Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Dizajn Plakata

Plakat ili poster je grafičko rešenje koje kao sredstvo marketinga treba prolazniku da omogući trenutno dobijanje informacije o proizvodu ili usluzi koja se nudi. Ne sme biti pretrpan informacijama, bojama i slikama jer će u tom slučaju postati teško čitljiv i neće zainteresovati prolaznike.


Atraktivan dizajn plakata

Retko koji prolaznik će zastati da pročita informacije koje se nalaze na pretrpanom plakatu. Veoma je bitno da se u dizajnu plakata koriste boje koje odgovaraju onome što se njima predstavlja, jer sve boje izazivaju različite psihološke efekte.

Zato je veoma bitno da plakat bude kreiran od strane profesionalaca kako bi se pojačao njegov uticaj kao sredstva oglašavanja.

Svuda oko nas na ulicama viđamo plakate, neke sigurno niste ni primetili, a neki su vas sigurno zainteresovali.

Format plakata ide od A3, pa na veće formate. Svakako da će veći format ostaviti jači utisak. PopArt Studio dizajnira i plakate u limitiranim bojama, na primer u 2 boje. Ovakav dizajn znatno štedi vaš novac u fazi štampe plakata.

Kreativna kompozicija i dobra izvedba mogu izgledati odlično u dve boje i postići isti efekat kao i plakat odštampan u 4 boje.


Naručite plakat/poster

PopArt tim će svojim stručnim znanjem i kreativnošću kreirati plakat koji će pre svega privući pažnju prolaznika i na kreativan način, jasno i nedvosmisleno preneti poruku prolaznicima.

Pogledajte naš portfolio izdvojenih grafičkih radova.