Kvalitetna izrada Internet prodavnice koja će povećati prodaju i prihod Vašeg online shopa

Više od decenije iskustva naše kreativne digitalne agencije zaslužno je za kvalitetnu ponudu izrade Internet prodavnica za domaće i inostrane klijente u eCommerce industriji. Možemo Vam pomoći da privučete Internet saobraćaj, unapredite pozicioniranje svog brenda i ostvarite veću prodaju uz naša prilagođena web shop rešenja.

Online prodavnice – rešenja za svaki biznis model

Nudimo razvoj unikatnih, brzih i stabilnih web shop-ova za Vaše eCommerce poslovanje, bez obzira na poslovni ili tehnološki model biznisa. Naša rešenja za e-trgovinu nude Vam efikasno obavljanje posla i besprekorno korisničko iskustvo za Vaše klijente.

E-trgovina zasnovana na mikrouslugama

Naši iskusni dizajneri i developeri će kreirati, implementirati i organizovati mikroservise u okviru Vašeg rešenja E-trgovine.

Online multistore

Proširite svoje eCommerce poslovanje na nova tržišta pomoću dobro organizovanog rešenja izrade Internet prodavnica sa kompleksnom administracijom više jezika i kataloga.

Online marketplaces

Marketplace rešenja mogu da uključuju različite modele kategorizacije proizvoda, obrade porudžbina i upravljanja prihodima.

Izrada web portala

eCommerce portali pokrivaju različite potrebe maloprodajnih preduzeća, poput upravljanja dobavljačima, angažovanja kupaca i izgradnje brenda.

Headless eCommerce

Nudimo izradu headless eCommerce rešenja za digitalnu trgovinu uz razvoj unikatnih rešenja za širok spektar interfejsa kao što su veb, mobilni telefoni, pametni uređaji, i drugo.

Progresivne web aplikacije (PWA)

PopArt Studio nudi razvoj PWA, jedinstvenih aplikacija za veb i mobilni koje pružaju maksimalnu optimizaciju, efikasnost i brzinu Vašeg Internet shopa.

B2C eCommerce rešenja

Kreiramo B2C web prodavnice atraktivnog korisničkog interfejsa, sa personalizacijom za kupce, skalabilnošću i visokim potencijalom konverzije.

B2B eCommerce rešenja

Naša eCommerce rešenja za B2B klijente grade jednostavna i efikasna korisnička putovanja koja ohrabruju konverziju kupaca.Besplatan upit

Saznajte više o tome kako Vam možemo pomoći da stvorite renomiranu internet prodavnicu svetske klase.

Naručite

Zašto je PopArt Studio pravi izbor za Vas kada je izrada Internet prodavnice u pitanju?

"Svako u timu se zalaže za svoj deo da bi se posao obavio kako treba. PopArt Studio nam je, kroz svoj rad, generisao nove klijente. Tim je uvek profesionalan i komunikacija je efikasna. Shodno tome, uvek uživamo u radu sa njima.”

Vladimir Bosančić, Megal, Srbija

"Zaista znaju šta rade i voljni su da pronađu rešenje za svaki problem. PopArt Studio uspeo je da kreira sajt koji je SEO optimizovan, brz, jednostavan za snalaženje i prilagođen korisnicima. Brzo se rangirao na Guglu i promet nam je znatno veći. Komunikacija tima bila je odlična i brza.”

Marko Raić, Unipak, Beograd, Srbija


elementi online prodavnice ilustracija

Od malih, lokalnih biznisa, do robusnih web shop platformi za velika eCommerce poslovanja, naš dizajn i izrada Internet prodavnice potpuno su prilagođeni potrebama i zahtevima Vašeg biznisa.

