Ovde prevucite sliku

Gradimo veze sa organizacijama širom sveta i radimo s pametnim ljudima koji napredno misle.

Srdjan spaic projekt menadzer

Srđan Spaić

CEO - izvršni direktor

Osoba kojoj se svi zaposleni obraćaju kada više nemaju izlaza, bilo da je to menadžment, programiranje, baze podataka, umrežavanje, dizajn, a takođe je i rame za plakanje. U slobodno vreme okuplja zaposlene na dobrom roštilju ili kotliću, a vikendom postaje rok-zvezda na nastupima grupe Odliv mozgova.

Svetlana Topalov asp.net developer

Svetlana Topalov

ASP.NET developer

Ukoliko spojite matematiku, precizan kod, širok osmeh i muziku, dobijate osobu koja krasi naš tim za development. Ona teži da do sitnica razume svaki problem u kodiranju. Dajte joj dobru mozgalicu i biće potpuno zaokupljena njome. Ljubav prema detaljima izražava i kroz svoje hobije poput uređenja doma, izrade nameštaja i eksperimentisanje u kuhinji. Uveče ćete je pronaći na večeri sa prijateljima kako igra društvene igre ili uzbuđeno prati trku Formule 1. Ukoliko želite da je motivišete, poklonite joj napolitanke i nećete pogrešiti!

Tomislav Vojnak prodaja

Tomislav Vojnak

CSO - Direktor prodaje

Wunderkind sa dečijim osmehom, koji Vas polako hvata u mrežu PopArt usluga hipnotizirajućim mejlovima. Svojim šarmom uvek izmami još jednu uslugu više, još jedan novi (order). Podsvesno ćete znati da je sve osim prihvatanje ponude greška. Uvek ljubazan, nasmejan i pun energije, on je Vama na uzluzi osim noću kada ne spava već gleda američki fudbal.

P

Posvećenost

Jovan Nanic back-end programer

Jovan Nanić

Back-end programer

Odrastao uz računar, bukvalno. Igrice mu dosadile veoma rano te prelazi na ozbiljnije stvari. Deset godina je već prošlo od prvih kodova kako je krenuo da „probija svoj put u mrak”. Izlaz od čestih problema u kôdu i preteranog razmišljanja u digitalnom svetu pronalazi u prirodi, rakiji i ventilaciji. Nemoj biti kao Jovan, budi bolji!

Dusko Varicak programer

Duško Varićak

Back-end programer

Zaljubljenik u PHP, prvi će nam otkriti nove funkcionalnosti Laravela. Jedan je od onih koji se problemima raduju, a naša je sreća što ne odustaje dok ih ne reši. Kao veliki ljubitelj crnog humora, nikada ne odustaje od toga da nas zabavi. U slobodno vreme voli da pogleda dobar film ili pročita kvalitetnu knjigu. Na pauzi ćete ga videti da rešava ukrštenice, čita Alana Forda ili Lunov Magnus strip.

Milan Brankovic graficki dizajner

Milan Branković

Grafički dizajner i ilustrator

I ranoranilac je i noćna ptica, kako kad i kako se uzme. Kafu, međutim, uvek i bez pogovora pije bez šećera. Za sebe kaže da je jazz addict i veliki obožavalac crtanih filmova, kao i filmova kratkog metra. Odrastao na stripovima. Mœbius je bio i ostao njegova večita inspiracija. Rob je trenutka, gospodar olovke, perfekcionista… Kaže da ga se ljudi boje, mada ne zna zašto, jer on je samo jako dobar prijatelj sa maštom. I otac je jednog Aleksandra. Počeo je da crta olovkama, perom i tušem, da bi se posvetio digitalnoj ilustraciji. Voli da crta likove, a grafički stil linocut mu je jedan od najdražih.

Lazar Dacic WordPress developer

Lazar Dačić

WordPress programer

WordPress developer zarobljen u Front-endu upravo zbog bliske saradnje sa dizajnerima. On je pedantna devica koja vreme voli da posvećuje razmišljanju i analiziranju detalja na koje nailazi. Komunikativnost je njegova osnovna odlika. Dovoljno je kreativan da vam napiše pesmu, ali vas i zapriča o temi koja vam uopšte nije bliska. Iako je tenis njegova prva i prava ljubav, nadamo se da će PopArt biti teren na kojem ćemo uspeti da ga ukrotimo.

O

Odgovornost

Marina Nikolic knjigovođa

Marina Nikolić

Knjigovođa

Sa preko 20 godina rada u računovodstvu i finansijama, pruža nam podršku kako u pozitivnoj primeni poresko-računovodstvenih i pravnih propisa, tako i u daljem razvoju. Odgovorna, vredna i uvek spremna za nove izazove, poslovne zadatke obavlja sa osmehom na licu. Kao timski igrač, uvek je spremna da pomogne kako zaposlenima, tako i klijentima.

