BESPLATNA SEO ANALIZA I PONUDA

Ovo polje je obavezno.

Ukoliko želite da se ozbiljnije posvetite svom biznisu, SEO optimizacija sajta za Gugl je nezaobilazna.

Činjenica je da imati web sajt ne znači i da ćete automatski imati koristi od njega. Danas ukoliko vašeg sajta nema na pretraživačima, isto je kao da i nemate web sajt. Ako se vaš sajt ne nalazi u vrhu pretrage, koristi od njega praktično da nema. Želite da povratite sredstva uložena u vaš sajt? Želite da vaš onlajn biznis pretvorite u profitabilno preduzeće? Pogledajte naše SEO pakete i krenite zajedno sa nama na put do vrha pretraživača Google.

Šta treba znati pre nego se odlučite za SEO optimizaciju

• Prva i osnovna stvar, da bi se stiglo do vrha pretraživača potrebno je mnogo rada, truda i vremena, ali korist koju vaš sajt i vaš biznis mogu imati je velika.
Zapamtite: niko vam ne može garantovati da ćete za kratko vreme biti u samom vrhu. Google kao vodeći pretraživač ima veoma sofisticiran algoritam, s preko 200 faktora i 3000 parametara koje prati i primenjuje, a na osnovu kojih procenjuje koji sajtovi zaslužuju da budu u vrhu pretraživača.

• Google je s pravom jedan od vodećih pretraživača u svetu čemu samo ide u prilog podatak da prilikom pretraživanja interneta njega koristi više od 90% korisnika. Ovaj pretraživač je razvio veoma složen algoritam koji diktira pravila te je stoga preporuka, a samim tim i logično, da se optimizacija sajta zasniva na optimizaciji za pretraživač Google.

• Naše iskustvo je pokazalo da klijente najviše interesuje koliko je vremena potrebno da bi se stiglo do vrha, kao i cena SEO usluga. Interesantno je da Google svoj algoritam primenjuje na svaki sajt različito. Dok će jedan sajt na osnovu kvaliteta i strukture sadržaja biti više vrednovan, drugom sajtu s manje kvalitetnim sadržajem i slabijim signalima će biti potrebno mnogo više vremena da stigne do vrha. Zbog toga svakom treba posvetiti različitu količinu vremena a samim tim će i cena SEO optimizacije biti različita.

Cena optimizacije sajta varira i zavisi od više parametara a pre svega od veličine sajta i količine posla koje je potrebno uraditi. Zbog toga smo kreirali različite SEO pakete kako bismo na najbolji način odgovorili vašim potrebama i zahtevima.

Šta utiče na rangiranje sajta na pretraživačima?

Već je napomenuto da postoji više od 200 SEO faktora za rangiranje koji mogu da pozitivno utiču na visoko pozicioniranje vašeg sajta na Guglu. Ipak, ovde izdvajamo neke na koje i sami možete da utičete već u prvoj fazi izrade sajta:

  ✔ kvalitetan i jedinstven sadržaj   ✔ pristupačnost informacija i korisničko iskustvo   ✔ brzina učitavanja sajta   ✔ kvalitet naslova i opisa strana   ✔ postojanje mikroformata i markacije schema.org   ✔ povezanost sa društvenim mrežama   ✔ kvalitet linkova   ✔ i još mnogo drugih faktora…

Cena SEO usluga i SEO paketi

Na osnovu svega gorenavedenog složićete se da SEO optimizacija nije lak i jednostavan proces i da je nešto što svakako ne možete sami. No, srećom, mi smo tu da vam pomognemo. Naš tim se sastoji od SEO stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, velikim brojem uspešnih SEO projekata i zadovoljnih klijenata koji ne samo da nam se vraćaju, nego nas i preporučuju drugima.

Cena optimizacije sajta varira i zavisi od više parametara a pre svega od veličine sajta i količine posla koje je potrebno uraditi. Zbog toga smo kreirali različite SEO pakete kako bismo na najbolji način odgovorili vašim potrebama i zahtevima.

Nemojte biti zadovoljni prosečnim pozicijama u pretrazi. Nemojte se zadovoljavati drugom ili trećom stranom na Guglu. Dozvolite da vam pomognemo da pobedite konkurenciju. Informišite se o našim SEO paketima i kontaktirajte s nama kako bismo vam dali odgovarajuću ponudu vrlo jednostavno!

Informacije o cenama SEO paketa možete pronaći u PDF dokumentu  

Transparentnost, Praćenje SEO kampanje i izveštavanje

Pratimo Vaš napredak i redovno Vas izveštavamo o našim SEO aktivnostima i o vašim pozicijama uz maksimalnu transparentnost i uvid u naš posao.

Profesionalni tim PopArt Studija

Naši SEO stručnjaci su dobro upoznati sa preko 200 faktora koji utiču na visoko pozicioniranje i poseduju znanje neophodno za postizanje dobrih rezultata. Kvalitetnom on-page i off-page SEO optimizacijom sajta za Google omogućićemo da vaš sajt bude indeksiran od strane pretraživača, a da potom dostigne i što bolju poziciju na pretraživačima.

Još uvek nemate web sajt ili je vaš postojeći veb sajt zastareo? Ne dozvolite da potencijalni kupci napuštaju vaš sajt zbog zastarelog dizajna. Naručite web sajt i ostvarite dodatni profit na internetu!

Kontaktirajte s nama za SEO optimizaciju

Želite profesionalnu uslugu optimizacije sajta? Pošaljite nam upit.

PopArt Studio je partner kome možete verovati

cene i paketi seo infografika

Naručite paket po vašoj meri

Gugl svojih 200 faktora za rangiranje različito primenjuje na svaki sajt, obzirom na to da se sajtovi međusobno razlikuju, logično je da će kod jednog biti potrebno uložiti više vremena i truda u proces optimizovanja za razliku od drugih. Naši SEO stručnjaci kreiraće optimalan paket spram potreba vašeg sajta i definisati cenu optimizacije u skladu s količnom posla.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.