Ovde prevucite sliku

Gradimo veze sa organizacijama širom sveta i radimo s pametnim ljudima koji napredno misle.

Srdjan spaic projekt menadzer

Srđan Spaić

CTO - Tehnički direktor

Menadžer projekata kao i osoba kojoj se svi zaposleni obraćaju kada više nemaju izlaza, bilo da je to menadžment, programiranje, baze podataka, umrežavanje, dizajn, a takođe je i rame za plakanje. U slobodno vreme okuplja zaposlene na dobrom roštilju ili kotliću, a vikendom postaje rok-zvezda na nastupima grupe Odliv mozgova.

Terezija Katona graficki dizajner

Terezija Katona

Art direktor - Novi Sad

Antagonista ranog buđenja i naglog prekida REM faze, smatra da je (snooze) najkorisnija funkcija telefona. Naša draga Teri započinje dan sa vožnjom na svom šarmantnom biciklu zvoneći odlučno svima ispred sebe da se sklone sa puta. Odgovorna, vredna, inteligentna i voljena od svih kolega. Sluđeni genije koji se jedini može snaci u svom kreativnom haosu. Ilustracije i grafički dizajn su joj prva ljubav, web dizajn druga, dok utehu traži u čudnoj kombinaciji čokolade i paprike. Voli da pleše latino ples, a mi volimo nju.

Tomislav Vojnak prodaja

Tomislav Vojnak

CSO - Direktor prodaje

Wunderkind sa dečijim osmehom, koji Vas polako hvata u mrežu PopArt usluga, hipnotizirajućim mejlovima. Svojim šarmom uvek izmami još još jednu uslugu više, još jedan novi (order). Podsvesno ćete znati da je sve osim prihvatanje ponude greška. Uvek ljubazan, nasmejan i pun energije, on je Vama na uzluzi osim noću kada ne spava već gleda američki fudbal.

P

Posvećenost

Jovan Nanic back-end programer

Jovan Nanić

Back-end programer

Odrastao uz računar, bukvalno. Igrice mu dosadile veoma rano te prelazi na ozbiljnije stvari. Deset godina je već prošlo od prvih kodova kako je krenuo da „probija svoj put u mrak”. Izlaz od čestih problema u kôdu i preteranog razmišljanja u digitalnom svetu pronalazi u prirodi, rakiji i ventilaciji. Nemoj biti kao Jovan, budi bolji!

Anđela Šumanski programer

Anđela Šumanski

Front-end programer

Najbrži prsti našeg development sektora i ujedno jedini lakirani. U isto vreme (hard refrešuje), piše skripte, komunicira sa ostalima na CSS jeziku i pomaže kolegama da reše bagove poput "Raid"-a. Naša nezamenljiva koleginica je oaza mira i utehe ostalima, jer znaju da će se problem uvek rešiti, čak i kada "Stack overflow" zataji iza njenih naočara se krije oštro oko i rešenje za sve. Nije joj teško da podeli ručak sa kolegama čija je plata ispod minimalca, ali nikako da upiše ples ili jogu što toliko želi, a ne stiže.

Predrag Kovačev dizajner

Predrag Kovačev

Grafički dizajner

Umetnička duša koja ne poznaje granice i istražuje nepregledne dubine kreativnosti. Dizajn, slikarstvo, muzika, su pravci lepog kojima naš kolega u svom putovanju traga za savršenom kreacijom. Nagrade i priznanja mu nisu strane, a u isto vreme radi i sa strane. Kolega Đape je uvek tu da vektorom oblikuje dan i sa muzikom noću utone u san.

Igor Jakarić dizajner

Igor Jakarić

Front-end programer

Nesebično deli iskustva o novim tehnologijama i efektima na koje je naišao surfujući po sajtovim sumnjivog autoriteta. Neki kažu da je junior, ali on ih demantuje svakog dana i ne propušta šansu da uvek nauči nešto novo i okiti svoj GIT nalog. Često puluje, a nešto ređe zna i da pušuje. Košarku obožava, ali više od nje voli sjajnu jabučicu poznatog brenda. Omiljen je među kolegama i na svakoj ekskurziji on je prvi izbor za cimera. Planira da za 5-7 godina dođe do Medior nivoa, jer se tako mora.

O

Odgovornost

Marina Nikolic knjigovođa

Marina Nikolić

Knjigovođa

Sa preko 20 godina rada u računovodstvu i finansijama, pruža nam podršku kako u pozitivnoj primeni poresko-računovodstvenih i pravnih propisa, tako i u daljem razvoju. Odgovorna, vredna i uvek spremna za nove izazove, poslovne zadatke obavlja sa osmehom na licu. Kao timski igrač, uvek je spremna da pomogne kako zaposlenima, tako i klijentima.

