Šta je prilagođena WordPress tema?

Prilagođena WordPress tema je tema kreirana sa funkcionalnostima i dizajnom stranica u skladu sa vašim željama i specifikacijama. Unikatan WordPress dizajn je potpuno jedinstven, prilagođen vašem brendu, stilu i poslovanju. Svi funkcionalni delovi teme su implementirani tako da savršeno funkcionišu zajedno i, shodno tome, prilagođena WP tema je fleksibilna za dalju nadogradnju za sve one sa razvojnim veštinama, što je čini daleko isplativijom i lakšom za održavanje.

Unikatne WordPress teme i rešenja za izuzetne performanse

WordPress je fleksibilan i potpuno prilagodljiv CMS (sistem za upravljanje sadržajem) koji se može prilagoditi potrebama korisnika. Naši iskusni WordPress programeri koji rade na ovoj platformi otvorenog koda, nude vam kvalitetna i unikatna rešenja koja odgovaraju vašim zahtevima. Najbolji učinak i performanse dobijate sa unikatnom temom kreiranoj spram vaših zahteva, koja će vam pomoći da uspostavite svoj identitet i vizuelnu prepoznatljivost kao esencijalni parametar za privlačenje posetilaca i razvoj poslovanja.

Naše WordPress usluge:

Wordpress development usluge obuhvataju kreiranje i razvoj web prezentacija unikatnog dizajna i koda pisanog spram vaših zahteva.

Saznajte više

Unikatne online prodavnice koje zaista unapređuju prodaju. E-commerce rešenja bazirana na WooCommerce dodatku pažljivo prilagođena svakom biznisu.

Saznajte više

Tim iskusnih WordPress developera zadužen da vaš web sajt isprati trendove, nove verzije, rezervne kopije i obezbedi stabilnost online poslovanja.

Saznajte više

Fleksibilni sadržaj uz fleksibilnu strukturu

Na koji način kreiramo teme za klijente

Automattic je kompanija koja je kreirala brendove kao što su WordPress, WooCommerce, Gravatar, Jetpack, BudyPress, kao i niz fantastičnih softverskih rešenja. Jedna od njihovih kreacija je i Underescores tema, koja potpuno ogoljena i prilagođena našoj metodologiji predstavlja osnovu, okvir i temelj daljeg građenja unikatne teme po unikatno dizajniranom WordPress web sajtu.

Praćenje i pridržavanje najbolje prihvaćenih praksi, kao i više od 10 godina iskustva u radu sa WordPress-om, omogućilo nam je da radimo na mnoštvu projekata – od prezentacija, preko unikatnih WooCommerce onlajn prodavnica, do kompleksnih prezentacija, blogova i web aplikacija, a ispod su navedene samo od nekih prednosti ovog pristupa.

Prednosti (unikatnih) tema razvijenih od nule 1. Unikatan izgled

  Unikatne teme su kreirane isključivo za vas i samo za vaš projekat. Neke od najpoznatijih kompanija koriste prilagođene (custom) WordPress teme kako bi implementirale bilo koji dizajn koji žele za svoj sajt.

 2. Čist validan kod

  Kupljena tema je, u zavisnosti od demo verzije, adekvatna i za farmaceutsku industriju, poljoprivredu, fitnes studio ili IT agenciju. Samim tim, dobijate 90% koda koji nije upotrebljiv za vas i imate višak dodataka i opcija, što utiče negativno na bezbednost i brzinu web sajta.

 3. Custom funkcionalnosti

  Za razliku od unikatnih (custom) WP tema, komercijalne, odnosno kupljene (premium) teme su kreirane da bi se prodavale. Osnovni cilj im je da zadovolje što širi auditorijum, da imaju još neki dodatak (eng. plugin) u odnosu na konkurenciju, te da ih je na kraju moguće koristiti za različite niše.

 4. Prilagođene za SEO

  Unikatne teme su kreirane isključivo za vas i samo za vaš projekat, prate SEO pravila i sam SEO proces počinje već od dizajna. Performanse, implementirana schema na web sajtu, tehnički SEO obezbeđuju bolju vidljivost.

 5. Bezbednost

  Samim tim što je web sajt unikatan, kako po dizajnu, tako i po kodu, manje je interesantan nepozvanim gostima, za razliku od kupljenih tema koje se masovno prodaju. Prefiksi u bazi, uklanjanje tragova iteracije WP platforme, samo su neke od dobrih bezbednosnih praksi koje primenjujemo.

 6. Brzina

  Manje koda, manje WP dodataka, manje opterećenje baze podataka je već ogromna prednost i uslov da vaš web sajt ili online shop bude brz. Koristimo najnovije trendove i najbolju praksu kako bi web sajt postigao što optimalnije performanse i veću brzinu.

Koje dodatke koristimo

Dobro kreirani dodaci za WP platformu jesu ponekad pravo zlato upakovano u .zip format, ali se trudimo da koristimo one koji su preko potrebni (što manje, to bolje). Koristimo najbolje dodatke za SEO, dodatak ACF koji vam omogućava da uređujete sadržaj, licencirani WPML dodatak ukoliko je web sajt višejezičan ili WooCommerce dodatak ukoliko se radi o onlajn prodaji. Ukoliko je potrebno da isprogramiramo novi dodatak za WP platformu, namenski za vaš projekat, rado prihvatamo taj zadatak.

Organizacija sadržaja i dizajn

Razvili smo metodologiju koja se pokazala kao veoma uspešna za naše klijente. Od samog starta analiziramo vaše potrebe, kreiramo prototip dizajna koji vam donosi prednost u odnosu na konkurenciju. Proces SEO optimizacije kreće od samog dizajna i prožima se kroz kodiranje i implementaciju tehničkog SEO-a. Tema koju kreiramo za vas je kompatibilna sa poslednjom verzijom WordPress-a i omogućava da jednostavno vršite izmene na sajtu. Uz izradu web sajta ili online shopa, dobijate i besplatnu obuku za korišćenje platforme i upravljanje sadržajem.

WordPress standardi kodiranja

WordPress je zastupljen sa velikim procentualnim učešćem na webu, pre svega jer je prihvaćen kao najbolji CMS. To je CMS koji je lak i prijatan za korišćenje, a ujedno je i platforma koja ima milionsku zajednicu, podršku i davno je prerasla prvobitno zamišljeni blog koncept. Međutim, sama privlačnost ovog CMS-a, donela je i masovnost, a kvantitet je nužno uticao i na kvalitet izrađenih web sajtova na ovoj platformi od strane onih koji po prvi put kreiraju svoj sajt na WordPress-u, smatrajući ovu platformu ekvivalentom jednostavnim platformama za pravljenje sajtova (eng. website builder).

Iskustvo u WordPress developmentu se stiče godinama, poznavanjem WP arhitekture, semantike, kodeksa i koding standarda. Korišćenjem WP funkcija, akcija i filtera (hooks), WP API-ja, kao i čistim i validnim kodom razvija se profesionalan i kvalitetan krajnji proizvod.

Naručite izradu WordPress web sajta
uz unikatnu temu

Kreiramo unikatne WordPress teme sa ljubavlju, teme čije je korišćenje jednostavno, bez suvišnog koda, a opet sa efektnim korisničkim interfejsom koji će vam se svideti na prvi pogled. Skoro 10 godina iskustva u WP development-u, uz sticanje neophodnog iskustva, pomoglo nam je da rastemo zajedno sa WordPress zajednicom.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.