Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Bilbordi

Bilbord predstavlja sredstvo reklamiranja visokog formata na otvorenom prostoru. Nalaze se obično na prometnim mestima poput puteva i autoputeva, a ako se pak postavljaju u gradu tada se biraju najprometnije petlje.

Najbitniji element bilborda je da poruka koja ima kratku formu sa ciljem da privuče pažnju prolaznika. Iako slični plakatima, dosta su većeg formata i poruka koja se prenosi mora biti jednostavna i efektivna.


Privucite pažnju dizajnom bilborda

Bilbordi su tu da potencijalnim klijentima privuku pažnju, da ih zainteresuju i na kraju navedu na kupovinu. Sastoje se od više odštampanih tabaka (papira) koji se spajaju na čvrstoj podlozi i time formiraju jednu celinu.

U poslednje vreme su se pojavili jednodelni bilbordi koji su manjeg formata od konvencionalnih, ali su zaštićeni od atmosferskih uticaja jer se nalaze unutar kutije za bilbord.


Naručite dizajn bilborda

PopArt Novi Sad, Beograd, nudi uslugu dizajn bilborda visokog kvaliteta. Naš tim će na osnovu svog iskustva i inovativnosti kreirati za vas bilbord zvučnog slogana i upečatljive kompozicije koja će privući pažnju prolaznika i izazvati reakciju.

Izrada bilborda je proces koji traje duže od izrade plakata, jer iako imaju sličnosti, bilbordi su mnogo veći projekat i zahtevaju više rada, ali zato ostavljaju mnogo jači utisak na potencijalne kupce.