Frontend Web Development usluge

Frontend programiranje je mnogo kompleksnije nego što se misli. Čak i sajtovi koji deluju jednostavno moraju da imaju kvalitetan frontend kod koji će osigurati da je sajt u potpunosti prilagođen za sve uređaje, stabilan i lepog izgleda.

Kreiranje prilagodljivog i lepog dizajna za klijente je kompleksan zadatak koji zahteva da sklopite saradnju sa profesionalcima koji imaju iskustva u frontend programiranju.

PopArt Studio kao jedna od vodećih digitalnih agencija u svetu, nudi frontend development usluge i više od decenije kreira kompleksne, prilagodljive i nagrađivane sajtove za klijente. Kreiramo navigaciju i interfejs koji su intuitivni i prate identitet Vašeg brenda i unapređuju Vaše poslovanje.

Naša kompanija za frontend development obuhvata sve što je potrebno lepom i funkcionalnom sajtu - od besprekorne infrastrukture do entuzijastičnog tima. Frontend programeri PopArt Studija su stručnjaci koji će kreirati vrhunski frontend i transformisati željeni dizajn u jasan kod.

Zatražite ponudu za kreiranje Vašeg savršenog web sajta od višestruko nagrađivane agencije za frontend development.

Frontend development usluge koje pružamo

Frontend development tim PopArt Studija je tim stručnih, iskusnih i kvalifikovanih profesionalaca koji su savladali programiranje UI web sajtova i softverskih projekata do najsitnijih detalja. Pružamo odličnu uslugu frontend programiranja prilagođenu potrebama i zahtevima naših klijenata, fokusirajući se na intuitivan korisnički interfejs i koristeći najsavremeniju tehnologiju.

Pretvaramo najsavremenije ideje u stvarna rešenja i koristimo najbolje alate koji nam pomažu da kreiramo stabilne, fleksibilne i brze web aplikacije i sajtove.

PopArt Studio je posvećen klijentovom načinu rada, poslovnim ciljevima i vrednostima, što nam dozvoljava da razvijemo besprekoran korisnički interfejs i pružimo jednu od najboljih usluga frontend developmenta.

Custom frontend development

Tim PopArt Studija je upućen u sve što se tiče frontend developmenta: možemo da uzmemo postojeći veb sajt i podignemo ga na viši nivo kao i da ponudimo uslugu podrške, ili da Vam pomognemo tako što ćemo kreirati posebno rešenje za Vas.

Naši frontend programeri će kreirati interfejs koji je lak za korišćenje od strane korisnika, uz inovativnost i garanciju za proizvod kroz čitav proces. Kao Vaša odabrana kompanija za frontend development, koristimo najnoviju tehnologiju kako bismo kreirali intuitivan, stabilan i brz digitalni proizvod.

Frontend arhitektura i usluge dizajna

Koristimo naprednu tehnologiju za frontend development i revolucionarna rešenja kako bismo kreirali web sajtove i aplikacije koji su intuitivni, kvalitetni i imaju dobre performanse.

Naš tim se specijalizuje u frontend arhitekturi koristeći procese i alate koji poboljšavaju stabilnost i prilagodljivost aplikacije i nadograđuju kvalitet frontend koda. Frontend arhitektura PopArt Studija i naše usluge dizajna pomoći će Vam da kreirate efikasan i održiv interfejs.

Frontend development single-page aplikacija

Frontend programeri PopArt Studija poseduju bogato iskustvo u razvoju single-page aplikacija. Single-page aplikacije prikazuju ceo sadržaj na jednom URL-u koji se skine i ažurira dok su korisnici u interakciji sa aplikacijom. Stoga, kvalitetan frontend je ključ za kreiranje brzoučitavajućeg, stabilnog i prilagodljivog korisničkog interfejsa (UI).

Pružamo uslugu besprekornog razvoja jednostranih aplikacija sa ciljem da poboljšamo iskustvo korisnika i performanse.

UI/UX frontend razvoj aplikacija

Kao agencija za razvoj sajtova sa iskustvom u dizajniranju UI/UX veb aplikacija prilagođavamo se jedinstvenim potrebama naših klijenata i kreiramo interfejs koji je besprekoran na svim uređajima i ispunjava očekivanja korisnika.

PopArt Studio poseduje tim stručnjaka za UI/UX dizajn i frontend development koji rade zajedno kako bi stvorili intuitivan, brzoučitavajući i jak korisnički interfejs koji je prilagođen potrebama Vašeg biznisa.

Frontend development progresivnih web aplikacija

Koristimo tehnologiju progresivnih aplikacija za kreiranje mobilnih verzija svih tipova sajtova, osiguravajući da izgledaju i deluju kao da su izvorne aplikacije.

