Dizajn autografike

Autografika (eng. vehicle wrap) je jedan od vidova marketinga koji donosi ogromna primanja. Omogućava veliku učestalost ljudi koji vide vašu reklamu, odličan je način za brendiranje i mogućnost da se reklama vidi na mnogim lokacijama.

Brendiranje vozila u Srbiji

S PopArt Studijom na kreativan i jedinstven način transformišite vaša vozila u pokretni bilbord, povežite se s vašim klijentima na bilo kom mestu. Naša grafika podrazumeva upečatljive poruke, kvalitetne fotografije i foto manipulaciju koja ostavlja jak utisak na prolaznika.

Specijalizovani smo za dizajn autografike na velikim površinama za kamione, autobuse, dizajn na ceradama.

dizajn autografike brendiranje vozila

Stručnjaci za dizajn autografike (vehicle wrap experts)

PopArt Studio uslužuje klijente širom sveta promovišući njihove brendove na jedinstven način. Ukoliko želite da vaš logotip i autografika budu zapaženi na znatno višem nivou i da sa snažnom porukom doprete do potrošača, PopArt Studio je pravi izbor za vas.

Poručivanje autografike

Unikatna autografika je idealno rešenje za vaš biznis ako ste često u pokretu. Kada brendirate svoj vozni park, naziv vaše kompanije, poslovni slogan ili reklamna kampanja pratiće vas svuda, bilo da ste na poslovnim sastancima sa klijentima ili na inostranim putovanjima. Vaša vozila će biti lako uočljive pokretne reklame, a kreiranjem originalnih rešenja mi ćemo se pobrinuti da se za vama svi okreću.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.