Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Volećete naše originalne sajtove, besprekoran kôd i komunikaciju sa nama

PopArt web dizajn studio iz Novog Sada je interaktivna web agencija koja pruža inovativna marketinška rešenja za klijente koji žele da nadmaše konkurenciju i dominiraju na internetu.

Dizajn korisničkog interfejsa, brendiranje, onlajn marketing, web dizajn koji je primarna usluga našeg poslovanja i tim koji od 2001. godine radi na usavršavanju znanja, veština i konstantno je u koraku sa novim tehnologijama, dovodi do toga da se sve veći broj novih klijenata odlučuje za naše usluge.


Unikatna rešenja za sve projekte

PopArt Studio Novi Sad nudi unikatan dizajn web sajta koji će vas izdvojiti u moru sličnih prezentacija. Budite među najbolje rangiranim sajtovima na pretraživaču Google i ostalim vodećim pretraživačima. Veliki tim projektanata, web dizajnera, web programera i stratega čiji je cilj kreiranje kvalitetnog korisničkog iskustva.

Zadovoljni klijenti su nam najvažniji prioritet, projektima pristupamo s maksimalnom posvećenošću, sve u cilju razvoja rešenja prilagođenih vašim potrebama. Ne propustite šansu da malim ulaganjem omogućite da veliki broj ljudi poseti vaš web sajt i izabere vaše proizvode i usluge.


Sve usluge na jednom mestu

Osim web dizajna i SEO optimizacije za pretraživače, nudimo i usluge web hostinga, što sve zajedno našim klijentima pojednostavljuje ceo proces, jer nema potrebe za posebnim ugovorima sa nekoliko različitih provajdera već je sve na jednom mestu.