trzni centar plakat

Dizajn Plakata

Plakat ili poster je grafičko rešenje koje kao sredstvo marketinga treba prolazniku da omogući trenutno dobijanje informacije o proizvodu ili usluzi koja se nudi. Ne sme biti pretrpan informacijama, bojama i slikama jer će u tom slučaju postati teško čitljiv i neće zainteresovati prolaznike.

Atraktivan dizajn plakata

Retko koji prolaznik će zastati da pročita informacije koje se nalaze na pretrpanom plakatu. Veoma je bitno da se u dizajnu plakata koriste boje koje odgovaraju onome što se njima predstavlja, jer sve boje izazivaju različite psihološke efekte.

Zato je veoma bitno da plakat bude kreiran od strane profesionalaca kako bi se pojačao njegov uticaj kao sredstva oglašavanja.

Svuda oko nas na ulicama viđamo plakate, neke sigurno niste ni primetili, a neki su vas sigurno zainteresovali.

Format plakata ide od A3, pa na veće formate. Svakako da će veći format ostaviti jači utisak. PopArt Studio dizajnira i plakate u limitiranim bojama, na primer u 2 boje. Ovakav dizajn znatno štedi vaš novac u fazi štampe plakata.

Kreativna kompozicija i dobra izvedba mogu izgledati odlično u dve boje i postići isti efekat kao i plakat odštampan u 4 boje.

Poručite dizajn plakata

Sa ponosom ističemo da naš tim grafičkih dizajnera brižljivo pristupa konceptualizaciji ideje za svaki plakat, vodeći računa i o najsitnijim detaljima. Zajedno ćemo doći do idealnog rešenja, jer znamo koliko vam je važna kvalitetna razmena informacija sa kupcima. Plakatom ćete jednostavno i brzo ostvariti vizuelnu komunikaciju. Vešto uklopljeni grafički elementi jasno će preneti vašu poruku.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.