Prelom i omot knjige

Dizajn korica ili dizajn omota knjige treba da na kreativan način predstavi sadržaj knjige. Za grafičkog dizajnera vrlo je bitna oblast kojom se knjiga bavi kao i kojoj je čitalačkoj publici namenjena kako bi je prilagodio njihovim potrebama. Deblji kartoni i razne vrste završne grafičke obrade korica, kao što su utiskivanje i sl. doprinose kompletnom utisku o knjizi i time utiču na potencijalnog kupca.

Izrada vizuelnog koncepta

Dosta kupaca će se pri dilemi između nekoliko sličnih knjiga upravo zbog dizajna omota knjige odlučiti na kupovinu one najlepšeg dizajna, dok će iskusnijim čitaocima i poznavaocima literature dizajn biti manje važan.

Prelom knjige predstavlja slaganje teksta, slika i grafičkih elemenata u okvire stranica definisanog formata i snimanje na elektronskom medijumu. Može biti jednostavan, što je najčešće slučaj, a može biti i dosta komplikovaniji (kreativniji), u zavisnosti od namene knjige.

dizajn korice knjige tipografija

Kreativan i originalan pristup dizajnu

Na našem tržištu se često pod jednostavim prelomom podrazumeva oskudan dizajn, što ne mora biti slučaj. Mali, ali kreativni i prefinjeni detalji zaokružiće kompletan utisak o knjizi i stvoriće dodatnu vrednost.

Naručite dizajn omota knjiga

Naš kreativni tim brižljivo pristupa dizajniranju korica i omota knjige, usklađujući ih sa žanrom, tematikom, sadržajem i oblašću kojom se knjiga bavi. Kreiramo stilizovanu i atraktivnu naslovnu stranu, posebno posvećujući pažnju odabiru slika, boja, fonta i drugih grafičkih elementa. Ako imate rukopis spreman za štampanje, ali nedostaje vam vizuelno rešenje za korice, tu smo da vam pomognemo.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.