Dizajn korisničkog interfejsa i korisničkog iskustva

Na putu vašeg vebsajta ka povećanju broja poseta i veće konverzije stoji nezadovoljavajuć i nefunkcionalan dizajn. Zbog toga, UI i UX predstavljaju jedan od ključnih elemenata veb dizajna, koji za cilj imaju kreiranje interaktivnog, čistog i praktičnog korisničkog iskustva koje odgovara i služi vašim poslovnim ciljevima.

Potpuno različiti, a opet nerazdvojivi, UI i UX dizajn predstavljaju srž uspešnog dizajna, koji za nas znači stvaranje privlačnog i intuitivnog načina za konvertovanje posetilaca u klijente. Naši UI i UX timovi su tu da kreiraju jednostavno i fantastično korisničko putovanje koje neometano vodi korisnike kroz vebsajt, usluge, proizvode, i sve ostalo što imate da ponudite.

Usluge UI i UX dizajna

UI i UX dizajn ključni su za stvaranje odličnog vebsajta i zajedno streme ka tome da korisnicima i kompanijama pruže odlične rezultate. Dok se UI fokusira na ispunjavanje vaših poslovnih ciljeva i zahteva, UX dizajn je više okrenut ka ljudima, i kao takav, ispunjava očekivanja i potrebe korisnika.

Naš zadatak je da izgradimo snažno, smisleno i zadovoljavajuće iskustvo za naše klijente, čije zadovoljstvo je u centru našeg procesa dizajna. Kombinujemo najbolje prakse i najnovije tehnologije u UI i UX dizajnu sa opsežnim istraživanjima tržišta i detaljnim analizama vaše ciljne publike i poslovnih ciljeva - sve u cilju kreiranja intuitivnog i prilagođenog rešenja koje doprinosi vašem brendu.

Faze UI i UX dizajna

Process UI i UX dizajna obuhvata nekoliko faza tokom kojih dizajnerski timovi rade zajedno sa menadžerom zaduženim za vaš projekat, kao i timovima za development i SEO. Zajedno, pobrinućemo se da naše rešenje nije samo lepo, već i funkcionalno.

Istraživanje – inicijalna faza UI i UX dizajna koja počinje definisanjem misije, ciljeva i potreba vašeg poslovanja. Time dobijamo uvid u ključne aspekte koje bi dizajn trebalo da naglasi i olakša krajnjim korisnicima. Tokom ove faze, kreiramo osnove dizajna, sadržaja i informacione strukture.

U drugom koraku, naš zadatak jesu analiza i testiranje. Detaljno istraživanje trenutnog statusa tržišta daje nam uvid i odgovore na to šta vaši klijenti žele, koje prakse smatraju odgovarajućim, i šta je za njih važno. Takođe, tokom ove faze možemo da steknemo uvid u nedostatke tržišta i pretvorimo ih u prilike koje bi vaše poslovanje moglo da iskoristi.

Na kraju, završavamo kreiranjem dizajn persona i mapiranja korisničkog putovanja, čime možemo precizno da utvrdimo ponašanje, potrebe i očekivanja posetilaca sajta tokom kontakta sa vašim brendom.

Informaciona struktura i wireframing – tokom ove faze, naši dizajneri kreiraju klikabilne prototipe, rasporede i šablone koji predstavljaju inicijalni izgled stranica vebsajta. Time osiguravamo da se vaša poruka korisnicima prenese na pravi način. Ovom fazom garantujemo da će struktura našeg rešenja ispuniti kriterijume i očekivanja kako veb dizajn praksi, tako i vaših korisnika.

Od strukturiranja podataka i kreiranja ključnih opcija, do toka rada i navigacije, naši UI i UX timovi bave se dizajniranjem, kreiranjem korisničke putanje i testiranjem svih aspekata dizajna.

Development – naš tim iskusnih developera je tu da transformiše UI/UX rešenje u funkcionalan i održiv proizvod, posebno se fokusirajući na responzivnost. Mi pravimo sajtove i aplikacije koji poseduju čist kod, rade neometano, i izgrađeni su na najboljim svetskim platformama poput Laravela, WordPress-a, React-a, itd.

Gde se koristi UI/UX dizajn?

UX i UI dizajn predstavljaju ključne aspekte kreiranja različitih poslovnih rešenja. Od vebsajtova, veb aplikacija, mobilnih aplikacija, eCommerce rešenja, do bankomata, pametnih telefona, interaktivnih ekrana, itd. S obzirom na to da je ispunjavanje korisničkih očekivanja i stvaranje poslovnog profita u fokusu svakog UI/UX dizajna, angažovanje iskusnih profesionalaca u toj oblasti je odluka koju bi trebalo da donesete.

ux sabloni korisnickog interfejsa

Zašto odabrati nas?

Mi radimo zajedno sa vama, i zajedno stremimo ka najboljim i opipljivim poslovnim rezultatima. Naš proces rada je fokusiran na klijente, koherentan i transparentan, što je, tokom decenije našeg postojanja, dovelo mnoge svetski poznate klijente upravo na naša vrata.

Poznajemo, razumemo i dišemo digitalni svet, a naša strast i radovi su prepoznati od strane svetskih institucija i utkani u mnogobrojne nagrade za dizajn i development.

Izrada Ui/UX dizajna

Ako tražite pouzdanog i profesionalnog partnera koji će vašem poslovanju pružiti prednost u digitalnom svetu – biće nam zadovoljstvo da se upoznamo.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.