo kolika je važnost i vrednost dugogodišnjeg marketing tima koji diše kao jedno, osmislili smo posebnu uslugu SEO konsultacija za one klijente koji već imaju in-house web development tim, ili ga outsource-uju.

Naša usluga konsultacija prilagođena je preduzećima svih veličina, kao i svim industrijama. Kao Vaši stručni konsultanti, pokazaćemo Vam kako smo došli do uspeha u praksi, pružićemo Vam savete koji su zasnovani na dosadašnjem iskustvu, i kreiraćemo vrhunsku strategiju.

Bilo da nas odaberete kao SEO konsultante za Vaše malo ili veliko preduzeće, moći ćete da iskoristite pun potencijal naših profesionalnih alata i softvera koje koristimo za kreiranje nepogrešive strategije koja će Vam pomoći da se rangirate iznad konkurenata.

Sarađujemo sa Vašim timom na kreiranju efikasne strategije optimizacije sajtova za pretraživače. Naša usluga konsultacija kreirana je za klijente koji traže pouzdane i pristupačne stručnjake koji mogu da implementiraju i sprovedu optimizaciju sa svojim in-house timom.

SEO usluge: Kompletna Google optimizacija sajtova

Google-ov algoritam koristi preko 200 faktora za rangiranje. Od visoko kvalitetnog sadržaja, do dizajna koji je prilagođen pre svega mobilnim telefonima, brzog učitavanja web sajta i brojnih kvalitetnih backlinkova, pretraživači spajaju različite tehničke i UX aspekte, kao i sadržaj web strana kako bi u milisekundi uspeli da odrede da li web sajt odgovara rezultatima pretrage korisnika. Da bi ovo bio slučaj, neophodna je zadovoljavajuća sveobuhvatna optimizacija.

Postoje agencije koje su specijalizovane u jednom SEO aspektu, bilo da je to građenje backlinkova, osmišljavanje i kreiranje sadržaja, ili ispravljanje tehničkih problema web sajta. Partnerstvo sa takvom agencijom nije nužno loš izbor, ali ukoliko se fokusirate na samo jedan aspekat, Vaše stranice neće imati prednost nad konkurentima. Ukoliko nemate sveobuhvatan pristup optimizaciji Vašeg web sajta, produžavate vreme koje je potrebno da bi se došlo do prvih rezultata, trošite svoj budžet za marketing, i ne stičete dobar ROI.

Mi radimo SEO na drugačiji način.

PopArt Studio pruža kompletnu uslugu optimizacije performansi klijentovog web sajta za sve Google-ove faktore rangiranja.

Naš SEO proces počinje dubinskom analizom web sajta, industrije i konkurencije, kao i zajedničkim konsultacijama sa klijentima i članovima tima. Prvi korak je da izgradimo prilagođenu, dugoročnu, održivu SEO strategiju vođenu KPI-evima, čime pomažemo klijentima da ostvare svoje ciljeve kroz svoj poslovni web sajt.

Upravljamo najvažnijim aspektima rasta u organskoj pretrazi naših klijenata - od poboljšanja brzine web sajta, do detaljno istraženog sadržaja.

Iskoristite prednost in-house stručnjaka koji će da preuzmu sve aktivnosti potrebne da se postigne optimizacija web sajta za pretraživače.

Prepustite težak posao nama i iskoristite to vreme da se posvetite svojim klijentima.

Šta je to što naša Google optimizacija sajtova obuhvata?

Audit i analiza web sajta

Prvi korak kada je u pitanju optimizacija sajtova jeste da sprovedete detaljan SEO audit. Audit web sajta pomaže da se identifikuju aspekti koji mogu da poboljšaju performanse klijentovog web sajta, i pruži uvid u probleme koji utiču na loše rangiranje.

Naša usluga audita web stranice razlikuje se od drugih. Ne radimo audit samo kroz alate i softver, već analiziramo koliko je web sajt user-friendly, koliko je intuitivan, da li je u skladu sa SEO standardima – oslanjajući se na svoje znanje i stručnost, kao i iskustvo korisnika.

Audit web sajta je ključan korak u donošenju odluka koje su bazirane na podacima kao i velikih odluka koje će uticati na mnoge stvari - bilo da je u pitanju optimizacija za pretraživače, ili potpuna rekonstrukcija web sajta. Audit nam pomaže da razumemo industriju klijenta, kao i marketinške napore konkurenata, i na kraju, korake koje je potrebno preduzeti kako bi Vaš biznis zarađivao više.

