Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Obradujte poslovne partnere ili klijente personalizovanim čestitkama dizajniranim baš za potrebe vaše firme.

Dizajn čestitki

Praznici su obično period kada posežemo za čestitkama da obradujemo ljude oko nas. Često uz pratnju darova ljudi pišu novogodišnje čestitke kako bi dodatno ostavili deo sebe na papiru i učinili poklon ličnijim, uz lepe želje i nadanja.

Međutim, čestitke se mogu uručivati i tokom čitave godine, za rođendane, venčanja, krštenja i druge zgodne prilike kada želite da obradujete komitente, porodicu ili prijatelje. Čestitke su našle svoje mesto i kao sastavni deo promotivnog materijala i u firmama jer se mogu vrlo lako uklopiti u poklone koje želite da podarite budućim i potencijalnim partnerima i klijentima.


Dizajn čestitki standardne veličine

Premda čestitke obično podrazumevaju minimalizam – uz lepu ilustraciju, vašim logoom s porukom na belom papiru, češće se mogu naći i šarene, razigrane, svetlucave – pa čak i muzičke koje nikada ne izlaze iz mode.

Dizajn standardnih čestitki podrazumeva osmišljavanje grafike za čestitku/pozivnicu dimenzija 300x200 mm presavijenu na pola (tako da je čestitka zapravo dimenzija 150x200 mm). Uz standardnu čestitku obično se dodaje i koverta te i ona može, a ne mora, biti personalizovana i u skladu sa čestitkom.

Pronađite inspiraciju za dizajn prazničnih čestitki na našem blogu i naručite atraktivne čestitke koje ćete sigurno sačuvati i posle praznika.

Nestandardne veličine takođe se mogu izraditi u našem grafičkom studiju, samo nam naznačite ili pokažite šta vam se dopada!


Elektronske čestitke

U eri interneta i dopisivanja preko imejla, društvenih mreža i aplikacija za razmenu tekstualnih poruka (poput aplikacija Skype, Viber i WhatsApp), elektronske čestitke ulaze na velika vrata. Naziv su dobile po analogiji s elektronskom poštom, te se često može sresti i naziv e-čestitke.

Elektronske čestitke podrazumevaju kreativne čestitke koje su posebno dizajnirane tako da budu poslate obično imejlom ili preko društvenih mreža, ali se za razliku od standardnih pregledaju na računaru, prenosivom uređaju (tabletu) ili telefonu. Obično se ne štampaju, ali je i ta opcija dostupna.

Naši kreativni grafički dizajneri prave najlepše čestitke za Novu godinu i druge srećne prilike po vašoj meri – bilo za čestitanje vašim poslovnim partnerima na dosadašnjoj plodnoj saradnji, zatim sadašnjim ili budućim klijentima na , ili za lične potrebe uz toplu poruku vašim najmilijima.


Dizajn čestitki: cene

Ako ste zainteresovani za kvalitetan dizajn čestitki svih oblika i veličina u PopArt Studiju, pogledajte portfolio naših prethodnih radova i kontaktirajte s nama da naručite ovu uslugu.