Memorandumi

Memorandum predstavlja list papira A4 formata na kome se nalaze osnovni podaci vaše firme. Jedno od (nepisanih) pravila poslovne komunikacije jeste da svaka firma ima svoj originalni memorandum.

Memorandum se sastoji od gornjeg zaglavlja u kome se obično nalaze logo, naziv firme, bankovni računi, PIB i matični broj. U donjem zaglavlju nalaze se adresa, brojevi telefona firme, imejl i adresa web sajta. Na sredini memoranduma može se naći vodeni žig logoa vaše firme.

Memorandum je neophodan za dobar imidž

Memorandum je pored logotipa i vizit karte sastavni deo korporativnog identiteta firme.

Dizajn memoranduma se na osnovu štampanja deli na 2 grupe:

  • memorandum koji možete odštampati na običnom kancelarijskom InkJet štampaču,
  • i na one koje morate štampati u štampariji.

To zavisi od toga da li se dizajn nalazi i na ivicama papira ili ne. Ako se nalazi na ivicama papira memorandumi se štampaju na tabaku koji se kasnije reže na A4 format.

namestaj memorandum primer

Dizajn memoranduma i faktura

Pogledajte portfolio naših izdvojenih radova iz područja grafičkog dizajna uopšte i dizajna memoranduma. Ukoliko vam je potreban dizajn memoranduma ili faktura popunite naš formular.

Poručivanje memoranduma

Posedovanje memoranduma čiji dizajn prati vaš poslovni stil jasan je znak da vodite računa o komunikaciji sa klijentima i da ne prepuštate ništa slučaju. Temeljan pristup poslovanju i vizuelnom imidžu vaše kompanije može mnogo toga da kaže o vama kao saradniku i mnogo toga dobrog da donese vašem biznisu. Zato ne časite časa i dozvolite timu PopArt Studija da kreiranjem idejnog rešenja za memorandum doprinese vašem uspehu.
Biće nam čast!

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.