SEO radionica i strategija

Kada prikupimo sve podatke, oragnizujemo radionicu sa klijentom i sa našim članovima tima.

Radionice sa klijentima fokusiraju se na stvaranje radnog okruženja u kom je moguća saradnja, u kojem naši klijenti i članovi tima dele svoje vizije, razmišljaju o idejama i koracima koje je potrebno preduzeti da bi se izvršila optimizacija sajta. Pored toga, ovo je prilika za klijente i za nas da bolje razumemo procese i metodologiju jedni drugih, kao i šablon komunikacije.

Nakon što ustanovimo osnovu na radionici sa klijentom, organizujemo internu radionicu sa članovima tima, kojoj prisustvuje svaki član tima koji će biti uključen u projekat - od projekt menadžera i digitalnih marketara, do dizajnera i developera.

Cilj radionice je da shvatimo jedinstvene aspekte projekta i osmislimo strategiju optimizacije koja će doneti rezultate.

Tehnička SEO optimizacija sajtova

Kako bi Vaša web stranica bila u skladu sa Google-ovim tehničkim zahtevima, ona mora da bude laka za upravljanje, i ne sme da ima tehničkih problema koji mogu da spreče botove da razumeju i rangiraju Vaš sadržaj. Tehnička optimizacija web sajta je ključna ukoliko želite organske posete, i da iste te posete pretvorite u zadovoljne kupce.

Kao agencija koja se bavi tehničkim SEO-m, pronalazimo i popravljamo tehničke probleme koji negativno utiču na klijentovo rangiranje u pretrazi. Od optimizacije osnovne metrike i dijagnostikovanja crawl grešaka, do popravke broken linkova i uklanjanja dupliciranog sadržaja, pobrinućemo se da Vaše web stranice imaju jasnu strukturu, jasan kod, da budu responzivne, i da su podaci osigurani HTTPS protokolom.

Naša usluga tehničke optimizacije za pretraživače obuhvata sve tehničke aspekte koji imaju ogroman uticaj na Vaše rangiranje.

On-page optimizacija sajta

Većina web sajtova ima više od jedne stranice. Kako bi se web sajt rangirao visoko u rezultatima pretrage i pridobio relevantne posete, za sve web strane koje sačinjavaju web sajt mora da se izvrši adekvatna i potpuna optimizacija. Ovo je svrha on-page SEO-a.

On-page optimizacija sajtova odnosi se na optimizaciju sadržaja web stranice, kao i HTML source koda. Ova vrsta optimizacije pomaže Google-u i drugim pretraživačima da razumeju web sajt i sadržaj web sajta, i identifikuju njegovu relevantnost za nameru korisnika prilikom pretrage. Algoritmi pretraživača postaju sve više sofisticirani, što stavlja sve veći fokus na relevantnost i semantiku u rezultatima pretrage.

Naša on-page SEO optimizacija sajta obuhvata razne aktivnosti, zasnovane na detaljnoj pretrazi ključnih reči i analizi, pomoću kojih će botovi i korisnici razumeti o čemu je Vaša web stranica.

Off-page optimizacija sajtova - građenje linkova koji generišu lidove

Veliki deo dobrog rangiranja stranica čine eksterne stvari. Dobra tehnička i on-page optimizacija su presudne kada je u pitanju dobro rangiranje - ali same po sebi nisu dovoljne. Off-page SEO optimizacija predstavlja građenje prepoznatljivosti web sajta i autoriteta domena, najčešće kroz sticanje backlinkova sa drugih, kvalitetnih i pouzdanih web sajtova.

Naša usluga SEO-a uključuje praćenje i upravljanje Vašim backlinkovima kako bismo Vam pomogli da poboljšate Vaš off-page SEO. Tim off-page specijalista PopArt Studija je tu da uoči i iskoristi priliku za građenje linkova na autoritativnim web sajtovima.

Koristimo profesionalne alate za analizu backlink profila Vaših konkurenata i otkrivanje prilika za backlinkove, kao i čišćenje svih linkova koji više nisu u funkciji i toksičnih backlinkova koji negativno utiču na rangiranje Vašeg web sajta.

