Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Etikete i banderole

Etikete predstavljaju komad papira koji prezentuje i bliže opisuje proizvode. Dizajn etikete je ono što prodaje proizvod i zbog toga on mora biti takav da privuče pažnju potencijalnim kupcima i da ga zainteresuje.

Važno je postići da se etikete svojim dizajnom izdvoje od ostalih proizvođača istog proizvoda. Osim naziva proizvoda, ona sadrži i informacije o proizvođaču, mestu prozvodnje, datumu proizvodnje i datumu isteka upotrebe, sastavu, upozorenju, bruto i neto masi, bar kod, tabelu nutritivnih vrednosti, itd.

Vrste etiketa:


Pored etikete, na boci se često nalazi i banderola. Banderola je mala knjižica koja govori nešto više o proizvodu, najčešće kada se radi o piću.

Boca pića s banderolom izgleda prefinjenije i privlačnije kupcima. U banderoli možete reći vrlo važne informacije o piću, koje se ne nalaze na etiketi, koje proizvod izdvajaju od drugih (na primer: specifičan način proizvodnje, specijalni sastojci, ograničena proizvodnja itd.)


Naručite dizajn etiketa - banderola

PopArt tim će svojim višegodišnjim iskustvom dizajnirati etikete koja će vaš proizvod predstaviti u najboljem svetlu. Pogledajte naš portfolio izdvojenih radova iz oblasti grafičkog dizajna.