ASP.Net development usluge

Najnovija ASP.Net tehnologija može se koristiti za razvoj širokog spektra aplikacija, bilo da se radi o internet sajtovima, različitim veb uslugama ili veb aplikacijama. Mikrosoftova najnovija tehnologija namenjena je onima koji traže pouzdanost u razvoju veba, mogućnosti i performanse veb aplikacija, bilo da su u u pitanju manji vebsajti sa malim brojem podataka, ili robustni sajtovi koji besprekorno rade čak i pod opterećenjem od nekoliko hiljada dnevnih poseta. Neki od najvećih svetskih brendova kao što su Tojota, Honda, L’Oreal, i naravno, Majkrosoft, odabrali su baš ovu platfomu za svoj vebsajt.

S obzirom na svoj dosadašnji uspeh, usluga developmenta u ASP.Net framework-u trebalo bi da bude standard u svim veb development agencijama.

Osobine ASP.Net

Deljenje zadataka aplikacije, opsežno testiranje, kreiranje daljih prilika za development baziranih oko i na testiranju

Svi glavni ugovori MVC platforme su zasnovani na interfejsu i podložni su testiranju upotrebom rasporeda objekata koji oponašaju obrasce ponašanja u stvarnim aplikacijskim objektima.

Osim toga, testiranje jedinice može početi i bez otpočinjanja kontrolera u procesu developmenta – praktična funkcija koja omogućava brže i fleksibilnije testiranje, uz bilo koju platformu za testiranje koja je kombatibilna sa .NET ekosistemom.

Proširite platformu

Komponente platforme su izuzetno prilagodljive i lako zamenljive, što developerima omogućava da povežu jedinstvena URL ruting pravila, prezentacione pretraživače, parametre za serijalizaciju akcionog modela, kao i širok opseg drugih komponenti. MVC platforma takođe može da podrži model kontejnera za injekciju zavisnosti zajedno sa IOC, tj. inverzijom kontrole. Prvi dozvoljava embedovanje objekata u klasu umesto čekanje da klasa kreira objekat, čime testiranje postaje jednostavnije.

Prednosti ASP.Net

 • Pouzdanost i stabilnost – u današnjem ubrzanom svetu, čekanje je veliki problem za svaki vebsajt ili poslovanje bez obzira na to da li pričamo o nekoliko sati ili nekoliko minuta. Stoga, pouzdan i stabilan radni okvir trebalo bi da unapredi mogućnosti i omogući da veb aplikacija radi bolje. ASP.Net nudi unapred ugrađenu zaštitu protiv napada i problema poput:
  • SQL injekcije
  • XSS-a
  • Prepunjavanje bafera
  • Menjanje skrivenih polja
 • Brzina i performanse – struktura ovog framework-a čini kompilovanje programskog koda jednostavnim na svim stranicama vebsajta. ASP.Net takođe integriše funkcionisanje vebsajta na klaster serveru, čime se olakšava skalabilnost stranice, a samim tim i povećava saobraćaj na vebsajtu.
 • Integracija sistema – .Net platforma dolazi uz mnoštvo ugrađenih tehnologija koje pomažu lakše integrisanje aplikacija i informacionih sistema (tehnologije poput JSON, remoting, XML, WFC, i drugih). Uz takvo mnoštvo različitih tehnologija i metoda, svaki problem se može rešiti pomoću odgovarajuće tehnologije. S obzirom na tako široke opcije koje ASP.Net nudi, on omogućava odlične performanse, bezbednost i skalabilnost.
 • ASP.Net MVC framework – ne koristi ViewState server forme čime olakšava potpunu kontrolu nad ponašanjem aplikacije. Takođe, upravlja kompleksnim strukturama time što deli aplikaciju u segmente: Mode, View, i Controller (MVC).
 • Prema nedavnom istraživanju, 40% trenutnog tržišta je pod ASP.Net + MVC.Net + AJAX.Net, što znači da Majkrosoftova tehnologija dominira veb development scenom. Bogat .Net ekosistem ima podršku i moć da kreira bilo šta, od jednostavnih veb stranica do brzih aplikacija visokih performansi za velike korporativne sisteme.
asp

Razvoj ASP.Net rešenja u okviru naših usluga

eCommerce development uz ASP.Net

Protok podataka, procesiranje, odlike, korisničko iskustvo, performanse, i osnovne faze razvoja onlajn prodavnice zahtevaju duboko znanje i razumevanje celokupnog eCommerce sistema od strane developera.

ASP.Net poseduje mnoštvo odlika idealnih za razvoj eCommerce veb aplikacija. Omogućava kreiranje vebsajta koji se lako skalira i jednostavan je za korisnike, čime se poboljšava prodaja artikala. Takođe, vlasnici sajta mogu da imaju kontrolu nad svakim elementnom vebsajta, što znači da dodavanje ili oduzimanje proizvoda kao deo generalnog upravljanja sadržajem nikad nije bilo jednostavnije. .Net okvir nudi sigurna, brza i prijatna rešenja za sve koji žele da pokrenu svoj onlajn biznis.


Razvoj veb aplikacija

Zbog svoje pouzdanosti i velike bezbednosti, .Net okvir može da služi kao idealna platforma za sve, od malih preduzeća kojima je potrebna nekolicina opcija, do velikih korporativnih sistema koji imaju naloge zaposlenih i korisnika, različitim formularima, i katalozima proizvoda. Praćenje, kontrola i optimizacija ne samo performansi sajta već i korisničkog iskustva i upotrebe je jednostavno sa ASP.Net-om.


CMS development sa ASP.Net

Bilo da ih kreirate direktno na lokaciji ili na cloud-u, CMS aplikacije sa .Net ekosistemom podržavaju marketing automatizaciju, upravljanje dokumentima, onlajn marketing alate, višejezične vebsajtove, mobilne verzije sajta, kao i ostale ključne odlike. CMS platforme u .Net su lako prilagodljive i podesive, i jednostavne za navigaciju, što ih čini idealnim izborom kako za onlajn poslovanja, tako i za developere.


Development skrojen prema klijentovim potrebama

U današnjem svetu, i vlasnici i posetioci sajtova žele veb aplikaciju koja se brzo učitava, laka je za korišćenje i skaliranje, pouzdana je, bezbedna, pruža vrednost i poseduje dobre performanse. ASP.Net ima za cilj pokretanje najnovijih trendova i kompilovanje tih odlika u jedan paket – visoko funkcionalnu aplikaciju.


Poručite ASP.Net rešenje

Angažujte vrhunski tim iskusnih i kreativnih ASP.Net developera koji će vam pomoći da kreirate veb aplikaciju, vebsajt, eCommerce sajt, ili aplikaciju koja najbolje odgovara vašim trenutnim potrebama, laka je za skaliranje, brza i optimizovana u skladu sa najvećim standardima tržišta.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.