iphone 7 bilbord primer

Bilbordi

Bilbord predstavlja sredstvo reklamiranja visokog formata na otvorenom prostoru. Nalaze se obično na prometnim mestima poput puteva i autoputeva, a ako se pak postavljaju u gradu tada se biraju najprometnije petlje.

Najbitniji element bilborda je da poruka koja ima kratku formu sa ciljem da privuče pažnju prolaznika. Iako slični plakatima, dosta su većeg formata i poruka koja se prenosi mora biti jednostavna i efektivna.

Privucite pažnju dizajnom bilborda

Bilbordi su tu da potencijalnim klijentima privuku pažnju, da ih zainteresuju i na kraju navedu na kupovinu. Sastoje se od više odštampanih tabaka (papira) koji se spajaju na čvrstoj podlozi i time formiraju jednu celinu.

U poslednje vreme su se pojavili jednodelni bilbordi koji su manjeg formata od konvencionalnih, ali su zaštićeni od atmosferskih uticaja jer se nalaze unutar kutije za bilbord.

Naručite dizajn bilborda

Zašto samo pojedinci da čuju za vašu kompaniju, kada mogu svi? Neka vaša reklamna poruka bude jasna, a mi ćemo je vizulenim rešenjem predstaviti na velikom formatu bilborda i učiniti je višestruko efektnijom, uočljivijom i atraktivnijom. Na taj način ćemo skrenuti pažnju na vaš posao i inspirisati mnoge da se bolje upoznaju sa vašim proizvodima, uslugama ili specijalnim ponudama. Mislite da veličina nije važna? Mi znamo da jeste.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.