Etikete i banderole

Etikete predstavljaju komad papira koji prezentuje i bliže opisuje proizvode. Dizajn etikete je ono što prodaje proizvod i zbog toga on mora biti takav da privuče pažnju potencijalnim kupcima i da ga zainteresuje.

Važno je postići da se etikete svojim dizajnom izdvoje od ostalih proizvođača istog proizvoda. Osim naziva proizvoda, ona sadrži i informacije o proizvođaču, mestu prozvodnje, datumu proizvodnje i datumu isteka upotrebe, sastavu, upozorenju, bruto i neto masi, bar kod, tabelu nutritivnih vrednosti, itd.

Vrste etiketa:

Pored etikete, na boci se često nalazi i banderola. Banderola je mala knjižica koja govori nešto više o proizvodu, najčešće kada se radi o piću.

Boca pića s banderolom izgleda prefinjenije i privlačnije kupcima. U banderoli možete reći vrlo važne informacije o piću, koje se ne nalaze na etiketi, koje proizvod izdvajaju od drugih (na primer: specifičan način proizvodnje, specijalni sastojci, ograničena proizvodnja itd.)

bagremov med etiketa

Iskusan tim grafičkih dizajnera

PopArt tim će svojim višegodišnjim iskustvom dizajnirati etikete koja će vaš proizvod predstaviti u najboljem svetlu.

Poručivanje dizajna etikete

S ljubavlju i pažnjom pristupamo izradi etiketa za proizvode široke potrošnje. Dičimo se time što svaki atom znanja i umeća naš tim dizajnera usmerava na stvaranje originalnih, upečatljivih i neuobičajenih etiketa koje istinski izdvajaju proizvod od drugih iz iste kategorije. U našem portfoliju možete pronaći izuzetne kreacije etiketa i banderola za brojne artikle i nadamo se da ćemo imati priliku da i vama dokažemo svoje umeće.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.