Dizajn čestitki

Praznici su obično period kada posežemo za čestitkama da obradujemo ljude oko nas. Često uz pratnju darova ljudi pišu novogodišnje čestitke kako bi dodatno ostavili deo sebe na papiru i učinili poklon ličnijim, uz lepe želje i nadanja.

Međutim, čestitke se mogu uručivati i tokom čitave godine, za rođendane, venčanja, krštenja i druge zgodne prilike kada želite da obradujete komitente, porodicu ili prijatelje. Čestitke su našle svoje mesto i kao sastavni deo promotivnog materijala i u firmama jer se mogu vrlo lako uklopiti u poklone koje želite da podarite budućim i potencijalnim partnerima i klijentima.

Dizajn čestitki standardne veličine

Premda čestitke obično podrazumevaju minimalizam – uz lepu ilustraciju,
sa vašim logoom s porukom na belom papiru, češće se mogu naći i šarene, razigrane, svetlucave – pa čak i muzičke koje nikada ne izlaze iz mode.

Dizajn standardnih čestitki podrazumeva osmišljavanje grafike za čestitku/pozivnicu dimenzija 300x200 mm presavijenu na pola (tako da je čestitka zapravo dimenzija 150x200 mm). Uz standardnu čestitku obično se dodaje i koverta te i ona može, a ne mora, biti personalizovana i u skladu sa čestitkom.

Pronađite inspiraciju za dizajn prazničnih čestitki na našem blogu i naručite atraktivne čestitke koje ćete sigurno sačuvati i posle praznika.

Dizajn nestandardnih veličina takođe se mogu poručiti u našem grafičkom studiju, samo nam naznačite ili pokažite šta vam se dopada!

cestitka dobrota palazzi

Elektronske čestitke:

U eri interneta i dopisivanja preko imejla, društvenih mreža i aplikacija za razmenu tekstualnih poruka (poput aplikacija Skype, Viber i WhatsApp), elektronske čestitke ulaze na velika vrata. Naziv su dobile po analogiji s elektronskom poštom, te se često može sresti i naziv e-čestitke.

Elektronske čestitke podrazumevaju kreativne čestitke koje su posebno dizajnirane tako da budu poslate obično imejlom ili preko društvenih mreža, ali se za razliku od standardnih pregledaju na računaru, prenosivom uređaju (tabletu) ili telefonu. Obično se ne štampaju, ali je i ta opcija dostupna.

Naši kreativni grafički dizajneri prave najlepše čestitke za Novu godinu i druge srećne prilike po vašoj meri – bilo za čestitanje vašim poslovnim partnerima na dosadašnjoj plodnoj saradnji, zatim sadašnjim ili budućim klijentima na , ili za lične potrebe uz toplu poruku vašim najmilijima.

Naručite dizajn čestitki

Ne mora da bude praznik da biste nekome poklonili trenutak vaše pažnje. Možda želite da iskažete svoju zahvalnost poslovnim partnerima zbog izuzetne saradnje ili uputite reč podstreka nekome od klijenata. U PopArt Studiju uvek sa osmehom pristupamo dizajnu čestitki, kreirajući personalizovana rešenja po meri poruke i prilike.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.