PopArt Studio React JS development usluge

PopArt Studio je nagrađivana React JS development kompanija sa skoro decenijom iskustva u pružanju usluga povezanih sa JavaScript programskim jezikom.

React JS development je temelj naših front-end development usluga zbog svoje stabilnosti i prilagodljivosti. Ova tehnologija je savršen izbor za preduzeća koja žele web rešenja sa dinamičkim korisničkim interfejsima, robusnim funkcionalnostima i superiornim izgledom.

Koristimo ovu moćnu biblioteku za kreiranje različitih digitalnih proizvoda, uključujući Single Page aplikacije (SPAs), Progressive Web aplikacije (PWAs), dinamične web stranice, aplikacije društvenih mreža i druge.

Unajmite React JS developere iz PopArt Studija i dobićete pristup iskusnom, sertifikovanom timu.

Zatražite ponudu naših usluga i otkrijte kakvu moć vrhunska web development tehnologija i vodeća React JS kompanija mogu imati zajedno.

React JS web development usluge koje nudimo

PopArt Studio je React JS web development agencija koja je isporučila preko 15000 projekata klijentima iz različitih industrija, širom sveta.

Web rešenja kreirana su prema potrebama naših klijenta, bez suvišnog koda i viška funkcionalnosti koje bi uticale na performanse proizvoda. Developeri PopArt Studija testiraju i prilagođavaju klijentov proizvod tokom čitavog procesa izrade, kako bi se uverili da je u skladu sa najnovijim tehnološkim standardima.

Jezgro naših usluga nalazi se u jezgru naših front-end development rešenja. Ova tehnologija osigurava da proizvodi koje stvaramo budu atraktivni, besprekorni i prilagođeni korisničkom iskustvu. Sa našim namenskim timom React JS developera, Vaše rešenje dobija prednost nad konkurencijom zahvaljujući robusnom i privlačnom korisničkom interfejsu.

React JS development usluge PopArt Studija obuhvataju across-the-board proizvodni razvoj, React migraciju, front-end UI, web održavanje i podršku.

React JS development od nule

Unajmite React JS developere i iskoristite čitav tim iskusnih developera koji će izraditi Vaš projekat od početka do kraja. Odabir ove biblioteke kao početne tehnologije za izradu web proizvoda osigurava isplativost, vremensku efikasnost i maksimalne performanse projekta.

Migracija na React - prilagođavanje React-u

Migracija na React JS može poboljšati efikasnost Vaše web aplikacije i time poboljšati Vaše rangiranje u rezultatima pretrage, a sledstveno i nivo konverzije i profit. Usvajanje ove tehnologije je uobičajen izbor za preduzeća koja žele da iskoriste najsavremeniju tehnologiju. Međutim, menjanje Vašeg front-end alata može ugroziti Vaš postojeći SEO.

Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom i veštim SEO timom, PopArt Studio nudi prelaz na React biblioteku sa bilo kojih drugih front-end tehnologija bez rizika, sa očuvanjem Vašeg postojećeg ranga, kao i poboljšanjem efikasnosti Vašeg proizvoda.

Namenski React JS development tim

PopArt Studio je kompanija koja se ponosi svojim uspešnim web aplikacijama, razvijenim od tima sastavljenog od stručnjaka različitih nivoa radnog iskustva. Svaki naš klijent dobija namenski tim React JS developera upoznatih sa svim detaljima i potrebama projekta. U zavisnosti od potreba Vašeg projekta, mi neprestano prilagođavamo naš tim kako bi postigli savršen balans brzog i kvalitetnog developmenta po priuštivoj ceni.

React JS razvoj aplikacija

PopArt Studio je React JS development kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u razvijanju web aplikacija sa cross-platform kompatibilnošću, interaktivnim korisničkim interfejsom i minimalnom složenošću koda. Naše usluge obuhvataju custom programiranje web aplikacija koje garantuje bolje korisničko iskustvo – i samim tim, razvoj Vašeg biznisa.

