Vizit karte

Vizit karte vid komunikacije s klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i prefinjen.

Orginalne vizit karte

Slušajući vaše želje, PopArt tim će svojim idejama i profesionalnošću za vas stvoriti vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Nekada su važila dva pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti: dimenzije 90x50 milimetara i kombinovanje ne više od dve boje. U poslednje vreme dizajn vizit karti postaje prava umetnost pa se pojavljuju različiti nestandardni oblici kartica kako bi se dizajnom izdvojile u moru ostalih.

vizit karta izdvojen primer

Dizajn vizit karti

Dizajn vizit karti može biti veoma složen i zahtevan posao koji zahteva ideju, kreativnost i, što je najvažnije, unikatan i prepoznatljiv dizajn. Odabir boja i tipografije, logotip, kako prezentovati delatnost firme samo su neka od pitanja na koja treba dati odgovor.

Vizit kartica može imati dizajn sa jedne strane ili sa obe. Takođe, postoji još dosta detalja koji maksimalno doprinose izgledu vizit kartice: upotreba više od 2 boje, utiskivanje slova, zlatotisak, deblji papiri, mat i sjajna plastifikacija, providni plastični materijali umesto kartona, itd.

PopArt tim će na osnovu vaših želja i novih ideja dizajnirati vizit karticu koja će jasno i kreativno predstaviti vaše podatke i uspešno ih prezentovati klijentima.

Naša delatnost je isključivo dizajn i priprema za štampu. Štampa je usluga za koju ćete morati da se obratite štampariji koje radi taj deo posla. Međutim, ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, dobićete preporuku za štamparije koje nude najbolji kvalitet i uslugu.

Naručite dizajn vizit kartica

Vizit karte imaju mnogi, ali niko neće imati onakve kakve imate vi kada se njima posvete naši dizajneri i iskažu svu svoju kreativnost. Uložiće svo znanje, umeće i veštinu odabira i uklapanja vizuelnih elemenata stvarajući vizit karte uz pomoć kojih ćete zablistati pred klijentima i ostaviti sjajan utisak.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.