Šta je i zašto izabrati WooCommerce?

WooCommerce je moćan eCommerce dodatak otvorenog koda, potpuno prilagodljiv, kreiran za WordPress platformu sa preko 73 miliona preuzimanja i trenutno dominira značajnim delom eCommerce industrije sa 30% učešća. Ukoliko ste planirali da pokrenete online prodavnicu koja nudi jednostavno i efikasno korisničko iskustvo posetiocima, onda bi trebalo razmotriti prvo WooCommerce. Dinamička platforma, kombinacija snažnih okvira e-trgovine i fleksibilnosti WordPress-a su idealan izbor za trenutne vlasnike maloprodajnih online prodavnica. Glavni cilj ove platforme je da pomogne malim i srednjim trgovcima da rastu u digitalnom prostoru i prvi je izbor preduzetnika koji žele da zarone u horizont eCommerce-a.

Naše WordPress usluge:

Wordpress development usluge obuhvataju kreiranje i razvoj web prezentacija unikatnog dizajna i koda pisanog spram vaših zahteva.

Saznajte više

Unikatne online prodavnice koje zaista unapređuju prodaju. E-commerce rešenja bazirana na WooCommerce dodatku pažljivo prilagođena svakom biznisu.

Saznajte više

Tim iskusnih WordPress developera zadužen da vaš web sajt isprati trendove, nove verzije, rezervne kopije i obezbedi stabilnost online poslovanja.

Saznajte više

Od dizajna do moćnog online šopa koji prodaje

Konverzija PSD šablona u WooCommerce

Prvi utisak i prvih nekoliko sekundi su dovoljni da posetilac web sajta oseti emociju, poruku koju želite da mu prenesete, da doživi ono što ste mu ponudili. Nakon toga, imate još svega nekoliko trenutaka da odluči da li po njemu web sajt poseduje kredibilitet i da polako počne da gradi poverenje i lojalnost ka vašem brendu i web lokaciji. Ovo je veoma važno za sve, ali je esencijalno za web sajtove na kojima se prodaje i gde se vrše transakcije. Dozvolite nam da kroz kreativan pristup i unikatan dizajn prvi utisak bude pobednički, da web sajt zasija, da od dizajna do funkcionalnosti, od PSD datoteke do konačnog e-commerce rešenja, konvertujemo posetioce u zadovoljne kupce za vas.

Najvažnije prednosti WooCommerce prodavnice 1. Jednostavan i fleksibilan

  Intuitivan i jednostavan dizajn korisničkog interfejsa vam omogućava da jednostavno dodajete, uređujete ili brišete proizvode, njihove slike i opise, količinu, cene, popust, stanje kao i da upravljate nalozima. Možete kreirati galerije slika za proizvode i objavljivati specifikacije uz integraciju raznih popularnih sistema za naplatu.

 2. Varijabilnost proizvoda

  Ponudite bilo koju varijaciju proizvoda od različitih veličina usklađenih standardima, boja, materijala izrade, fabričkih karakteristika ili drugih bitnih varijacija. Osim toga, za svaku varijaciju možete da prikažete drugu sliku, cenu u zavisnosti od selekcije različitih stavki proizvoda, stanje na zalihama i mnoge druge.

 3. Sistemi plaćanja i popusti

  Naplatite vaše proizvode ili usluge putem platnih procesora, Stripe, PayPal, WorldPay, kreditnih kartica, direktnih bankovnih transfera, čekova ili gotovine prilikom isporuke. Proizvodi koje prodajete, mogu biti fizički ili digitalni, a možete i ponuditi svojim kupcima i poklon kupon sa popustom u akcijskom periodu.

 4. Dostava, geolokacija i PDV

  Upravljajte stopama na način koji vi to želite, definišite fiksnu stopu ili odredite specifičnu cenu za neki karakterističan proizvod iz asortimana. Velika prednost i odlika ove mogućnosti koju pruža WooCommerce predstavlja još i geolociranje vašeg kupca, kako bi se na što precizniji način izvršila kalkulacija dostave i poreske stope, a možete aktivirati opciju i besplatne dostave ili restrikcije za određene lokacije.

 5. SEO za WooCommerce

  Samim tim što je WordPress sinonim za platformu prilagođenu za SEO i WooCommerce je omiljen u SEO zajednici. Izbor WooCommerce-a čini SEO optimizaciju vaših proizvoda daleko jednostavnijom nudeći u startu implementirane strukturalne podatke koji sa već postojećim SEO dodacima za WP mogu da vam pomognu da optimizujete i rangirate svaki proizvod ili stranicu sa vaše veb lokacije.

 6. Bezbednost i ažuriranja

  Razvojni tim usko sarađuje sa stručnjacima za bezbednost, poput kompanije Sucuri, te na taj način obezbeđuje najsigurnije moguće iskustvo. Bezbednosna ažuriranja su frekventna i možete ih implementirati sa samo jednim klikom. Ukoliko redovno ažurirate svoju WooCommerce platformu i dodatke, možete računati na pouzdanu i sigurnu platformu na kojoj možete razvijati vaše digitalno poslovanje.

Izveštaji, analitika i praćenje proizvoda (tracking) kroz WooCommerce

Analiza vaših napora, je ključna za kreiranje čvrstog prodajnog plana. Kroz intuitivnu i jednostavnu ugrađenu analitiku i redovne izveštaje možete pratiti prodaju po datumu, uvideti koji su najprodavaniji proizvodi, raspolagati informacijama o kupcima i to sve kroz dijagramski prikaz. Implementiraćemo za vas Google Analitics-a kako biste dobili dodatne podatke i još precizniju analizu. Postoje i dodaci koji su sjajni za praćenje proizvoda i statusa porudžbine, a možete i da upravljate zalihama.

Jednostavan import proizvoda i migracija

Možemo dodati i ažurirati informacije o vašim proizvodima kao što su ime, kratak opis, redovna i prodajna cena koristeći CSV datoteku, te je na ovaj način moguće uraditi masovno ažuriranje. Koristeći ovaj ili sličan metod, moguća je tranzicija sa neke druge onlajn prodavnice i transfer podataka.

WooCommerce (Hooks): Akcije i filteri

Napredni WooCommerce development podrazumeva poznavanje navedenih termina iz sledećih razloga. Hooks na srp. „kuke“ (postoje dve vrste, akcije i filteri) u WordPress-u u osnovi omogućavaju promenu ili dodavanje koda bez menjanja osnovnih (core) datoteka što je veoma korisno, jer na ovaj način se koriste isključivo WP funkcije i ne utiče se na esencijalne fajlove koji će se vremenom ažurirati čije se editovanje ne praktikuje. Na ovaj način možemo da dodati prilagođeni kod na različita mesta ne remeteći izvorni kod platforme u skladu sa najboljom development praksom.

Otvoreni kod, moćna zajednica i platforma koja raste zajedno sa vašim biznisom

Dokumentacija, forumi, eksperti i sve je to dostupno kada je na raspolaganju moćan, potpuno besplatan, otvoreni izvorni kod kojim se upravlja putem GitHub-a. Iz kompanije koja je ponosni kreator ove digitalne prodavnice kažu da proizvod obezbeđuje slobodu. Uz naše WooCommerce developere, dizajnere, viziju, kreativnost i slobodu, imate sve preduslove za uspešan onlajn biznis.

Poručite izradu WooCommerce prodavnice

Kreiramo unikatna WooCommerce rešenja oblikovana samo za vas. Zadatak koji je pred nama je da realizujete svoju viziju. Besplatno se konsultujte sa vašim novim partnerom. Biće nam zadovoljstvo.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.