Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Meni (jelovnik)

Kada su u pitanju restorani i kafići, meni (jelovnik) označava prezentaciju hrane i pića koja je u ponudi. Raspored šablona i boja, opis stavki menija, bez obzira na to da li su u formalnom ili neformalnom stilu, treba da odgovaraju konceptu i ugođaju lokacije i teme samog restorana.

Pre nego što dizajnirate vaš meni, potrebno je proveriti konkurenciju, otići na njihov sajt i pogledati njihovu ponudu i odnos cena.

Takođe, treba analizirati sličnosti sa konkurencijom i razlike u odnosu na nju kako biste napravili plan za ostvarivanje konkurentske prednosti. Kada se odredi najbolja strategija, na red dolazi dizajn menija.


Dizajn menija, jelovnika i karta pića

Meni može biti samo jedan list veće gramature papira, plastificiran obostrano ili pak u vidu knjižice s koricama presvučene kožom na kojoj je utisnut logo vašeg ugostiteljskog objekta i sl.

Izbor je na vama, a za sve ostalo tu smo mi da se pobrinemo da dizajn menija vašeg ugostiteljskog objekta ostavi lep utisak na goste.

Sve je češće da se karta jela i pića (meni) radi dvojezično - na srpskom i engleskom. Uslugu prevođenja menija sa srpskog na engleski takođe možete dobiti u PopArt Studiju.

Uverite se u kvalitet naše usluge, pogledajte portfolio naših izdvojenih radova iz oblasti grafičkog dizajna.