Uz našu kompaniju koja se bavi razvojem frontenda, možete iskoristiti brzoučitavajuća, isplativa digitalna rešenja koja su optimizovana za pretraživače i dobiti odličan korisnički interfejs koji je pogodan za više različitih platformi kako biste poboljšali svoje poslovanje.

Frontend development AMP aplikacija

Naš tim pruža uslugu frontend programiranja za AMP (Accelerated Mobile Pages). Naš cilj je da kreiramo funkcionalne mobilne stranice koje se brzo učitavaju.

Usluga razvoja AMP aplikacija PopArt Studija pružiće Vam digitalni proizvod koji se fokusira na iskustvo korisnika i koji će učitati sadržaj na mobilnim telefonima istog trenutka, što će poboljšati zadovoljstvo korisnika i Vaše online prisustvo.

Zatražite ponudu

Kontaktirajte nas za profesionalne frontend development usluge.

Order

Najnovije tehnologije za frontend programiranje

Iskoristite moć najnovije frontend development tehnologije kako biste imali prednost nad konkurencijom. PopArt Studio koristi najnoviju i najnapredniju frontend tehnologiju kako bismo bili sigurni da ćete doći do uspeha i kako bismo kreirali inovativne proizvode brzo i efikasno.

Naši frontend programeri imaju godine iskustva u izradi sajtova koristeći najnovije frontend biblioteke i framework-e, kao i veliku želju da savladaju korišćenje novih tehnologija.

Na osnovu analize potreba Vašeg sajta, biramo najbolju frontend tehnologiju kako bismo poboljšali vizuelni identitet Vašeg digitalnog proizvoda, prikazali priču Vašeg brenda i pomogli Vam da postanete lideri u Vašoj industriji.

JavaScript

JavaScript koristi bezbroj sajtova za kreiranje interaktivnog i dinamičnog web sadržaja. Naši frontend programeri vole JavaScript jer ne opterećuje web sajt, odnosno smanjuje vreme čekanja koje je potrebno serveru da se poveže

JQuery

Biblioteka JavaScript-a sa pregršt karakteristika pojednostavljuje izradu web skripti i olakšava CSS animacije, Ajax i upravljanje eventovima. Ovaj framework dozvoljava programerima da ispišu jednostavnu sintaksu na brži i lakši način. Uz JQuery, sigurni smo da će digitalni proizvod biti kompatibilan sa različitim pretraživačima, da neće dolaziti do čestih grešaka koje postoje u pretraživačima, i da će biti potrebno manje linija koda kako bismo došli do maksimalne optimizovanosti web sajta.

Bootstrap

Najbolji CSS framework Bootstrap koristi se u svrhu razvoja web sajtova koji su prilagođeni prvenstveno za mobilne telefone i koji će odgovarati svim uređajima. Ova frontend tehnologija pomaže programerima da održe konzistentnost i spreče bilo kakva ponavljanja u projektima, da brzo dizajniraju prototipe i da se uvere da će sajt biti pogodan za sve uređaje.

HTML

HTML je ključan za razvoj strukture i sadržaja web sajtova. Naš tim voli ovu tehnologiju jer ne opterećuje web sajt, jer je podržan od strane svih pretraživača i jer je odličan za SEO. Pošto HTML može lako da se integriše sa drugim programskim jezicima, naši frontend programeri često koriste HTML sa drugim tehnologijama kako bi maksimalno poboljšali performanse web sajta.

CSS

CSS je programski jezik koji određuje boje, veličinu i tip fonta na web sajtu. CSS pruža razne varijacije stilova za HTML elemente koji su vidljivi u pretraživaču. Naši programeri koriste CSS kako bi se web sajt učitavao što brže, kako bi korisnici imali što bolje iskustvo, kako bi sam proces razvoja trajao kraće, kao i jer je kompatibilan sa mnogim uređajima.

Angular

Poznati JavaScript okvir, Angular, koristi se za kreiranje dinamičnih i inovativnih web aplikacija. Ova tehnologija obezbeđuje efikasan razvoj kvalitetnih web sajtova na više platformi, uz veliku brzinu učitavanja i odlične performanse. U našim frontend projektima Angular garantuje da je kod testiran, brz i jasan, kao i efikasne obrasce za rešavanje problema.

ReactJS

Biblioteka otvorenog koda JavaScript-a ReactJS, pomaže našim programerima da razvijaju interaktivne web aplikacije i korisničke interfejse koristeći manje linija koda od JavaScript-a. ReactJS je rešenje koje je veoma pogodno za SEO, obezbeđujući maksimalnu fleksibilnost sajta i bogat korisnički interfejs koji se lako testira.

