Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Vizit karte

Vizit karte vid komunikacije s klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i prefinjen.


Orginalne vizit karte

Slušajući vaše želje, PopArt tim će svojim idejama i profesionalnošću za vas stvoriti vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Nekada su važila dva pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti: dimenzije 90x50 milimetara i kombinovanje ne više od dve boje. U poslednje vreme dizajn vizit karti postaje prava umetnost pa se pojavljuju različiti nestandardni oblici kartica kako bi se dizajnom izdvojile u moru ostalih.


Dizajn vizit karti

Dizajn vizit karti može biti veoma složen i zahtevan posao koji zahteva ideju, kreativnost i, što je najvažnije, unikatan i prepoznatljiv dizajn. Odabir boja i tipografije, logotip, kako prezentovati delatnost firme samo su neka od pitanja na koja treba dati odgovor.

Vizit kartica može imati dizajn sa jedne strane ili sa obe. Takođe, postoji još dosta detalja koji maksimalno doprinose izgledu vizit kartice: upotreba više od 2 boje, utiskivanje slova, zlatotisak, deblji papiri, mat i sjajna plastifikacija, providni plastični materijali umesto kartona, itd.

PopArt tim će na osnovu vaših želja i novih ideja dizajnirati vizit karticu koja će jasno i kreativno predstaviti vaše podatke i uspešno ih prezentovati klijentima.

Naša delatnost je isključivo dizajn i priprema za štampu. Štampa je usluga za koju ćete morati da se obratite štampariji koje radi taj deo posla. Međutim, ukoliko se odlučite za saradnju sa nama, dobićete preporuku za štamparije koje nude najbolji kvalitet i uslugu.

Pogledajte naš portfolio dosadašnjih radova vizit karti.