Neka samo jedan pogled na vaš web sajt učini da vaš posao izgleda kao milion dolara.

Izrada web stranica (web i grafički dizajn) u današnje vreme predstavlja aktivnost koja je neophodna za uspešan razvoj bilo kog biznisa. Pa, zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspešni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata? Dakle, sada se zapitajte:da li mogu sebi dozvoliti da nemam profesionalnu web stranicu?

Koji je cilj kreiranja web sajta?

Glavni cilj je razvoj uspešnih poslovnih rešenja i prema tome smatramo da bi dobro prilagođen web sajt trebalo da ispuni sledeće zahteve:

  • povećanje poslovnih zahteva i prihoda
  • omogući vašim klijentima lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama
  • unapredi vašu sliku u poslovnom svetu
  • pruži odlično korisničko iskustvo i bude dobro optimizovan (eng. SEO friendly)
  • i da bude efikasan.

Šta je potrebno da bi web projekat uspeo?

Ključni faktori za uspeh svakog web projekta jesu dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i development, onlajn marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje.

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt, već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada se može očekivati da dođu i rezultati. PopArt tim ima potencijala da ispuni svaki od navedenih faktora i dovede vaše projekte do zacrtanog cilja.

Naš glavni zadatak je izrada web stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu. Pored toga, web sajtovi koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima.

Web sajtovi sa CMS sistemom

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj web stranica, što automatski znači uštedu u troškovima održavanja sajta.

Kontaktirajte s nama još danas i zakažite besplatne konsultacije sa nekim od naših stručnjaka. Mi ćemo vam pomoći da napravite najbolji plan na osnovu trenutne pozicije.

Kakve god da su vaše potrebe, naš cilj je da vam isporučimo izuzetne web stranice i pružimo najbolju uslugu.responzivne web stranice

Naručivanje web stranica

Naručivanje kvalitetnih web stranica nije trošak već dugoročna investicija. Investicija koja kreira dublju i bolju vezu sa korisnikom vaših usluga ili proizvoda. Koristeći dobru praksu i unikatan web dizajn, kreiramo web stranice koje vas izdvajaju.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.