Pavle Kezunovic SEO

Pavle Kezunović

SEO specijalista

SEO iskusni stručnjak, kome je PHP u krvi, gleda život kroz tagove, ključne reči, analizira doručak i kreira strategiju za taj dan koristeći SEO alate. Voli markice, ali ne one plave nemačke, već poštanske, te ako neko uopšte čita ovo, nedostaje mu jedna iz Argentine.

Viktor Jan web dizajner

Viktor Jan

Art direktor - Beograd

Prošetao se kroz Akademiju umetnosti kao mlada dama sa uvojcima u svilenoj haljini na potezu Herceg Novi - Igalo. Veoma brzo je od vektornoše i (magic tool laso) čistača belog, prešao u elitni odred hladnokrvnih (featured dizajnera). Obučen da sluša svoj instinkt, da perfidno i bez kompromisa kombinuje boje, počinje da kreira lucidne kompozicije i radove koje su oštro kritikovane u digitalnoj i sito štampi. Brz način života i prevelika slava ga odvode u Beograd, jer Novi Sad postaje mali za njega i Tereziju. Počinje zorom da dizajnira, noću komponuje uz LED "Tabled" lampe, a negde na tankoj granici dana i noći animira sve u interaktivni virtuelni svet emocija.

P

Profesionalnost

Vukašin Petrović programer

Vukašin Petrović

Back-end programer

Nalazi se na raskršću dobra i zla, a više naginje ka tamnoj strani Back-end developementa. Zarobljen u budućnosti sa setom se seća prošlosti i seoske idile. Njegovu ambicioznost i glad za programerskim znanjem pobeđuje jedino glad za ljutom i jakom domaćom hranom. Lak na obaraču kada treba da se pozove dostava, menja frameworke kao političari stranke i užasno ne podnosi aljkavost. Obožavalac je klasične literature sa akcentom na projekt menadžment dokumentaciju i agile metodologiju. Logika i PHP su mu jače strane, dok se svojim pokretom zalaže protiv stilizacije elemenata i ukidanje CSS-a. Nije ljubitelj autobusa i zato krstari svojim auto ljubimcem u nadi da neće dobiti kaznu. Laravel fanatik, voli automatik, ljubavni romantik.

Aleksandar Maravić programer

Aleksandar Maravić

Front-end programer

Njegova želja za usvajanjem novog znanja iz oblasti web programiranja prevazilazi njegovo umeće u košarci. Tu je uvek da ulepša kolegama dan. Uneo je inspirativan dašak svežine u naš tim i naučio nas je da dan traje 26 časova. Njegova kafa je najslađa, čak i kada je gorča, a lepši pol ne ostaje ravnodušan u njegovom prisustvu, te gledamo da mu tekst editor bude uvek pred očima.

Pavle Josifidis front end programer

Pavle Josifidis

Front-end programer

Uneo je duh Mediterana u kancelariju, a svako jelo mu se zasniva na kariju. Ne voli zvuk alarma, često budan sanja, romantik u duši, damama se klanja. Obožava fudbal i miris kafane, ne dolazi kući dok zora ne svane. Piše čiste kodove, ceni dobar font, al probija rokove ko Solunski front. Radi validaciju, stilizuje forme, voli dobre efekte i poštuje norme. Čim pročita mejlove, zaplovi u kod, okeani grešaka talasaju brod.

Kristina Popović nemački

Kristina Popović

Menadžer projekata Nemački odsek

Zaljubljenik u daleka putovanja, strane jezike i kulture. Zvanično: profesorica nemačkog jezika i književnosti, prevodilac sa dugogodišnjim iskustvom i naš prvi kontakt sa nemačkim govornim područjem.

A

Ambicioznost

Dejan Popović CEO PopArt

Dejan Popović

CEO Izvršni direktor i osnivač

Nakon završetka studija na Fakultetu Tehičkih Nauka, osniva PopArt Studio. Pokušava da iz svake greške izvuče pouku, da svaku manu konvertuje u prednost, da svaki poraz pretvori u pobedu. Radoholičar, stres kolektor i kotrljajuća mašina.

Igor Boskovic direktor marketinga

Igor Bošković

CMO Direktor marketinga i konsultant

Kako on svira tako drugi igraju. Prljava ruka zakona. Nepresušni izvor ideja, perfekcionista, strateg i marketing fanatik sa ogromnim iskustvom.

Smilja Pjesivac seo

Smilja Pješivac

SEO specijalista

SEO strateg i analitičar, savršeno organizovana i sposobna da radi više stvari istovremeno. Pored interneta, obožava prirodu i uvek je raspoložena za dobru knjigu.

R

Radoznalost

Nađa Božović copywriter

Nađa Božović

Copywriter

Inspirišu je originalni narativi i oduševljavaju impresivni vizeulni efekti. Uvek spremna da zavrne rukave i prione na istraživanje za priču, članak, tekst... Ne prestaje da uči i usavršava se iz dana u dan. Ne odustaje od čitanja knjiga. Večiti je optimista i večiti zaljubljenik u čokoladu. Dajte joj da piše i ona je srećna. Sva sreća pa joj je pisanje posao.