Povoljna cena izrade Internet prodavnice, višestruko nagrađivana eCommerce rešenja i kreiranje web shop platforme spram vodećih standarda i pomoću najnovijih tehnologija osiguravaju da naš proizvod unapredi Vaše digitalno poslovanje. Više od decenije iskustva u razvoju kompletnih eCommerce rešenja čiji dizajn i funkcionalnosti su prilagođeni potrebama biznisa, uz maksimalne performanse i potpunu responzivnost, čine PopArt Studio Vašim idealnim partnerom za razvoj Internet prodavnica.

Mnoštvo zadovoljnih klijenata iz oblasti eCommerce industrije, nagrade i priznanja za kvalitet naših web shop-ova, i odličan odnos cene i kvaliteta izdvajaju naš tim kao vodeći izbor za izradu Internet prodavnica u Srbiji.

Kao digitalna agencija sa kompletnom uslugom, klijentima nudimo jedinstvenu perspektivu pri izradi web shop-ova. Poznajemo i razumemo svet digitala do najsitnijih detalja, zbog čega je svaki aspekt našeg dizajna, developmenta i korisničkog iskustva maksimalno optimizovan za vrhunske eCommerce rezultate.

"Ceo tim fokusiran je na korisnike i njihovo iskustvo na sajtu. Projekat je ojačao identitet brenda naše kompanije i povećao online prodaju. PopArt Studio implementirao je sve zahteve, a ipak napravio vizuelno privlačan, brz, pouzdan sajt koji pruža odlično korisničko iskustvo. Svaki član tima bio je transparentan i otvoren za komunikaciju.”
Stefan Sinobad, Credicom doo, Beograd, Srbija

Gradimo agilne online prodavnice

Naši web shop-ovi nisu samo izlog za Vaše proizvode – PopArt Studio eCommerce rešenja prevazilaze lep dizajn, i pružaju Vam kompetentan i efikasan softver za sve procese i potrebne funkcionalnosti.

Upravljanje zalihama

Naša eCommerce rešenja omogućavaju Vam da održavate preciznu evidenciju inventara pomoću IoT tehnologije, planiranje zaliha na osnovu potražnje, katalogizaciju inventara i automatizovane narudžbenice.

Upravljanje narudžbenicama

Kreiramo Internet shop-ove koji olakšavaju obradu narudžbi putem integracije različitih kanala prodaje u centralizovani softver za upravljanje zalihama.

Upravljanje informacijama o proizvodu

Naša izrada Internet prodavnice obuhvata kreiranje sveobuhvatnog sistema za upravljanje širokim spektrom informacija o proizvodima.

Automatizacija digitalnog marketinga

Naša rešenja za e-trgovinu pružaju alate za skaliranje marketinških aktivnosti, poput mikrosegmentacije kupaca, automatizacije marketinških kampanja, email marketinga, konverzacijskog marketinga putem ćaskanja, chatbot-ova, kreiranja programa lojalnosti.

Naš put izrade online prodavnice

Detaljni koraci našeg procesa izrade rešenja za e-trgovinu pokazali su se neophodnima za dolazak do uspešnog krajnjeg proizvoda i zadovoljstva klijenata, zbog čega nikada ne odstupamo od njih.

Konsultacije za eCommerce razvoj

Sa klijentima delimo iskustvo o poslovnim, tehnološkim i operativnim aspektima, čime Vam pomažemo da poboljšate efikasnost svog eCommerce rešenja i unapredite celokupno iskustvo kupovine Vašeg brenda.

Izrada Internet prodavnice po meri

Naša eCommerce rešenja su u potpunosti unikatna, kreirana spram potreba i zahteva Vašeg poslovanja. Online shop kreiran od strane PopArt Studija predstavlja jedinstveno rešenje, čiji dizajn, kod i funkcionalnosti potpuno oslikavaju Vaš brend.

Razvoj eCommerce rešenja na različitim platformama

PopArt Studio nudi izradu Internet shopa na mnoštvu platofrmi, kao što su WooCommerce, Shopify i Drupal, kako bismo stvorili stabilna i skalabilna rešenja koja mogu da se razvijaju u skladu sa Vašim poslovnim ambicijama.

