aurora travel flajer

Flajeri

Bilo da prodajete nešto ili pokrećete novi biznis, flajer je jedan od najjeftinijih ali i najefikasnijih načina za privlačenje pažnje potencijalnih klijenata. Flajer ili letak je papir manje ili srednje veličine, jednostrane ili obostrane štampe i predstavlja često koriščen vid reklamiranja. Najčešći format flajera je A6 (10,5 x 14,8 cm).

Dizajn flajera

Flajer treba da sadrži osnovne informacije o vašem preduzeću i proizvodima ili uslugama koje nudite. Flajeri ne smeju biti pretrpani informacijma i bojama jer to izaziva suprotan efekat. Dobar flajer s jednostavnim ali efektnim dizajnom ostaviće najbolji utisak na potencijalne klijente.

Za dizajn flajera najbitnije je pronaći sklad između teksta, slika i boja. Ako imate više proizvoda ili usluga koje želite da prikažete na flajeru, da ne bi došlo do zagušenja informacijama, postoje dva rešenja.

Prvo rešenje je kreiranje više stilski povezanih letaka, a drugo je kreiranje prospekta.

Prospekt je sličan flajeru. Sastoji se od lista A4 formata koji je 2 puta savijen po dužoj stranici tako da neotvoren deluje kao letak. Nemojte pogrešiti u izboru sredstva reklamiranja i odlučite se za odgovarajući vid oglašavanja.

Naručite dizajn flajera

Zbog svoje kompaktnosti i lakoće deljenja sa drugima, flajeri omogućavaju brz pristup informacijama i efikasnu distribuciju velikom broju ljudi. Rado su viđeni u svim veličinama i formatima i predstavljaju mudar izbor za prezentaciju posebnih ponuda, organizaciju događaja ili paketa usluga. Naš tim profesionalaca sa posebnom pažnjom posvećuje se kreiranju flajera, jer verujemo u snagu malog formata. Verujete li i vi?

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.