React JS UI/UX razvoj

Navedena biblioteka je vodeća front-end tehnologija za izradu korisničkih interfejsa koja koristi UI komponente. Drugim rečima, u ovoj industriji to je najbolji izbor za izradu interaktivnih aplikacija korisničkog interfejsa visoke dinaimke. Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom koja nudi nagrađivana web design rešenja, naše usluge prepliću stručnost UI/UX dizajna sa znanjem o mogućnostima i ograničenjima ove JavaScript biblioteke.

Izborom PopArt Studija kao svoje React development kompanije, možete iskoristiti pun potencijal unikatanog, integrisanog dizajna i developmenta pod istim krovom. Sa namenskim timom UI/UX dizajnera i developera koji rade na Vašem projektu, dobijate kompletno, besprekorno digitalno rešenje, krairano unikatno za Vas.

Outsource React JS development usluge

Osim što radi direktno sa klijentima, naša agencija radi na projektima koje outsource-ujemo vodećim development kompanijama u svetu. Sa PopArt Studijom, možete biti uvereni da vršite outsource Vaših development usluga uz iskusne profesionalce. Outsourcing development projekata smanjuje troškove zapošljavanja in-house developera i osigurava završetak projekta na vreme.

Mi pratimo najmodernije trendove vezano za ovu tehnologiju i pridržavamo se najboljih praksi kako bismo osigurali da je proizvod najboljeg kvaliteta, efikasan, da odgovara standardima, da je priuštiv, i da je vrhunskih performansi.

React JS održavanje i podrška

Naš tim programera pruža usluge održavanja i podrške za veb aplikacije koje smo napravili mi ili druge kompanije. U okviru našeg razvojnog održavanja, vršimo ažuriranja funkcionalnosti vašeg proizvoda na zahtev, bilo da su tekući ili ad hoc zahtevi klijenata.

Minimalno generisanje komponenti

Tokom našeg React JS development procesa, trudimo se da maksimalno iskoristimo mogućnost ponovne upotrebe komponenti, prateći pravilo da je jedna funkcija jednaka jednoj komponenti. Ponovna upotreba komponenti osigurava da naš kod bude dosledan i efikasan, svodeći vreme developmenta na minimum i time osiguravajući da dobijete svoj proizvod po priuštivoj ceni u razumnom vremenskom roku.

Linting (automastka provera) za kod bez greške

Linting je proces gde pokrećemo program koji analizira da li kod sadrži potencijalne greške. Osiguravamo da naš kod bude bez bug-ova, koristeći linting za automatsko rešavanje problema.

Koristimo DRY princip za naš kod

Uobičajeno pravilo za svaki kod jeste da treba biti što je moguće kraći. To se može postići tako što se skenira da li kod sadrži šablone. Ako pronađete neke, moguće je da ponavljate deo koda, i postoji okvir za uklanjanje duplikacija. Ponovno pisanje ga može učiniti konciznijim. Održavamo kod kako bismo osigurali maksimalne performanse web proizvoda u pretraživačima, kao i kvalitetnu strukturu

Koristimo robusnije menadžere kako bismo upravljali stanjem aplikacije

App state je poput globalnog objekta koji sadrži informacije koje se kasnije koriste u aplikaciji (na primer, odlučivanje koje komponente renderovati i kad, renderovanje uskladištenih podataka, itd.). Velike aplikacije imaju velike application state-ove, pa je upravljanje istim sve nepogodnije kako Vaša aplikacija raste.

Uvek optimizujemo sve, jer ovakva praksa osigurava maksimalan učinak.

Koristimo defaultProps i propTypes

Kako vaša aplikacija raste, možete pronaći puno bug-ova koristeći type-checking. Za neke aplikacije, možete koristiti JavaScript ekstenzije kao što su Flow ili TypeScript za type-check Vaše cele aplikacije.

Koristimo defaultProps i propTypes da osiguramo da sve funkcioniše glatko, da aplikacija nema nedostataka i da omogućimo besprekorno korisničko iskustvo.

Struktura fajlova

React.js nema preference za to kako treba postavljati fajlove u direktorijume. Ipak, postoji nekoliko uobičajenih pristupa koji su popularni u ovom ekosistemu, a koje biste želeli da razmotrite.