Razvoj web shop-ova za mobilnu trgovinu

PopArt Studio Vam pruža razvoj shop-ova specifično kreiranih za mobilne uređaje, kako bi Vaš brend bio dostupan kupcima u bilo koje vreme, na bilo kom mestu.

Front-end razvoj web shop-ova

Naši front-end developeri kreiraju moderne digitalne izloge koristeći standardne programske jezike i vodeće tehnologije, kao što su HTML, CSS, JavaScript, ReactJS, Vue.js, Next.js i mnogi drugi.

Back-end razvoj online prodavnica

Kreiramo stabilne, dugovečne i efikasne shop-ove pomoću najmodernijih tehnologija eCommerce razvoja, kao što su PHP, Java, Python, Node.js, .NET, i drugi.

Dizajn digitalnih prodavnica

Naše usluge dizajna web shop-ova obuhvataju kreiranje unikatnog dizajna spram Vašeg brenda koji osigurava maksimalno zadovoljstvo korisničkog iskustva i intuitivan korisnički interfejs.

Integracija i migracija eCommerce rešenja

Nudimo usluge integracije i migracije eCommerce rešenja kako bismo osigurali fleksibilniju i skalabilniju platformu za prodaju Vaših proizvoda.

Testiranje kvaliteta

Pre lansiranja, naša rešenja prolaze detaljnu proveru za potencijalne greške u kodu, bezbednosne propuste, i probleme sa performansama ili korisničkim iskustvom platforme.

Podrška i održavanje

U dogovoru sa klijentom, pratimo performanse i efikasnost Vaše platforme za e-trgovinu, rešavamo potencijalne probleme, isporučujemo nove funkcije i unapređujemo performanse platforme.

Želite da izvučete maksimum iz svog poslovanja uz pomoć online prodavnice?

Ukoliko želite da pokrenete svoj eCommerce biznis, postavite svoju fizičku prodavnicu na internet, ili unapredite svoju postojeću online prodavnicu – na pravom ste mestu.

Izrada Internet prodavnice u partnerstvu sa PopArt Studijom je idealno rešenje za rast i uspeh digitalnog aspekta Vašeg biznisa. Poverite izradu svog web shopa nama i uživajte u mnoštvu benefita poput posvećenog menadžera projekta, iskusnog dizajn i development tima i transparentne komunikacije koja osigurava uspeh.

Naš interni development tim razvija i testira Vašu eCommerce platformu i vrši kompletnu migraciju sadržaja kako bismo sačuvali postojeće radove na SEO optimizaciji. Pružamo i usluge održavanja Vašeg eCommerce rešenja nakon puštanja.

Internet trgovina je konkurentno tržište, zbog čega naša izrada web shopova uključuje sve što Vam je potrebno za online uspeh.

Naša izrada Internet prodavnice podrazumeva prilagođena rešenja unikatnog dizajna i sa minimalno kȏda, potpuno responzivan web shop optimizovan za pretraživače i prilagođen mobilnim uređajima. Nadalje, garantujemo Vam bezbednost i stabilnost web shopa uz HTTPS i ostale vodeće sigurnosne tehnologije, jednostavnost upotrebe platforme i izmene sadržaja u okviru web shopa, te mogućnost integracije različitih načina plaćanja.

Razvoj unikatnih funkcionalnosti spram Vaših zahteva i potreba, a uz to i pristupačna cena izrade Internet prodavnice za brz povrat investicije, zaslužni su za zadovoljstvo naših klijenata.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije u vezi sa svojim eCommerce projektom.

Cena izrade Internet prodavnice

Cena izrade web shopa zavisi od mnoštva faktora, kao što su:

  • broj jedinstvenih stranica koje je potrebno kodirati
  • složenost funkcionalnosti i opcija
  • količina i integracija usluga treće strane
  • vremenski okvir za finalizaciju projekta (hitni projekti iziskuju više troškova)
  • uključenost dodatnih usluga, kao što su marketing i SEO optimizacija, u proces izrade.