Pored toga što proširujemo Vaš backlink profil, optimizujemo i Vaše postojeće eksterne linkove, tako što koristimo svaku priliku gde se pominje ime Vašeg brenda bez linka za ulinkavanje Vašeg web sajta i optimizaciju anchor teksta.

Usluga lokalnog SEO-a

Kao što je mobilni uređaj postao primarno sredstvo kojim pristupamo internetu, i kao što je glasovna pretraga popularizovala specifične pretrage vezane za određenu lokaciju, tako je koncept lokalne optimizacije prevladao u SEO-u.

Lokalni SEO zauzima posebno mesto kada je u pitanju naša optimizacija sajta za pretraživače. Naša usluga pomaže klijentima da steknu vidljivost za svoj biznis baš tamo gde im je to i potrebno.

Optimizacija Vašeg lokalnog biznisa na direktorijumima, i optimizacija Vašeg Google My Business profila pomaže Vam da promovišete proizvode i usluge potencijalnim lokalnim klijentima i kupcima. Naša usluga lokalnog SEO-a koristi lokalne ključne reči čime povećavamo vidljivost Vašeg biznisa među korisnicima Google-a, Bing-a i Apple Maps.

eCommerce SEO usluga

Uz pomoć eCommerce SEO usluge naše agencije, Vaši proizvodi će biti vidljivi potencijalnim kupcima. Naša jedinstvena strategija eCommerce SEO-a obuhvata razne tehnike koje poboljšavaju rangiranje Vaših proizvoda u rezultatima pretrage, i povećavaju prihod Vaše online prodavnice.

Ono što razlikuje optimizaciju sajtova PopArt Studija od drugih jeste naš fokus na dubinsku optimizaciju cele online prodavnice. Od fotografija proizvoda i opisa, do schema markup-a i stručnog podešavanja eCommerce alata za praćenje poput Google Analytics, Google Search Console, i Google Tag Manager-a, pružamo efikasnu SEO optimizaciju veb prodavnica koja povećava prihod klijenata, kao i bazu klijenata.

Pored optimizacije stranica proizvoda, eCommerce biznisima je potrebna profesionalna i ažurna usluga copywritera i promovisanja sadržaja koji je baziran na podacima. Naša SEO optimizacija sajtova uključuje mesečno izveštavanje sa ključnim rečima, saobraćajem, i statistikom o transakcijama, kao i predlozima naših marketing specijalista za dalje aktivnosti vezane za optimizaciju.

Pobrinućemo se da svaki aspekat Vaše eCommerce prodavnice bude optimizovan, kako za kupce, tako i za pretraživače.

Usluga content marketinga

Sadržaj web sajta - bilo da je sadržaj landing strane, bloga, ili stranica sa opisom proizvoda - predstavlja složenu harmoniju kreativnosti i istraživanja.

Usluga content marketinga PopArt Studija obuhvata osmišljavanje i kreiranje strategije sadržaja za članke, blogove, videe, infografike, podkaste, e-book-ove, i mnogo toga drugog.

Naša strategija sadržaja zasnovana je na industriji i ciljevima Vašeg biznisa, ciljnim klijentima, i analizi konkurencije za teme i ključne reči za koje želite da se rangirate.

Od kreiranja i raspodele, do promovisanja i praćenja sadržaja, pomažemo Vam da iskoristite najbolje mogućnosti na pravim kanalima i medijima kako biste ciljali i privukli Vaše potencijalne klijente.

Bilo da zajedno sa Vašim content marketing timom radimo na definisanju strategije sadržaja ili osmišljavamo sadržaj sa našim in-house timom content writer-a, dobićete sadržaj koji je originalan, zanimljiv, i kreiran da privuče ciljni saobraćaj na Vaš web sajt.

Pored kreiranja visoko kvalitetnog sadržaja za mnoge različite industrije i klijente širom sveta, uvek ćemo se pobrinuti da je svaki sadržaj koji objavimo na web sajtu naših klijenata u potpunosti optimizovan za željene ključne reči i pretraživače.

PopArt Studio takođe pruža uslugu planiranja sadržaja zasnovanog na pogodnim ključnim rečima, prilikama za dobijanje rich snippet-a, analizi referentnih vrednosti konkurenata, i mnogo toga drugog.