NodeJS

NodeJS je platforma otvorenog koda JavaScript-a koja služi za razvoj brzih aplikacija. NodeJS osiguraće bolju efikasnost i produktivnost programera s obzirom na to da se kod može podeliti i ponovo iskoristiti. Naši frontend stručnjaci koriste NodeJS kada žele da maksimalno optimizuju brzinu web sajta kao i performanse.

Vue.js

Naši frontend programeri vole Vue.js framework i koriste ga kako bi razvili korisnički interfejs koji odgovara i malim i velikim projektima. Vue.js krasi jednostavnost, mogućnost ponovnog korišćenja, odlične performanse i kompatibilnost sa više platformi.

NPM

Kao najveći registar softvera i srž JavaScript-a, NPM je odlično rešenje za frontend development projekte. Koristimo NPM frontend kako bismo razvili jednostavniji i jasniji web sajt.

GULP

Otvoreni kod JavaScript-a koji pomaže da se automatizuju zadaci koji se često ponavljaju prilikom razvoja web sajtova. GULP služi kako bi frontend programeri mogli da izvrše više zadataka odjednom i kako bi smanjili fotografije na web sajtu, što će dovesti do boljih performansi.

Grunt

Frontend programeri koriste Grunt kako bi automatizovali zadatke koji se ponavljaju, uključujući linting, testiranje jedinica i minifikaciju. Grunt dozvoljava frontend programerima da prošire funkcionalnosti plugin-a.

front end responsive web development

Zašto da odaberete frontend development usluge PopArt Studija?

Kreiramo najbolji korisnički interfejs koji će posetioce koji su došli prvi put na Vaš veb sajt pretvoriti u stalne korisnike. Frontend programeri PopArt Studija imaju jasan cilj - da pretvore Vašu ideju u stvarnost.

Sa preko deset godina iskustva, PopArt Studio je kompanija za frontend programiranje u kojoj su zaposleni iskusni programeri. Naši frontend programeri koriste jasan kod i inovativnu metodologiju razvoja kako bi kreirali odličan korisnički interfejs i pomogli Vašem biznisu da privuče i zadrži ciljne korisnike.

Brzina, efikasnost i stručnost

Sa veštim timom, stručnjacima iz industrije i entuzijastičnim programerima koji žele da uče rešili smo najsloženije izazove i probleme koji su nastali prilikom razvoja frontend-a.

Klijenti širom sveta

Zahvaljujući našoj saradnji sa više od 10,000 B2C i B2B klijenata širom sveta, znamo koji je najbolji način da dođemo do razvoja savršenih veb rešenja.

Neprestano učenje i usavršavanje tima

Naši frontend programeri neprestano uče, istražuju i primenjuju najnovije tehnologije, praksu i trendove.

Detaljni procesi

Ukoliko odaberete PopArt Studio, odabraćete posvećen tim, infrastrukturu na koju možete da se oslonite i besprekoran proces rada.

Transparentne i pristupačne cene

Pažljivo smo odabrali cene paketa za usluge frontend razvoja, ali imamo i custom ponude, u zavisnosti od Vaših potreba.

Sigurnost podataka

Nema potrebe da se brinete oko privatnosti i usklađenosti sa zakonima jer Vam garantujemo sigurnost podataka.

Odaberite pravu frontend development uslugu

Već više od decenije pomažemo organizacijama da postignu svoje poslovne ciljeve i obezbeđujemo im konkurentsku prednost na tržištu.

Godine profesionalnog iskustva, hiljade globalnih projekata i stotine partnera u različitim industrijama pomogli su nam da shvatimo da različiti klijenti imaju različite zahteve. Stoga, kreirali smo karakteristične frontend development modele usluga koji odgovaraju Vašim jedinstvenim poslovnim potrebama.

Model baziran na projektu

Najčešći model je model zasnovan na projektu gde sklapate saradnju sa našom agencijom za frontend development na način koji najviše odgovara zahtevima Vašeg projekta.

U ovom modelu možete da unajmite frontend tim PopArt Studija i druge digitalne specijaliste koji će pretvoriti Vašu ideju u realnost i pomoći Vam da se putem kvalitetnog veb razvoja pozicionirate što bolje na tržištu.

Outsourcing frontend programera

PopArt Studio je jedna od vodećih agencija koja outsource-uje frontend programere. Na ovaj način imaćete pristup profesionalnom timu, bez in-house zapošljavanja istih.

Nudimo usluge frontend razvoja kako bismo Vam pomogli da koristite usluge onda kada su Vam potrebne i u meri u kojoj su Vam potrebne – kako biste kao krajnji rezultat dobili kvalitetan veb projekat i ispoštovali rok.

Unajmite posvećene programere

Angažujte posvećen tim frontend programera za Vaš projekat. Ovo je odličan izbor za klijente čiji projekat ne zahteva ceo tim programera, a koji ipak žele da sarađuju sa posvećenim timom.

