CD omoti

CD omot predstavlja savremenu instant prezentaciju sadržaja koji se nalazi na kompaktnom disku (popularno zvanom CD, od eng. reči compact disk). Obično se pored spoljašnjeg omota CD-a kreira još nekoliko stranica koje opisuju CD/DVD.

CD omot treba da na kreativan način kvalitetnim idejnim rešenjem ili fotografijama koje se nalaze na njemu predstavi rad na omotu.

Naručite dizajn cd omota

PopArt tim je uvek raspoložen za nove ideje i trudi se da razbije standarne barijere. Ne moraju samo muzičari koristiti ovaj vid prezentacije, mnoge druge delatnosti u firme mogu se prezentovati na ovaj način.

CD svakako ne treba da bude jedini vid marketinga ili oglašavanja vaše firme, ali istovremeno može biti brz način reklame.

Ako vam je potrebna profesionalna multimedijalna prezentacija CD/DVD sadržaja, kontaktirajte s nama putem formulara klikom na dugme ispod. Uverite se u kvalitet naših dizajnerskih radova, pogledajte portfolio.eat pray slay cd omot

Naručite Omot za CD/DVD

Da li ste razmišljali o tome da svoju kompaniju predstavite i kroz prezentaciju na CD-u? Želite li da marketinški materijal upotpunite i DVD izdanjem o vašim proizvodima i uslugama? Tu smo da vas saslušamo i kreiramo vizuelno rešenje za CD ili DVD koje će da pleniti šarmom već na prvi pogled i na multimedijalan način dočarati vašu priču kako bi vas sadašnji i potencijalni klijenti bolje upoznali.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.