dizajn restoranskog menija

Meni (jelovnik)

Kada su u pitanju restorani i kafići, meni (jelovnik) označava prezentaciju hrane i pića koja je u ponudi. Raspored šablona i boja, opis stavki menija, bez obzira na to da li su u formalnom ili neformalnom stilu, treba da odgovaraju konceptu i ugođaju lokacije i teme samog restorana.

Pre nego što dizajnirate vaš meni, potrebno je proveriti konkurenciju, otići na njihov sajt i pogledati njihovu ponudu i odnos cena.

Takođe, treba analizirati sličnosti sa konkurencijom i razlike u odnosu na nju kako biste napravili plan za ostvarivanje konkurentske prednosti. Kada se odredi najbolja strategija, na red dolazi dizajn menija.

Dizajn menija, jelovnika i karti pića

Meni može biti samo jedan list veće gramature papira, plastificiran obostrano ili pak u vidu knjižice s koricama presvučene kožom na kojoj je utisnut logo vašeg ugostiteljskog objekta i sl.

Izbor je na vama, a za sve ostalo tu smo mi da se pobrinemo da dizajn menija vašeg ugostiteljskog objekta ostavi lep utisak na goste.

Sve je češće da se karta jela i pića (meni) radi dvojezično - na srpskom i engleskom. Uslugu prevođenja menija sa srpskog na engleski takođe možete dobiti u PopArt Studiju.

Naručivanje dizajna menija
za ugostiteljske objekte

Za restoran je važno koje će specijalitete ponuditi u jelovniku. Može li i izgled menija da bude svojevrsna poslastica? Mi mislimo da može! Za sve ljubitelje maštovitog, inovativnog i kreativnog dizajna, svaka inspirativno osmišljena stranica jelovnika pričiniće posebno zadovoljstvo. Stilizovan i fino profilisan dizajn menija, vinskih karti i karti pića neizostavan je deo ugostiteljskih objekata koji žele steći renome.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.