PopArt Studio kreira jedinstvenu ponudu za svakog potencijalnog klijenta, spram projektnih zahteva, potpuno transparentno. Ne koristimo šablonske ponude, već cenovnik pravimo spram predviđene satnice uključenosti svakog našeg člana tima.

Ukoliko Vas interesuje više detalja o okvirnim cenama izrade web prodavnice, kontaktirajte nas i zakažite sastanak sa našim timom kako bismo zajedno prodiskutovali Vaše eCommerce potrebe.

Izrada Internet prodavnice – najčešća pitanja

Koliko vremena je potrebno za razvoj web shopa?

Dužina trajanja projekta zavisi od mnoštva faktora, poput veličine sajta i broja proizvoda, stepena uključenosti našeg tima u dizajn i razvoj platforme, broja iteracija, kompleksnosti platforme na kojoj se gradi prodavnica, i drugih. Okvirni period potreban za razvoj je 2-3 nedelje za jednostavne shopove, do nekoliko meseci za kompleksne, potpuno prilagođene Internet prodavnice. Svakako, precizni vremenski okvir trajanja izrade web prodavnice može se dati tek nakon definisanja opsega i detalja projekta.

Da li pružate podršku nakon izrade online prodavnice?

Da, klijentima koji su kod nas izradili svoj web shop pružamo redovno održavanje i usluge podrške. Nudimo nekoliko paketa održavanja na mesečnoj osnovi i uvek smo voljni da pružimo pomoć u vezi sa zahtevima za nove funkcionalnosti i ažuriranja.

Da li koristite templejte ili kreirate unikatan kod web prodavnice?

Kao i svi naši projekti, izrada Internet prodavnica kreira se potpuno unikatno, bez upotrebe postojećih templejta i tema. Kȏd Vašeg rešenja kreiramo od nule, kako bismo osigurali maksimalne performanse.

Da li će onlajn prodavnica biti prilagođena za mobilne uređaje?

Apsolutno – svi naši web proizvodi, uključujući i Internet prodavnice, prilagođeni su upotrebi na svim uređajima, bez obzira na veličinu i dimenzije ekrana. Prilagođenost mobilnom telefonu samo je jedna od stavki koje naša rešenja čine potpuno optimizovanim za dobro rangiranje na pretraživačima.

Kolika je cena izrade web shopa, i od čega ona zavisi?

Cena izrade Internet prodavnice zavisi od mnoštva faktora, kao što su broj jedinstvenih stranica koje je potrebno dizajnirati, kompleksnost projekta, veličina Vaše online prodavnice, nivo uključenosti dizajnera, developera i drugih timova. Ne koristimo šablonske cene, već za svaki upit za projekat kreiramo jedinstvenu ponudu. Ukoliko Vas interesuje detaljna procena cene izrade Internet prodavnice, kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

Da li nudite i druge usluge pored dizajna i izrade web shopova?

Pokretanje Internet prodavnice tek je početak Vašeg digitalnog putovanja. One su veliki ekosistemi koji zahtevaju neprestanu podršku, ažuriranja platforme i sadržaja, SEO optimizaciju, marketing putem društvenih mreža i brendiranje – između ostalog. Kao digitalna agencija koja pruža kompletnu uslugu, klijentima nudimo širok spektar usluga koje mogu pomoći u svim aspektima digitalnog rasta Vašeg eCommerce poslovanja.

Naručite izradu internet prodavnice

Bilo da na internetu prodajete ručno pravljene predmete u limitiranim serijama ili imate razvijen sistem za prodaju različitih kategorija proizvoda, najvažnije je da vaš online shop korisnicima obezbedi brz, lak i siguran pristup onome što traže. PopArt Studio je specijalizovan za izradu vizuelno kompaktnih e-commerce rešenja impresivne funkcionalnosti. Pogledajte naš portfolio i ne oklevajte da nas kontaktirate.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.