Dizajn kalendara

Poslovni identitet predstavljaju vizuelni elementi koji se uklapaju u priču i viziju firme a često uključuju: logo, vizit kartu, memorandume, kalendare, fascikle i rokovnike (agende). Kada želite da svojim poslovnim partnerima ili potencijalnim klijentima darujete nešto, često se u promotivnom paketu mogu naći: vizit karte, majice, kancelarijski materijal s logoom firme (sveske, rokovnici, kalendari), promotivne šolje, kišobrani itd.

U poslovnom okruženju, kalendari su veoma korisni za planiranje dnevnih obaveza, poslovnih sastanaka i promocija, te je veoma korisno stalno imati kalendar na vidnom mestu.

Dizajn poslovnih kalendara

PopArt Studio iz Novog Sada je grafički i veb dizajn studio koji se bavi dizajniranjem personalizovanih kalendara za poslovne klijente. Naš tim iskusnih grafičkih dizajnera prezentuje sliku vaše kompanije, kao i usluge i viziju, u formatu koji vama najviše odgovara.

Poslovni kalendari mogu biti kalendari za štampu i elektronski. Elektronski kalendari se mogu slati imejlom i postavljati se na pozadinu vašeg računara, tableta, mobilnog telefona ili nekog drugog prenosivog uređaja pa čak i na vašoj poslovnoj stranici na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter).

dizajn kalendara hello june smashing

Zidni, džepni i stoni kalendari

S druge strane, kalendari namenjeni za štampu mogu biti sledeći:

  • zidni kalendari su višelisni ili jednolisni. Na višelisnim kalendarima možete predstavljati svoje usluge ili proizvode na listu svakog meseca, dok je jednolisni kalendar sveobuhvatan i podrazumeva dizajn samo jedne grafike okružene (po vašoj želji) kalendarom s mesecima.
  • džepni kalendari malog su formata i mogu vrlo lako stati u pregradu novčanika ili biti tako dimenzionirani da služe kao obeleživač za knjigu. Često su džepni kalendari u kombinaciji s vizit kartom: na prednjoj strani dizajnira se vizitka s logoom i drugim kontakt podacima o firmi dok je na zadnjoj kalendar. S druge strane, kalendar se može kombinovati i s lepo dizajniranom čestitkom.
  • stoni kalendari obično se rade na šest listova (grafika) i imaju odštampan kalendar s mesecima s obe strane, ali mogu sadržati i više od jednog meseca po stranici. Slično zidnim kalendarima, i stoni sadrže logo vaše firme a na njima se mogu predstaviti usluge, proizvodi ili, jednostavno, lepe grafike koje će ulepšati radno okruženje vaših poslovnih partnera ili klijenata.

Dizajn promotivnih kalendara

Promotivni kalendari su odličan način da vas se klijenti prisećaju tokom čitave godine! Ovo je veoma koristan i veoma priuštiv način reklamiranja, te i ne čudi što se oko nastupajućih praznika sve više naručuje dizajn kalendara. Kalendari su postali toliko prisutni u poslovnom svetu da se svake godine organizuje izbor za najlepše dizajnersko rešenje zidnih kalendara.

Pronađite inspiraciju za dizajn kalendara na našem blogu i naručite kreativne kalendare za vašu firmu.

Dizajn kalendara: cene

Ako ste zainteresovani za uključite profesionalni kalendar za nastupajuću godinu u promotivni paket vaše firme, obratite se PopArt Studiju koji pruža uslugu dizajniranja kalendara u okviru paketa grafičkog dizajna. U zavisnosti od vrste kalendara, roka izrade i vaših želja formiraćemo ponudu i poslati vam cenu. Ne oklevajte i kontaktirajte s nama odmah!

Naručite dizajn kalendara

Stoni, zidni, digitalni, uobičajeni ili specifični – kalendari uvek dobro dođu prilikom organizacije događaja, planiranja obaveza ili pravljenja poslovnih strategija. Recite nam kakav kalendar želite i mi ćemo ga kreirati za vas.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.