Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Dizajn majica

Ako vam je potreban dizajn majica radi promocije vašeg preduzeća ili za neke druge potrebe, PopArt Studio je tu da premavašim željama osmisli dizajn majice koju će svako sa zadovoljstvom nositi. Važno je naglasiti da se bavimo isključivo vizuelnim dizajnom majica i pripremom za štampu - uslugu štampe majica ne nudimo.


Kvalitet štampe majica

Do sada se štampa na tkanini odvijala samo sito štampom, a u posledenje vreme štampa majica se obavlja i digitalnom (InkJet) štampom.

Glavna razlika između digitalne štampe i sito štampe na tkanini je u tome što se u digitalnoj mogu izvesti aplikacije s više boja, tonova i gradijenata i biti predstavljene kao na monitoru, dok su takve mogućnosti u sito štampi veoma male.

Digitalna štampa daje mogućnost povoljne štampe jedne majice, dok je štampa jedne majice na sito štampi znatno skuplja.

Kvalitet otiska na tekstilu zavisi od mnogo faktora, od mašine, kvaliteta boje, pa do štampača. Tehnologija svakodnevno napreduje, tako da su i sito i digitalna štampa na tekstilu iz dana u dan sve bolje i kvalitetnije.


Dizajn aplikacija na majicama

Dizajn aplikacije koja se štampa na majici može biti kreiran štampom na prednjoj i zadnjoj strani ili samo na jednoj. Ukoliko vam je potreban dizajn za uniformu u vašoj firmi, za promovisanje vaše firme ili za neki drugu namenu, PopArt tim je tu da ispuni vaše zahteve. Pogledajte naš portfolio iz oblasti grafičkog dizajna.