Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Prelom i omot knjige

Dizajn korica ili dizajn omota knjige treba da na kreativan način da predstavi sadržaj knjige. Za dizajnera je vrlo je bitna oblast kojom se knjiga bavi kao i kojoj je populaciji namenjena kako bi je prilagodio potrebama. Deblji kartoni i razne vrste završne grafičke obrade korica, kao što su utiskivanje i sl. doprinose kompletnom utisku o knjizi i time utiču na potencijalnog kupca.


Dizajn korica knjige

Dosta kupaca će se pri dilemi između nekoliko sličnih knjiga zbog dizajna omota knjige odlučiti na kupovinu one najlepšeg dizajna, dok će iskusnijim čitaocima i poznavaocima literature dizajn biti manje važan.

Prelom knjige predstavlja slaganje teksta, slika i grafičkih elemenata u okvire stranica definisanog formata i snimanje na elektronskom medijumu. Može biti jednostavan, što je najčešća situacija, a može biti i dosta komplikovaniji (kreativniji), u zavisnosti od namene knjige.


Kreativan i originalan dizajn knjige

Na našem tržištu se često pod jednostavim prelomom podrazumeva oskudan dizajn, što ne mora biti slučaj. Mali, ali kreativni i prefinjeni detalji zaokružiće kompletan utisak o knjizi.

PopArt tim je tu da svojom kreativnošću vašu knjigu izdvoji među mnoštvom drugih. Pogledajte portfolio naših radova.