Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Flajeri

Bilo da prodajete nešto ili pokrećete novi biznis, flajer je jedan od najjeftinijih ali i najefikasnijih načina za privlačenje pažnje potencijalnih klijenata. Flajer ili letak je papir manje ili srednje veličine, jednostrane ili obostrane štampe i predstavlja često koriščen vid reklamiranja. Najčešći format flajera je A6 (10,5 x 14,8 cm).


Dizajn flajera

Flajer treba da sadrži osnovne informacije o vašem preduzeću i proizvodima ili uslugama koje nudite. Flajeri ne smeju biti pretrpani informacijma i bojama jer to izaziva suprotan efekat. Dobar flajer s jednostavnim ali efektnim dizajnom ostaviće najbolji utisak na potencijalne klijente.

Za dizajn flajera najbitnije je pronaći sklad između teksta, slika i boja. Ako imate više proizvoda ili usluga koje želite da rpikažete na flajeru, da ne bi došlo do zagušenja informacijama, postoje dva rešenja.

Prvo rešenje je kreiranje više stilski povezanih letaka, a drugo je kreiranje prospekta.

Prospekt je sličan flajeru. Sastoji se od lista A4 formata koji je 2 puta savijen po dužoj stranici tako da neotvoren deluje kao letak. Nemojte pogrešiti u izboru sredstva reklamiranja i odlučite se za odgovarajući vid oglašavanja.


Naručite dizajn flajera

PopArt tim će svojim iskustvom, kreativnošću i stručnošću kreirati flajere koji će dizajnom privući pažnju potencijalnih klijenata ili kupaca, a zatim im omogućiti dobijanje informacija o vašem proizvodu ili usluzi istog trenutka. Pogledajte naš portfolio izdvojenih radova i odlučite se za naše usluge!