Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Stvaramo prelepe web sajtove, dizajnirane specijalno za mobilnu upotrebu. Web stranice koje pomeraju granice.

Neka samo jedan pogled na Vaš web sajt učini da Vaš posao izgleda kao milion dolara.

Izrada web stranica (web i grafički dizajn) u današnje vreme predstavlja aktivnost koja je neophodna za uspešan razvoj bilo kogbiznisa. Pa zašto čekati da prođu godine kako biste postali uspešni? Da li ste znali da ukoliko imate profesionalan web sajt to može da vam pomogne da povećate prodaju i dobijete hiljade novih klijenata? Dakle, sada se zapitajte:da li mogu sebi dozvoliti da nemam profesionalnu web stranicu?


Koji je cilj kreiranja web sajta?

Glavni cilj je razvoj uspešnih poslovnih rešenja i prema tome smatramo da bi dobro prilagođen web sajt trebaloda ispuni sledeće zahteve:

  • povećanje poslovnih zahteva i prihoda
  • omogući vašim klijentima lako dostupne informacije o proizvodima i uslugama
  • unapredi vašu sliku u poslovnom svetu
  • pruži odlično korisničko iskustvo i bude dobro optimizovan (eng. SEO friendly)
  • i da bude efikasan.

Šta je potrebno da bi web projekat uspeo?

Ključni faktori za uspeh svakog web projekta jesu dobro formulisanje strategije projekta, upravljanje projektom, dizajn i development, onlajn marketing i kontinuirano unapređivanje i usavršavanje.

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti sajt, već je potrebno konstantno raditi na njemu i tek tada se može očekivati da dođu i rezultati. PopArt tim ima potencijala da ispuni svaki od navedenih faktora i dovede vaše projekte do zacrtanog cilja.

Naš glavni zadatak je izrada web stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu. Pored toga, web sajtovi koji su u skladu sa novim tehnologijama i standardima omogućuvaju bolje pozicioniranje na pretraživačima.

Web sajtovi sa CMS sistemom

Kreiramo web sajtove sa CMS administrativnim delom, preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj web stranica, što automatski znači uštedu u troškovima održavanja sajta.


Kontaktirajte s nama još danas i zakažite besplatne konsultacije sa nekim od naših stručnjaka. Mi ćemo vam pomoći da napravite najbolji plan na osnovu trenutne pozicije.

Kakve god da su vaše potrebe, naš cilj je da vam isporučimo izuzetne web stranice i pružimo najbolju uslugu.