brosure prospekti

Brošure i prospekti

Brošura je knjižica kratke forme od par desetina strana ili više i izlazi povremeno (npr. tri puta godišnje). Sadrži opis preduzeća koje se prezentuje u brošuri i proizvoda ili usluga koje ono nudi.

U štamparstvu brošura se svrstava u istu grupu sa knjigama, zapravo svi udžbenici predstavljaju brošure i to zbog načina povezivanja knjižnog bloka sa koricama – lepljenjem u predelu povežnjaka.

Dizajn brošura / prospekta

Glavni zadatak brošure i prospekta je da se jasno predstave preduzeće, njegovu delatnost, proizvode, planove i ciljeve, kao i informacije o novim proizvodima.

Informacije o preduzeću su opširnije u odnosu na one koje se unose u prospekat. Obično se koriste premazni papiri (sjajni) veće gramature kako bi celokupan dizajn ostavio jači utisak.

U brošuri i prospektu se nalazi opširniji opis proizvoda i delatnosti koje nudi vaša firma, zatim materijala koji se koriste za izradu proizvoda, kratak istorijat kompanije i sl.

Naručite dizajn brošure

Ponudite svojim sadašnjim i budućim kupcima više nego što očekuju. Prikažite odabrane proizvode u prospektu, predstavite kroz brošuru sve ono što je važno za vašu kompaniju i omogućite im da se i sami uvere u vašu jedinstvenu ponudu. Vaši kupci će umeti to da cene. Pogledajte odabrane radove iz našeg portfolija i uverite se i sami u kvalitet koji nudimo.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.