Petar Plackov front end programer

Petar Plačkov

Front-end programer

Strukovni inženjer grafičkog inženjerstva i dizajna, programiranjem je počeo da se bavi pre dve godine, kada je poželeo da vidi kako i na koji način funckioniše implementacija dizajna u vebsajtove. U slobodno vreme ide na kuglanje i vodi platformu koja objedinjuje objekte u koje mogu da uđu kućni ljubimci u Novom Sadu.

Nikola Popov programer

Nikola Popov

Back-end programer

Profesor starog kova i mudrih obrva, koji paralelno predaje i u Elektrotehičkoj školi. Prema učenicima strog, ali pravičan, željan uvek da pomogne. Pogledom razdvaja klijentsku i serversku stranu. PHP jede za užinu, Javu programira i u snu, a JS voli uz Vanilu. Ne priča i nije u dobrim odnosima već 3 godine sa CSS-om, jer im se mišljenja razmimoilaze. Voli, šah, nunčake i ako bira u video igri tenkići, život ili zvezdu, uzeće oba. Naš profa spreman za teže izazove i custom rešenja, uvek je u prisustvu žena.

Slobodan Petrovic seo

Slobodan Petrović

SEO specijalista

Nakon par godina bavljenja veb dizajnom i izradom sajtova okreće se internet marketingu. Njegova filozofija je usmerena ka zadovoljavanju korisničkog iskustva i primeni logike na sajtovima kako bi se ostvarili primarni ciljevi klijenta i u potpunosti iskoristila svrha veb sajta.

T

Timski duh

Milan Tomic web dizajner

Milan Tomić

Web dizajner

Veb dizajner i inovator. Zadužen da ideje sprovodi u delo, na najkreativniji način. Sa iskustvom većim od 8 godina, učiniće da dizajn svakog sajta bude na zavidnom nivou. Očekujte neočekivano i budite zadovoljni.

Lazar Lukić programer

Lazar Lukić

Front-end programer

Oduvek zainteresovan tehnologijom, već godinama provodi najviše vremena u toku dana za računarom. Postao je web programer pošto je u toj profesiji pronašao odgovarajuć balans između programiranja i kreativnosti, koju izražava kroz animacije. Obožava macro tasterere i skripte za ponavljanje repetitivnih operacija, jer zašto bi on radio nešto što skripta može da uradi brže. Uz to, opsednut je "to do" listama. Da li je neko spomenuo nov projekat? Vreme je da se napravi nova to do lista.

Milorad Jekić programer

Milorad Jekić

Front-end programer

Za njegova predavanja se traži karta više i svetlosti manje. Pristalica je BEM metodologije. Uvek svoj kod ugnezdi gde mu je i mesto. Kući lupa po afričkim bubnjevima, a u firmi po vijetnamskim tastaturama. Voli da pročita kvalitetno štivo, a od frilensa mu se upalilo očno tkivo. Predstavlja veliko pojačanje našem timu i nesebično deli svoje znanje. Kad on piše css, stranica se lomi, u Brčkom ga zovu Ćomi.

Tamara Stantić dizajner

Aleksandar Milenković

Front-end programer

Gledajući kroz prizmu konkavnih "Gucci" stakala, shvatio je da je njegova budućnost ispletena binarnim kodom. Poseduje snažnu volju i odlučnost da se propne na stolicu ili kamen ludi te kaže šta misli ne mareći za posledice. Obožava gitaru i podjednako isto mrzi spravu za čekiranje koja nam svima odbrojava vreme. Hedonista, perfekcionista, buntovnik, ali pre svega dobar prijatelj.

S

Studio

Tamara Stantić grafički dizajn

Tamara Stantić

Intern - grafički dizajn

Tamara je zaljubljenik u ilustracije i sve vrste umetnosti. Grafičkim dizajnom se bavi od studentskih dana, te je razvila oko za perfekcionizam u svim svojim radovima.

Dejan Stanic programer

Dejan Stanić

Front-end programer

Kolega koji igra uvek na 7+ projekata. Naš Dejan je odgovoran, nepokolebljiv, član našeg kolektiva sa integritetom. Selektore voli razne, dok klase nikada ne ostavlja prazne. Piše pixel perfekt kod i iz dana u dan postaje sve ozbiljniji igrač, koji uvek ostavlja srce na terenu, voli Mbape, pred klijentima nikada nema tremu. Doprinosi nam svakog dana da ovo bude bolji svet, ne papirni već zaista lep. Voli sedmi sprat i mrak u stanu.

Prijavite se na našu mejling listu

Kod nije ispravan.
PopZnak

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.