 • Grupisanje po svojstvima ili putanjama – jedan od češćih načina za strukturisanje projekata jeste lociranje CSS, JS i testova zajedno u direktorijume grupisane po svojstvu ili putanji.

 • Grupisanje po tipu fajla – još jedan popularan način za strukturisanje projekata jeste grupisanje sličnih fajlova zajedno.

Uvek biramo najbolje rešenje koje odgovara Vašim potrebama, kao i zahtevima Vaših aplikacija.

Koristimo stateful komponente bazirane na funkcijama tako što počinjemo da koristimo React Hook-ove

Hook-ovi su lakši za rad i testiranje (jer su odvojene funkcije od React komponenti). Takođe, čine da kod izgleda urednije i lakše za čitanje - srodna logika može biti čvrsto uparena u unikatnom hook-u. Kod koji koristi hook-ove je lako čitljiv i ima manje linija koda.

Hook-ove koristimo kako bismo učinili kod urednim i kako bismo osigurali da održavanje u budućnosti bude intuitivno i jednostavno.

React JS Development usluge za web aplikacije

Web aplikacije su budućnost i zajedno sa React JS predstavljaju nerazdvojan tim. To je jedna od platformi posebno razvijenih da unapredi front-end razvoj, zahvaljujući svojoj brzini, jednostavnosti, prilagodljivosti i skalabilnosti.

Ova tehnologija isporučuje lake i efektne aplikacije, koje se mogu pohvaliti bogatim svojstvima i odličnim performansama. Njegova priroda zasnovana na komponentama omogućava razdvajanje korisničkog interfejsa (UI) u samostalne delove sa višekratnom upotrebom, a za kasniju ponovnu upotrebu u složenim korisničkim interfejsima (UIs).

React JS development usluge za Single Page aplikacije

Single Page aplikacije (SPAs) stvaraju izuzetno korisničko iskustvo (UX) tako što emuliraju “prirodno” okruženje pretraživača bez potrebe osvežavanja stranice ili dodatnog vremena čekanja. Fleksibilnost web tehnologije osigurava da se SPAs učitavaju savršeno u pozadini.

Dinamički Web App razvoj sa React JS-om

Biblioteka je odlično rešenje za dinamčke web aplikacije, jer zahteva manje kodiranja i daje prostora za više funkcionalnosti. Ova JS biblioteka omogućava brži razvoj i debugging aplikacija.

React JS Development - najčešće postavljana pitanja

Šta je React JS?

React JS je besplatna i open-source front-end JavaScript biblioteka koja se koristi za izrađivanje korisničkih interfejsa. Vodeća je tehnologija brzih, prostih i skalabilnih web aplikacija koje teže boljim performansama i korisnosti.


Za šta se koristi React Development?

Biblioteka je razvijena od strane Facebook-a. Koristi se za razvoj Facebook-a i Instagrama i danas. Mnoge globalne kompanije koriste ovu tehnologju za svoj front-end, uključujući Amazon, Uber, Netflix, Airbnb, Twitter, Shopify, Pinterest, itd. Uopšteno, biblioteka se koristi kao temelj u kreiranju single-page ili web aplikacija, omogućavajući jednostavan dizajn i dinamičke promene podataka. Kombinujući ovu tehnologiju kao front-end tehnologiju sa našim profesionalnim back-end development uslugama, naš tim kreira:

 • - interaktivna web rešenja, od jednostavnih početnih stranica do kompleksnih web aplikacija
 • - besprekoran UX-UI visoke dinamike
 • - brzoučitavajuće mobilne i responzivne interfejse
 • - stabilne eCommerce platforme koje za cilj imaju konverziju

Koliko košta unajmljivanje React JS developera?

Satnica naših developera zavisi od nekoliko faktora, uključujući njihovu stručnost i iskustvo, veličinu i kompleksnost projekta, potrebne dodatne usluge. Naša kompanija pruža usluge po pristupačnoj ceni radnog sata, ali sa visokim nivoom kvaliteta. Kako biste dobili detaljan proračun, kontaktirajte nas i zatražite personalizovanu cenu za naše React JS development usluge.


