Back-End Development

Fraza back-end development predstavlja razvoj svega onoga što se nalazi u pozadini vašeg web sajta, web aplikacije i odvija se bez uvida krajnjeg korisnika, posetioca sajta.

PopArt developeri će kreirati sistem za upravljanje sadržajem koji vam omogućava da brzo i efikasno ažurirate svoj sajt sa novim sadržajem.

Koristimo PHP, SQL i poznate Framework-e.

Web Development usluge & CMS

Za 10 godina iskustva radili smo kompleksne e-commerce sajtove, integraciju sa društvenim mrežama, mobilne aplikacije za Android i IOS, teme i dodatke za platformu WordPress, custom CMS sisteme. Kvalitetni back-end developeri iz Srbije pomoći će vam da dođete do najboljeg rešenja za vaše poslovanje.

Kvalitetna podrška i održavanje

Naš tim ne prestaje s radom nakon što vaš CMS sistem bude implementiran. Pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bismo osigurali da vaš sajt uvek radi besprekorno. Bez obzira na promene u zahtevima ili tehnologiji, možete računati na nas da ostanemo korak ispred i prilagodimo vaš sistem novim izazovima.

Bezbednost kao prioritet

Svesni svih izazova koji prate online prisustvo, naš fokus je takođe na bezbednosti. Implementiramo najnovije standarde i tehnike kako bismo zaštitili vaše podatke i osigurali integritet vašeg sajta. Bezbednost je ugrađena u svaki korak procesa razvoja CMS sistema kako biste mogli da mirno spavate znajući da su vaši digitalni resursi zaštićeni.

Custom Content Management System

PopArt Team kreira ručno rađene CMS sisteme, ručno kodirane od nule i prilagođene vašim specifičnim potrebama. Naša filozofija je da svaki detalj sistema bude pažljivo izrađen kako bi se osigurala maksimalna funkcionalnost i korisničko iskustvo, što rezultira CMS-om koji ne samo da olakšava vaše poslovanje, već i postavlja standarde u industriji.back end development ilustracija

Izrada CMS sistema

Bilo da pišete lični blog ili ste zaduženi za sajt multinacionalne korporacije koja posluje globalno, potreban vam je sistem za upravljanje sadržajem u back-end prostoru, gde sami možete da dodajete nove članke, opise proizvoda ili analitičke izveštaje. PopArt Studio ima bogato iskustvo u izradi takvih sistema. Gradimo CMS od nule, prilagođavajući ga po meri potreba naših klijenata.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.