Prilagođeni izveštaji i izmena strategija

PopArt Studio ima potpuno transparentnu saradnju sa klijentima, kroz sve SEO procese. Ovo znači da naši klijenti imaju direktan pristup, bez ograničenja, svim podacima sa njihovog web sajta, poput saobraćaja, lidova i relevantnih rezultata.

Na ovaj način, Vi i Vaš tim možete da pratite uspeh naše strategije bilo kada i na jednom mestu. PopArt Studio se pridržava white-hat SEO tehnika i Google-ovih smernica, zbog čega nemamo potrebu da krijemo bilo kakve procese od naših klijenata.

Svaki klijent PopArt Studija ima svog SEO specijalistu koji je dostupan za konsultacije spram SEO paketa koji je klijent odabrao. Pored toga, naš marketing tim kreira jedinstvene mesečne ili nedeljne izveštaje, i u zavisnosti od obima naše saradnje, stoji na raspolaganju za sastanke.

Izveštaji za klijente prikazuju koji su poslednji koraci koje smo preduzeli i detaljan plan aktivnosti za naredni period.

SEO optimizacija - Cena paketa prilagođena potrebama Vašeg biznisa

Google optimizacija sajtova obuhvata širok spektar strategija i procedura, od opštih on-page, off-page i tehničkih aktivnosti, do specifične optimizacije određenih delova web sajta, poput lokalnog SEO-a, eCommerce SEO-a i content marketinga, kao i građenja linkova.

Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u pružanju usluga optimizacije sajtova i konsultacija, razvili smo sveobuhvatne pakete sa tačno definisanim aktivnostima koje će da pokrenu Vaš put ka uspehu sajta uz pomoć digitalnog marketinga.

U zavisnosti od potreba naših klijenata, razvili smo jedinstvene cene paketa optimizacije koji su savršeno prilagođeni ciljevima koje želite da postignete uz strategiju digitalnog marketinga.

Otkrijte koje su to usluge koje pružamo u našem SEO cenovniku ispod, i pronađite savršen plan usluge za Vaš biznis već danas!

Recenzije klijenata

„Odlični SEO specijalisti koji znaju kako da dođu do kompromisa između performansi i zahteva biznisa.“

Bojan Filipović, Ibis Solutions

"PopArt Studio je kreirao web sajt koji je optimizovan za pretraživače, brz, user-friendly i lak za navigaciju. Rangirao se poprilično brzo na Google-u i saobraćaja je bilo znatno više nego pre"

Marko Raić, Unipak

"Tim je rekao da je potrebno da radimo stvari na određeni način ukoliko želimo da postignemo dobre rezultate. Rekli su nam šta treba da preduzmemo ukoliko želimo da radimo SEO na dobar način. Umesto da samo slušaju naređenja, pokazali su se kao pravi saradnici."

Wiley Corbett, VP of Business Development

"Tražili smo pouzdane partnere koji bi nam pomogli da povećamo prisustvo i online vidljivost, kao i da optimizujemo web sajt naše kompanije i online prodavnice u skladu sa najnovijim SEO standardima. Možemo sa sigurnošću da kažemo da smo pronašli takvog partnera u PopArt Studiju."

Svetislav Ćirić, Digital Vision DOO

Kako da odaberete najbolju SEO agenciju za Vaš biznis

Kada je u pitanju optimizacija sajta, ne postoji jedno rešenje koje odgovara svima. Strategija optimizacije klijentovih web stranica u velikoj meri zavisi od brojnih faktora, i od jedinstvenih prilika i ograničenja klijentovog biznisa.

Stoga, najbolja SEO agencija za Vašu kompaniju jeste ona koja Vam pruža stalnu podršku kroz ceo proces izgradnje Vašeg digitalnog brenda. Naša profesionalna optimizacija je transparentna u komunikaciji sa klijentima, daje Vam uvid u sveobuhvatne izveštaje i vidljive rezultate.

Većina SEO agencija nudi usluge koje se sastoje od aktivnosti koje su vezane za optimizaciju Vašeg web sajta nakon što je pušten live. Ipak, ova praksa znači da će klijenti kasnije imati dodatne troškove koje su mogli da izbegnu.