Koje back-end tehnologije koristite uz React JS?

Navedenu biblioteku koristimo za većinu naših front-end projekata, a nudimo i različite tehnologije kako bismo maksimizirali potencijal bibilioteke.

 • React JS i Node JS: Node.js je odličan za izradu brzih back-end rešenja za web aplikacije koje teže postizanju odličnog korisničkog iskustva.
 • React JS i PHP (Laravel): PHP je klasično rešenje za izradu brzih back-end aplikacija.
 • React i Drupal: Drupal je tehnologija koja omogućava robusan back-end za web aplikacije.

Zašto izabrati React JS kao front-end tehnologiju web projekta?

React JS web development nudi sveobuhvatne benefite, i osigurava da će Vaš proizvod imati:

 • Stabilnost u pogledu performansi i održivosti koda;
 • Pregledan kod u poređenju sa front-end framework alternativama;
 • Iskustvo prilagođeno korisniku, zahvaljujući brzom renderovanju i kratkom vremenu učitavanja;
 • Dugotrajnu relevantnost, jer je podržan od strane dev zajednice;
 • SEO prilagođenost, a zbog dinamičkog podešavanja performansi React JS-a baziranog na uspešnosti proizvoda.

Koji su benefiti React JS Developmenta?

Kao iskusna React JS development kompanija, u PopArt Studiju uspostavili smo oproban i testiran pristup našim projektima kako bismo maksimizirali zadovoljstvo klijenata i optimizovali radne zadatke. PopArt Studio usvaja agilan pristup tokom čitavog ciklusa developmenta, menjajući tim u zavisnosti od potreba projekta ili dodatka dizajnera, SEO-a, ili marketing specijaliste. Uz PopArt Studio, angažujete namenski tim developera različitog senioriteta, osiguravajući maksimalne performanse projekta i brzinu, po razumnoj, priuštivoj ceni. Naše usluge osiguravaju maksimalnu sigurnost i stabilnost Vašeg krajnjeg proizvoda, jer koristimo samo najmodernije i proverene veb tehnologije. Radimo naš posao sa integritetom i transparentnošću, podstičući naše klijente da učestvuju u procesu.

Kako izgleda proces React JS Developmenta?

Analiza zahteva projekta: Kada zatražite cenu za naše React JS development usluge, mi analiziramo potrebe Vašeg projekta kako bismo procenili potrebne investicije i predložili rok. Inicijalna analiza osigurava maksimalnu transparentnost, jer je svima poznato sve, od cene projekta, funkcionalnosti, plana, procesa rada i skica.

Formiranje tima React JS Developera: Kreiramo custom tim developera u zavisnosti od zahteva iskustva i radnog staža. Unajmljivanje posebnog React JS tima znači da dobijate namenski tim profesionalaca potpuno fokusiranih na Vaš projekat.

Web Product Development: Dok se naš tim bavi front-endom Vašeg projekta, zagarantovana Vam je konstantna i direktna komunikacija sa Vašim namenskim menadžerom projekta koji će Vas izveštavati i slati Vam izveštaj o statusu projekta.

Opcioni UI/UX dizajn, back-end razvoj i marketing: kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom, obezbeđujemo dizajn, back-end development i usluge digitalnog marketinga, što znači da možete kreirati potpuno funkcionalan proizvod, a sve pod jednim krovom.

Održavanja React JS proizvoda: PopArt Studio obezbeđuje punu tehničku podršku za Vaš proizvod nakon njegovog pokretanja, uključujući ažuriranje, kako bismo osigurali maksimalnu bezbednost i performanse proizvoda.

web development

Naručite React JS development usluge

Angažujte iskusne programere koji će dizajnirati arhitekturu i pronaći najbolji mogući način da napravite svoju veb lokaciju, e-trgovinu ili aplikaciju različite skalabilnosti, vrhunskih performansi i optimizovanosti. Podelite svoju ideju sa nama.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.