Unajmljivanje posvećenih frontend programera je isplativ, siguran i mudar izbor za svakoga ko želi da iskoristi sigurnost rada sa svetski poznatom agencijom za frontend development, ali ne želi dodatne troškove za uspešno završavanje razvoja veb projekta.

Frontend development usluge - najčešća pitanja

Zašto da odaberem PopArt Studio za frontend development usluge?

Stručnost, vrhunske veštine i posvećenost su ključni kada tražite poslovnog saradnika. Kao agencija koja pruža frontend development usluge, ovo su naše glavne vrednosti. Sa preko 13 godina iskustva, 13,242 završenih projekata i 10,745 klijenata širom sveta, pomogli smo kompanijama i organizacijama da dostignu sam vrh u svojoj industriji, pojednostave svoje poslovanje i ostvare svoje ciljeve.

Kada započinjemo projekat?

Datum početka projekta zavisi od zahteva i specifikacije projekta kao i dostupnosti frontend programera. Naš tim uglavnom počinje sa radom na projektu nedelju dana ili dve nakon uspostavljanja prvog kontakta.

Koji članovi tima će učestvovati na projektu?

Sastav tima zavisi od zahteva projekta. Naše frontend development usluge uglavnom zahtevaju da na projektu bude uključeno više frontend stručnjaka, QA tester i menadžer projekta, ali u zavisnosti od zahteva, možemo da uključimo i UI/UX dizajnera, backend programera i SEO specijaliste. Trudimo se da pružimo fleksibilnost svakom klijentu i damo šansu da odluče koji će biti sastav tima, koji će biti njihov nivo učešća i u kojoj fazi projekta su ovi stručnjaci potrebni.

Koji je Vaš predlog, Vue.js, Angular ili React?

Naš predlog je da odaberete framework koji najviše odgovara postavljenim ciljevima razvoja veb projekta. Nakon što nam dostavite Vaše zahteve, mi ćemo predložiti tehnologiju koja najviše odgovara potrebama Vašeg development projekta. Zahvaljujući našoj stručnosti, odabraćemo najkompatibilniji framework za Vaš veb sajt ili aplikaciju koji će dovesti do najvišeg nivoa optimizacije.

Koja je cena odličnog frontend programera?

Cena odličnog frontend programera zavisi od nivoa stručnosti i veština koje poseduje, što je uglavnom povezano sa nivoom senioriteta. Lokacija developera je takođe jedan od faktora koji utiče na cenu projekta. Na primer, cene za prosečnog frontend developera u SAD-u kreću se između 60 i 70 USD po satu, dok su cene vrhunskih programera u Istočnoj Evropi duplo niže.U PopArt Studiju ponosni smo jer smo pronašli balans između pružanja profesionalne i kvalitetne usluge frontend developmenta i konkurentne i pristupačne cene.

Recenzije klijenata

  • „Web sajt je razvijen koristeći WordPress za backend. Takođe, web sajt ima i brzoučitavajući frontend. Od samog starta smo razmatrali JavaScript framework poput React-a za frontend. Web sajtu su bile potrebne i animacije… Programer je mnoge odluke doneo sam. Bio je kreativan i nije čekao da mi budemo ti koji donose odluke.”Džon Kobs, Cayenne Creative
  • „Kada pogledate web sajt, primetićete da ne izgleda isto kao ostali web sajtovi. Jednostavan je i tranzicije su skoro pa neprimetne. Sve je sjajno…Izgleda zaista lepo u pretraživaču, ali kada otvorite web sajt sa mobilnog uređaja, bićete impresionirani. Animacije postoje i na mobilnom uređaju, što je zaista retko. Zaista je impresivno. Ljudi ne mogu da poveruju koliko dobro izgleda.” Vajli Korbet, Corserva
  • „Njihova sposobnost da dizajniraju i razviju jedinstven i moderan web sajt je impresivna. Takođe, fleksibilnost i želja da reaguju brzo i efikasno na sve moguće izmene zahteva je neverovatna. Sa sigurnošću tvrdim da su jedni od najpouzdanijih stručnjaka u svojoj industriji i svakome bih preporučila njihove usluge.”Marija Radalj, Goldright GmBH
Naručite
frontend usluge

Kontaktirajte nas za profesionalne frontend development usluge i angažujte tim stručnih i pouzdanih frontend programera koji će kreirati neverovatno korisničko iskustvo i unaprediti Vaše poslovanje. Pretvorite posetioce u lidove, zadržite klijente i pobrinite se da stopa konverzije bude visoka uz PopArt Studio, Vašeg stručnog i posvećenog saradnika za frontend development usluge.

Order

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.