>

Dizajn statičkih i animiranih banera

Baneri su dugo vremena najrasprostranjeniji način oglašavanja na internetu. Predstavljaju uočljive oglase u obliku statične slike ili animacije, čija je uloga da zaintrigira posetioca i posluži kao dolazni link prema vašem web sajtu.

Baner se takođe može posmatrati i kao oglasni prostor koji je sastavni deo neke web stranice, unutar kojeg oglašavač može objaviti bilo koji sadržaj koji se inače sme objaviti na internetu. Dimenzije banera možete birati iz standarda (120 x 60, 160 x 60, 180 x 150, 400 x 240, 250 x 250, 336 x 280, 468 x 60) ili se rade po meri klijenta.

Svrha reklamnih banera

Oglašavanje na internetu putem reklamnih banera, je siguran put do povećanja prodaje. Baneri se mogu koristiti za više namena, kao što su:

  • povećanje prodaje proizvoda ili usluga, profita
  • obaveštavanje potrošača o novim proizvodima / uslugama ili specijalnim ponudama
  • promocija Vašeg imena (brendiranje)
web dizajn baner

Vrste banera - dizajn banera

Razlikuju se dve osnovne vrste dizajna banera:

  • statički baneri (obično JPG, PNG format)
  • animirani baneri GIF

Izrada banera svih dimenzija, namena i različitim tehnologijama. Izrada Flash banera bila je poprilično popularna u svetu i kod nas. Dobar baner moze da privuče posetioce i poveća posetu vašeg sajta. Dizajn banera igra veliku ulogu u prezentovanju vašeg biznisa. Mogući su baneri u različitim formatima, kao što su .gif, .jpg, .swf tj. flash baneri itd. Ukoliko planirate kampanju u cilju povećanja posete i izradu banera, PopArt Studio je svakako pravo mesto za vas.

Naručite izradu banera

Vrednosti koje PopArt Studio poštuje prilikom kreiranja banera jesu jednostavnost, suptilnost, atraktivnost i efikasnost. Naručite dizajn banera i mi ćemo se pobrinuti da vaš digitalni oglas na efektan način skrene pažnju korisnika na proizvode i usluge koje promovišete i da na kreativan način povećate prodaju.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.