Ono što čini PopArt Studio najboljim izborom za Vašeg SEO partnera, jeste naša sveobuhvatna usluga koja obuhvata ceo digitalni marketing.

Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom, kreiramo SEO strategiju koja spaja potpunu usklađenost sa Google-ovim standardima, i privlačan, intuitivan i user-friendly dizajn web stranica.

Usluga optimizacije za pretraživače PopArt Studija koristi naše jedinstveno gledište kao dizajnera, developera, i marketara. Spajamo najbolju praksu optimizacije sajtova kroz ceo proces kreiranja i izrade klijentovog web stranica - od kreiranja wireframe-a koji je lak za navigaciju i intuitivne arhitekture web stranica, do UX-friendly dizajna i jasnog koda.

Mi pretvaramo tradicionalnu, sporu i skupu izradu i optmizaciju web stranice u brzu, jednostavnu i pristupačnu digitalnu uslugu koja je prilagođena trenutnim potrebama Vašeg biznisa i industrije.

S obzirom na to da smo Vaši saradnici tokom čitavog procesa osmišljavanja, izrade i uspostavljanja Vašeg biznisa na digitalnim platformama, pobrinućemo se da:

  • Vaš sajt bude user-friendly, intuitivan, da se brzo učitava, i da bude optimizovan u skladu sa svim SEO standardima
  • smanjite količinu vremena i novca za ulaganje u optimizaciju nakon završetka izrade web sajta
  • dobijete SEO rezultate ranije, s obzirom na to da su analiza i faze strategije integrisane u period izrade web sajta

Agencija za lokalni SEO: Usluga lokalnog SEO-a i konsultacije

Lokalna pretraga postoji već odavno. Počelo je tako što su korisnici pretraživali pojmove vezane za određenu lokaciju kako bi došli do proizvoda i usluga koji su im blizu. Google i ostali pretraživači su iskoristili lokaciju korisnika kako bi im prikazali relevantne rezultate i reklame.

Ali kako je tehnologija uznapredovala, tako je i način na koji ljudi koriste internet. U samo par godina, lokalne pretrage su prerasle iz gotovo nepostojećeg SEO koncepta, u osnovni element uspeha malih i srednjih lokalnih preduzeća.

Kako su mobilni uređaji postali vodeći među uređajima preko kojih se pristupa internetu, a tehnologija povećala stepen preciznih glasovnih komandi, tako su porasle pretrage specifičnih pojmova koji su vezani za određenu lokaciju. Kvalitet lokalnog SEO-a određenog biznisa postao je glavni faktor uspeha onih koji nude lokalne proizvode ili usluge. Čak i kada korisnici ne ukucaju “u blizini” u pretragu, Google je dovoljno pametan da može da razume koje pretrage treba da uključe faktor blizine prilikom prikazivanja rezultata pretrage.

PopArt Studio pruža uslugu lokalnog SEO-a klijentima širom sveta, od lokalne optimizacije za centar Čikaga, do optimizacije lokalnog biznisa u Nemačkoj ili na Novom Zelandu.

Određene agencije smatraju da je lokalni SEO isto što i optimizacija Google My Business profila i imena, adrese i broja telefona biznisa, ali mi imamo sveobuhvatan pristup lokalnom SEO-u. PopArt Studio detaljno optimizuje GMB nalog, uključujući ključne reči i recenzije klijenata, deljenja objava na društvenim mrežama i optimizacije sadržaja na web sajtu za lokalnu pretragu, on-page i off-page SEO, i lokalne kampanje za građenje linkova.

Svi napori koje ulažemo za lokalnu optimizaciju imaju jedan isti cilj - da dovedu Vaš biznis u local pack. Local pack predstavlja prva 3 rezultata u lokalnim rezultatima pretrage, i ima brojne korisne karakteristike, poput visoke vidljivosti i automatskog prikaza važnih informacija, ocena, kontakta, linka do web sajta i adrese.

PopArt Studio je pouzdana i pristupačna agencija za lokalni SEO sa dugogodišnjim iskustvom. Pomogli smo klijentima širom sveta da poboljšaju rangiranje u rezultatima lokalne pretrage - čak i pre nego što je lokalni SEO postao ovo što je danas.

seo ilustracija pc

Naručite SEO uslugu

Želite li i vi deo onlajn tržišta? Zatražite upit za uslugu SEO optimizacije.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.