Dizajn logoa

Logo ili zaštitni znak, predstavlja suštinu i identitet vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Imajući u vidu da je ovaj tip grafike nosilac celokupnog vizuelnog identiteta firme i da se menja veoma retko ili u izuzetnim situacijama, proces izrade logoa potrebno je od početka jasno definisati i detaljno objasniti njegovo značenje, izbor boja, simbola, kao i njegovu primenu.

Upravo zbog navedenih činjenica, kreativni tim PopArt Studija sa kancelarijama u Beogradu i Novom Sadu, pristupa dizajnu logoa maksimalno profesionalno, kroz komunikaciju s klijentima, istraživanjem njihovih potreba, a istovremeno i praćenjem najnovijih trendova u dizajnu.

Najveći naglasak stavlja se na komunikaciju u procesu dizajna kako bi klijent imao uvid u tok projekta a dizajner dobio povratnu informaciju koja će dovesti do dugoročno dobrog rešenja. Ovakvim pristupom smanjuje se mogućnost da na kraju klijenti budu nezadovoljni.

Danas je logo dizajn prava umetnost pa je vrlo važno da vas logo prikazuje u najboljem svetlu. Logo predstavlja vašu firmu, ali ne može predstavljati sve delatnosti kojom se bavi vaša firma, ukoliko ih ima više. U tom slučaju dolazi do zagušenja i nesklada između elemenata koji čine logo, te je najbolje konsultovati se s dizajnerom kako bi se na najbolji način što više elemenata moglo uklopiti u jedno rešenje koje bi istovremeno bilo jednostavno, efektno i prefinjeno.

Zato smo i okupili odličan tim grafičkih dizajnera specijalizovanih za kreiranje digitalnog lika firmi i pojedinaca koji svoje vreme posvećuju zadovoljavanju vaših potreba i unapređenju spostvenih veština praćenjem svetskih trendova i novina u dizajnu. Želimo da vam pomognemo, samo pružite ruku.

Dizajn logotipa: originalni i jedinstveni logoi

Logo dizajn se može sastojati samo od tipografije (slova), znaka ili kombinacije znaka i tipografije. Kod tipografski zasnovanog dizajna (logotipa), dizajneri se oslanjaju na reči kojima prenose neku poruku, obraćajući posebnu pažnju i na vizuelnu privlačnost. Grafika takođe može biti i jednoslovna, što je takođe popularan i efektivan vid rešenja jer se lako pamti upravo zbog svoje jednostavnosti. Znaci mogu biti veoma moćan i ubedljiv alat komunikacije, prenoseći ne samo informacije, već raspoloženje i emocije. Dizajneri često koriste kombinaciju znakova i teksta da bi preneli poruku od klijenta do publike, trudeći se da uspostave idealan balans između ova dva elementa.

bullish logo dizajn

Dizajn logoa: cene

Verovatno se pitate: „koliko dizajn logoa košta i kako da ga naručim?”

Potrebno je samo da nam kažete kakav logo želite; tim PopArt Studija iz Novog Sada i Beograda je tu da se pobrine o svemu ostalom. Bez obzira na to da li je vaša firma malo ili veliko preduzeće iz Srbije, okruženja (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora itd.) ili poznati svetski brend, naše cene su iste za sve. Kvalitet i profesionalna usluga se podrazumevaju. Kreiraćemo za vas jedinstven, kreativan i efektivan logo u koraku sa trendovima koji će se potrošačima urezati u podsvest.

Paketi koje nudimo su sledeći:

  • 2 rešenja
  • 3 rešenja
  • 5 rešenja
  • 10 rešenja

Uz sve ove pakete dajemo prostora i za potrebne izmene, sve dok ne dođemo do idealnog grafičkog rešenja koje vas u potpunosti zadovoljava i koje savršeno oslikava vaš brend.

Pogledajte logo dizajn portfolio PopArt Studija i ako vam se sviđaju naši dosadašnji radovi, kliknite na naručivanje i popunite jednostavan formular vašim zahtevima za logo dizajn.

Naručivanje logotipa

Logo je ogledalo vašeg brenda. To je poruka koju šaljete jasno i glasno. Oznaka na koju treba da budete ponosni, jer predstavlja vaše celokupno poslovanje u najboljem svetlu. Vaš logo je unikat, baš kao što je i vaša kompanija jedinstvena. Prepustite stoga dizajn logoa našem timu stručnjaka i spremite se da budete oduševljeni. Daćemo sve od sebe kako bismo kreirali logo o kakvom niste mogli ni da sanjate!

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.