Pavle Kezunovic SEO

Pavle Kezunović

SEO specijalista

SEO iskusni stručnjak, kome je PHP u krvi, gleda život kroz tagove, ključne reči, analizira doručak i kreira strategiju za taj dan koristeći SEO alate. Voli markice, ali ne one plave nemačke, već poštanske, te ako neko uopšte čita ovo, nedostaje mu jedna iz Argentine.

Aleksandar Roman video i foto montaza

Aleksandar Roman

Video i foto montaža

Biciklista u automobilskim trkama, fotograf na studijama programiranja. Ljubitelj prirode, avanture i izazova. Teži ka najboljoj verziji onoga čime raspolaže.

P

Profesionalnost

Vukasin Lalosevic programer

Vukašin Lalošević

Back-end programer

Još kao mali je kroz gaming otkrio svoju strast za računarima. Uživa u pisanju čistog koda i otkrivanju novih tehnologija. U Laravelu je pronašao savršen spoj jednostavnog, urednog i lepog koda Nakon završenog rada voli da razbistri glavu šetnjom kroz prirodu ili plivanjem.

Stevan Grbić menadžer prodaje

Stevan Grbić

Menadžer prodaje

Ustaje u 6h. U firmu stiže na svom velikom biciklu srećan što je već prešao polovinu planirane kilometraže. Preporučiće vam najbolju aplikaciju za biciklizam i pešačenje samo kako bi sutra uz vas mogao da jača svoj takmičarski duh. Od introverta do ekstroverta, od grafičkog dizajnera do menadžera prodaje, rad na sebi je ono čemu sigurno pridaje najviše pažnje. Ne voli kašnjenje i nedoslednost. Pravi odlične kolače. Barem tako kaže.

Pavle Josifidis front end programer

Pavle Josifidis

Front-end programer

Uneo je duh Mediterana u kancelariju, a svako jelo mu se zasniva na kariju. Ne voli zvuk alarma, često budan sanja, romantik u duši, damama se klanja. Obožava fudbal i miris kafane, ne dolazi kući dok zora ne svane. Piše čiste kodove, ceni dobar font, al probija rokove ko Solunski front. Radi validaciju, stilizuje forme, voli dobre efekte i poštuje norme. Čim pročita mejlove, zaplovi u kod, okeani grešaka talasaju brod.

Kristina Popović nemački

Kristina Popović

Menadžer projekata Nemački odsek

Zaljubljenik u daleka putovanja, strane jezike i kulture. Zvanično: profesorica nemačkog jezika i književnosti, prevodilac sa dugogodišnjim iskustvom i naš prvi kontakt sa nemačkim govornim područjem.

A

Ambicioznost

Dejan Popović CEO PopArt

Dejan Popović

Osnivač

Nakon završetka studija na Fakultetu Tehičkih Nauka, osniva PopArt Studio. Pokušava da iz svake greške izvuče pouku, da svaku manu konvertuje u prednost, da svaki poraz pretvori u pobedu. Radoholičar, stres kolektor i kotrljajuća mašina.

Igor Boskovic direktor marketinga

Igor Bošković

CMO Direktor marketinga i konsultant

Kako on svira tako drugi igraju. Prljava ruka zakona. Nepresušni izvor ideja, perfekcionista, strateg i marketing fanatik sa ogromnim iskustvom.

Smilja Pjesivac seo

Smilja Pješivac

SEO specijalista

SEO strateg i analitičar, savršeno organizovana i sposobna da radi više stvari istovremeno. Pored interneta, obožava prirodu i uvek je raspoložena za dobru knjigu.

R

Radoznalost

Aleksandra Blagojevic upravnik administracije

Aleksandra Blagojević

Upravnik administracije

Staložena, ljubazna, tiha, pažljiva, taktična, … bilo bi lepo da jeste, samo što nije. Strastveni putnik i ekolog, Zaljubljenik u primenjenu nauku i umetnost. Obožava Ninu Simone, Huxley-a, Breaking Bad, sneg i Sunce! Bez sumnje ima i momente virtuoznosti, ali ih, zasad, vrlo vešto krije.

Nenad Marinković front end programer

Nenad Marinković

Front-end programer

Od kad zna za sebe vreme provodi za kompjuterom. Iako je završio studije sociologije i političkih nauka, ljubav prema računarima i internetu ga odvodi u svet dizajna i programiranja. Vrlo brzo postaje veliki ljubitelj dobro napisanog koda, tipografije, skladnog i funkcionalnog dizajna. Ako nije za kompjuterom, onda verovatno secka povrće u kuhinji ili otkriva neku novu stazu na Fruškoj gori. Stopirao je u svim zemljama od Portugala do Turske, ukljčujući i Lihtenštajn. Voli crnu kafu, knjige sa socijlano-istorijskim i političkim temama, putovanja i duge šetnje po brdima i planinama.

