Opcije za održavanje sajtova

Održavanje web sajta ažuriranjem sadržaja izuzetno je bitno kako bi vaš sajt bio što bolje rangiran u rezultatima pretrage pretraživača (eng. search engine results page, SERP). Najvažniji faktor koji Google i ostali pretraživači cene jeste redovno ažuriranje sajta unikatnim i kvalitetnim sadržajem. Pored toga potrebno je da sajt bude usklađen sa svim aktuelnim web standardima, kako biste održali korak u sa konkurencijom.

PopArt Studio nudi uslugu održavanja sajtova po povoljnim uslovima. Imate mogućnost da u dogovoru sa nama izaberete neku od opcija koja vam najviše odgovara a cena će da zavisi od konkretnog slučaja:

  • opcija 1 - jednokratne izmene,
  • opcija 2 - redovno ažuriranje na mesečnom nivou ili godišnjem nivou.

Ako se vaš sajt ne ažurira često i imate potrebu za jednokratnim izmenama, cena se formira na osnovu kompleksnosti konkretnog zadatka. Druga opcija je redovo ažuriranje sajta i plaćanje te usluge se vrši na mesečnom ili godišnjem nivou, u zavisnosti od učestalosti i potrebe za ažuriranjem.

Održavanje web sajta ili redizajn?

Usluga održavanje sajtova obuhvata ažuriranje postojećeg sajta i unapređenje novim mogućnostima, a ukoliko niste zadovoljni izgledom i funkcionalnostima sajta, možete razmotriti i kreiranje potpuno novog sajta od početka, koji će imati mogućnost samostalnog ažuriranja.

Ukoliko imate web sajt koji je potrebno osvežiti novim sadržajem ili mogućnostima, slobodno kontaktirajte s nama. Pored pristupačne cene za održavanje web sajta kao kriterijuma za odabir, tu su, naravno, i kvalitet naših usluga i profesionalnost prema svim klijentima.

Preko 1100 web sajtova za domaće firme iz Srbije i okruženja i preko 900 projekata za firme iz inostranstva predstavljaju dobar deo naše liste referenci. Pogledajte naš web dizajn portfolio, a ukoliko imate nekih nedoumica – slobodno kontaktirajte s nama.dizajn i odrzavanje sajta

Naručite održavanje web sajta

Ukoliko želite siguran i redovno ažuriran vebsajt bogat kvalitetnim sadržajem, na pravom ste mestu! Bilo da vam je potrebna jednokratna izmena ili redovna postavka novog, ažuriranje platforme i dodataka, naš tim stručnjaka će se pobrinuti za nesmetan rad vašeg sajta kao i to da bude usklađen sa aktuelnim standardima i smernicama za rangiranje u onlajn pretrazi. Budite uvek u korak s vremenom!

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.