Laravel development usluge

Laravel je među najboljim i najpopularnijim radnim okvirima (eng. Framework) za razvoj veb aplikacija, dinamičkih sajtova, prilagođenih softvera i API-ja na bazi PHP-a. Ovaj framework je izgrađen sa fokusom na kvalitetno pisanje sintakse koda, koji demonstrira metodičnost, jednostavnost i fleksibilnost. Naša ekspertiza u ovoj oblasti traje od postanka ovog veb framework-a i u datoj oblasti predstavlja naš najpoželjniji izbor. Stabilnost i futurističke strategije zasnovane na iskustvu i stremljenju ka boljem, čine naš tim pouzdanim partnerom u IT oblasti.

Prednosti Laravel framework-a

Brzi razvoj i prodor na tržište, sveobuhvatan pristup i pragamtičan MVC (eng. Model View Controller) obrazac, diferenciraju ga od ostalih radnih okvira. Reputaciju visoko kotiranog i funkcionalnog framework-a zaslužio je time što se odlikuje visokom efikasnošću. Obogaćen višestrukim funkcijama i karakteristikama, skalabilan je, pragmatično prati MVC arhitekturu, poseduje sistem za migracije baze podataka, kao i alat za kreiranje šema.

Laravel se sastoji od objektno orijentisanih biblioteka koje se obično ne nalaze u nekom drugom PHP framework-u. Laravel je besplatan i nije potrebna dodatna licenca, te predstavlja nevlasnički softverski framework za programski jezik PHP, koji najbolje funkcioniše u razvoju visokokvalitetnih veb aplikacija. Svojim servisima kreirao je bitnu razliku i uneo revoluciju u razvoju www.

Sigurnost i stabilnost platformi i aplikacija

Sigurnosne prednosti Laravela su mnogobrojne:

  • Sistem za autentifikaciju i potvrdu identiteta
  • Minimizovanje ranjivosti od CSRF (eng. Cross-Site Request Forgery)
  • Zaštita od XSS (eng. Cross Site Scripting)
  • Prevencija od SQL Injection-a
  • Usluge implementacije Laravel sigurnosnih paketi i komponenti

Ispitivanje jedinice (eng. Unit-Testing) predstavlja jednu od dodatnih prednosti koja olakšava testiranje i omogućava pokretanje simultano više testova kako bi se osiguralo da nove promene kreirane od strane developera ne poremete veb aplikaciju. Ovo doprinosi još većoj stabilnosti, te u skladu sa tim pruža mogućnost izgradnje snažnijih rešenja.

Razvoj Laravel rešenja u okviru naših usluga

Izrada prilagođenih online prodavnica (eng. e-commerce) u Laravelu

Izrada onlajn prodavnice zahteva potpuno razumevanje e-commerce ekosistema, arhitekture, kao i pravilno razumevanje toka procesuiranja podataka. Kreiranje umreženih prodavnica, marketa i drugih aplikacija povezanih sa e-trgovinom sa Laravelom, ima nekoliko prednosti. Jedno od njih je to što Laravel pruža skalabilnost, čist i strukturiran kod i veoma bitno, optimizaciju performansi za web aplikacije. Ukoliko želite e-prodavnicu čiji sadržaj će se brzo učitavati i koja će posedovati unapređene mehanizme zaštite, naši programeri ponudiće vam visoko standardizovane usluge razvoja e-trgovine

Razvoj veb aplikacija

Responzivni interfejs, objektno orijentisane biblioteke, podrška za MVC, bezbednost, brzina, optimizacija i fleksibilan migracioni proces su toliko značajne prednosti da kreiraju veoma snažan argument, zašto je ovo najbolji izbor za razvoj web aplikacija. Uz pomenute prednosti, upotreba Laravel-a idealna je i za potrebe prilagođavanja aplikacija za B2B, B2C, ERP, CRM i druga poslovna rešenja.

Razvoj CMS uz Laravel

Ugrađena podrška za mapiranje i relaciju objekata, rutiranje i potvrdu identiteta, predstavljaju moćnu osnovu za dalju izgradnju arhitekture CMS platforme i održavanje iste. Nudimo vrhunska CMS rešenja za razvoj i prilagođavanje jedinstvenim zahtevima vašeg poslovanja.

Razvoj kompleksnijih poslovnih rešenja

Koristimo TDD i obožavamo da kreiramo napredne Vue.js aplikacije sa Laravel-om kao podlogom. Takođe integrišemo stripe API uz dosledno korišćenje GIT repozitorijuma. Pratimo trendove i imamo za cilj da spojimo sve resurse i najbolje prakse u korišćenju ovog framework-a.

web development ilustracija

Poručivanje uslugu Laravel veb rešenja

Angažujte iskusne Laravel developere koji će osmisliti arhitekturu, kreirati na najbolji način vaš veb sajt, e-prodavnicu ili aplikaciju za veb različite skalabilnosti, vrhunskih performansi i optimizovanosti. Podelite sa nama vašu ideju.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.