Dalibor Vlaho developer

Dalibor Vlaho

Front-end developer

Precizno kreiranje vizuelnog identiteta sajta je njegova jača strana. Od sportova najviše voli pravljenje koktela, mada voli i druge sportove sa loptom. Takmičarskog je duha, a u stonom fudbalu pobeđuje samo uz kriglu dobrog piva. Voli da upoznaje nove ljude zato mu predložite odlazak na dobru svirku, a on će vas sigurno uputiti na mesto gde služe najboli kotlić u gradu. Svira gitaru, a mistika je njegov omiljeni žanr za čitanje. Rekli bismo, tipično za jednog rokera i metalca u duši.

Stefan Nikolic seo

Stefan Nikolić

SEO specijalista

Novajlija u svetu Digitalnog Marketinga, koji manjak iskustva nadoknađuje vrednim radom i konstantnim učenjem. Uživa u istraživanju ključnih reči i tvrdi da ga Google Analitika opušta. Veoma je fokusiran na posao ... dok ne pomenete anime i video igrice, tada stvari krenu nizbrdo.

T

Timski duh

Zoran Mijatovic graficki dizajner

Zoran Mijatović

Grafički dizajner

Zaljubljenik u računar i video igre od malih nogu. Maltene odrastao na igrici Call of Duty 2. U svet dizajna ulazi sasvim slučajno, i to baš uz pomoć video igara. Celog života je aktivan i u sportu kao fudbaler. Kada je osetio čari provoda i kafane, međutim, odlutao je na pogrešnu stranu. Ali ubrzo se i vratio na put kreativnosti, dizajna i uspešnih projekata. Po mišljenju određenih kolega (posebno koleginica), najbolji je coffee-maker na ovim prostorima. Druželjubiv, prijatan, uvek raspoložen za nova prijateljstva i nove poslovne izazove.

Nikola Pokrajac programer

Nikola Pokrajac

Front-end programer

Od prvog trenutka kada je seo za računar, postali su nerazdvojni. Iako većinu vremena provodi igrajući World of Warcraft u slobodno vreme stigne i da programira. Kako uživa u isprobavanju novih recepata, kada se konačno odvoji od računara, kuhinja je njegova sledeća stranica. Ljubitelj je stand-up komedije i američkog fudbala, a najbolji odmor je za njega vreme koje provede sa svojom devojkom i psom. Ne priča mnogo, ali je direktan i obazriv što ga čini uvek poželjnim članom tima.

Goran Vezmar programer

Goran Vezmar

Front-end programer

Odličan je primer za to da je moguće da vam hobi preraste u profesiju. Po struci zidar, amater filozof, minimalista u svemu osim kada je reč o animaciji. Tu ume da pretera. Kaže, ono što se animirati mora nije teško, sve ostalo jeste. Voli da se opušta uz dobar film, maratonsko gledanje serija, šetnju ili pecanje. Jedan je od onih uz koje učimo da je, ukoliko radimo ono što volimo, moguće da nam posao sasvim drži fokus. Rado mu dajemo nove zadatke, jer istinski uživamo u produktima njegovog rada.

Ilija Tatalović programer

Ilija Tatalović

Back-end developer

Ne govori mnogo, ali zato vešto komunicira putem koda. Programiranje je istinski zavoleo upoznavajući Laravel, a funkcionalnost sajta je danas jedna od njegovih najvećih pasija. Trenutno je u fazi hard-core priprema sa Test-Driven-Developmentom trudeći se da svakodnevno održava kodersku formu. Za kardio, pored vožnje bicikla upražnjava Vue.js. Nakon napornih treninga oporavlja se uz hladno pivo i serije.

S

Studio

Goran Spaic ASP.NET developer

Goran Spaić

ASP.NET developer

Tvrdoglavost definiše kao upornost da posao na najbolji način izvede do kraja. Ide nam u prilog što probleme za sobom teži da uvek ostavi u boljem stanju nego što ih je zatekao. Ne moramo da predlažemo, njegovo istraživanje softvera ne prestaje čak ni kada je radni dan okončan. Dobrom treningu i video igri će se obradovati uvek. U neprestanoj trci sa vremenom, ne zastaje ni na trenutak, on je veliki borac protiv dosade i tragač za smislom života.

Boris Rabasović grafički dizajner

Boris Rabasović

Grafički dizajner

Najpitomiji član PopArt-a, ali samo dok je firmi. Očaran je geometrijskim figurama, ali krug izdvaja kao najdraži oblik. Očekivano, strastveni je zaljubljenik u monograme i tipografiju. Pedantan je, brz i rokovi su njegova vodilja. Uživa u otkrivanju novina na polju muzičke i video produkcije dok u slobodno vreme cedi citruse i crpi inspiraciju u prirodi. Osam mu je srećni broj, stoga čekamo da konačno pristane da radi osam projekata odjednom.

Prijavite se na našu mejling listu

Kod nije ispravan.

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.