Ambalaža i njen smisao.

Ambalaža ima ulogu da upakuje proizvod, da ga predstavi na najbolji mogući način, istakne u odnosu na konkurentske proizvode i da se korisnik na osnovu tog prvog utiska odluči za kupovinu baš tog proizvoda. Ambalaža je veoma važna kod prvog odabira proizvoda, ali kvalitet je presudan za odluku potrošača da li će i ubuduće nastaviti da ga kupuje.

Ništa ne vredi ako je proizvod kvalitetan i prestižan, ako na kraju ne završi u rukama kupca, pa je zbog toga ambalaža veoma značajan faktor marketinga.

Činjenica je da se čovek prijatnije oseća kada kupi nešto lepo i da stvari bira po principu „sviđa mi se” - „ne sviđa mi se”. Bez obzira na to da li proizvod spada u kategoriju neophodnog ili zabave i luksuza, bolje se prodaje ako dobro izgleda.

Dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže je poslednjih godina doživeo ekspanziju, kako u svetu tako i kod nas, i postao veoma važna grana dizajn ponude.

Nekada su kvalitetniji proizvodi imali veće budžete, a samim tim i bolje pakovanje. Međutim, u današnje vreme se taj odnos promenio, pa kvalitet pakovanja i kvalitet proizvoda više nisu ekvivalentni.

Sada je moguće za veoma malo novca obezbediti za svoj proizvod fantastičan dizajn ambalaže i na efikasan i atraktivan način ga prezentovati.

bagremov med ambalaza

Neki od mogućih tipova ambalaže:

  • ambalaža za prehrambene proizvode
  • ambalaža za mlečne proizvode
  • ambalaža za konditorske proizvode
  • ambalaža za praškaste proizvode
  • ambalaža za kozmetičke proizvode
  • ambalaža za organske proizvode
  • ambalaža za hemijske proizvode
  • ambalaža za pakovanje farmaceutskih proizvoda

Naručite dizajn ambalaže

Dizajn ambalaže je ambasador vašeg brenda. Predstavlja vas i ističe u odnosu na ostale. Oslikava snažnu emociju koju želite da prenesete i šalje jasnu poruku potencijalnom kupcu.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.