BESPLATNA SEO ANALIZA I PONUDA

Ovo polje je obavezno.

Usluge SEO agencije

Želite da se vaš sajt dobro rangira, a ne znate koga da angažujete? Imate sajt ali ga ne primećujete u pretrazi? Očigledno je da nije optimizovan (prilagođen) za Gugl. Potrebna vam je agencija koja vrši usluge optimizacije!

Optimizacija sajtova (eng. search engine optimization, SEO) označava sve procese koji se tiču programiranja, kodiranja i podešavanja sajta u skladu sa Guglovim pravilima koja utiču na njihovo bolje pozicioniranje u pretrazi. Optimizacijom se bave stručnjaci za SEO koji obično rade za specijalizovane SEO kompanije ili digitalne agencije koje pored veb dizajna, programiranja i digitalnog marketinga pružaju i ovu vrstu usluge.

Zašto angažovati SEO stručnjake?

Prvo i najvažnije, moći ćete da se posvetite sopstvenom poslovanju i nećete morati da brinete za stvari kao što su strategija za SEO, Schema, linkovanje, meta-opisi, kanonički URL i sl. Za te stvari su zaduženi stručnjaci SEO kompanije koju ste angažovali jer se oni svakodnevno susreću s, recimo, greškama u kôdu i mogu ih lako ispraviti.

Zatim, nećete morati da pišete tekst za sajt ili blog jer su za to zaduženi pisci koji optimizuju sadržaj u skladu sa Guglovim propisanim preporukama i na osnovu ustaljene prakse koja daje dobre rezultate.

Kako se algoritam pretrage često menja, nećete morati da i vi pratite sve novosti, sajtove i blogove koji se bave tom tematikom jer stručnjaci za optimizaciju moraju da drže korak s promenama i primenjuju ih na vašem sajtu kako bi održao visoku poziciju.

Koja je najbolja SEO agencija za optimizaciju mog sajta?

Najbolja SEO agencija za vas je ona koja će pružiti intezivnu podršku, transparentnost u radu, adekvatno izveštavanje, vidljive rezultate i benefite rada, kao i povoljnu cenu.

SEO je u Srbiji u poslednjih nekoliko godina postao ustaljena praksa i nešto što se podrazumeva kada se pokreće onlajn biznis ili kada se običan biznis dopunjava poslovanjem preko interneta.

Najočigledniji razlog za to je zato što donosi povećanje profita. Ako se odlučite da uložite u optimizaciju, a firma koju angažujete to dobro uradi, praksa pokazuje da se vaša uložena sredstva posle određenog vremena mogu vratiti pa čak i umnogostručiti.

Logično pitanje koje sledi jeste: kako pronaći pravu firmu za SEO?

Najbolje je pre upuštanja u potragu sastaviti spisak pitanja:

  • koliko dugo firma posluje?
  • koja su merila uspeha?
  • koliko koštaju SEO usluge?
  • koliko je proces optimizacije transparentan?
  • kada se mogu očekivati rezultati?

Od odgovora na ova pitanja može zavisiti i uspeh vaše firme na internetu.

Ako firma transparentno posluje duži niz godina i ako za sobom ima brojne klijente koji posluju u svim krajevima sveta, onda je to dobar pokazatelj njenog uspeha. Stručnjaci za SEO moraju uvek ići u korak s promenama i obaveštavati svoje klijente o izmenama koje unose na sajtu i koje su im neophodne za bolje pozicioniranje na Guglu.

Kako svi procesi optimizacije treba da budu lako shvatljivi i dostupni i samom klijentu, stoga su periodično obaveštavanje i izveštavanje veoma bitni u odnosu između firme i tražioca SEO usluga. Ono što se uvek naglašava jeste da je SEO dugotrajan proces i da se ne može očekivati da rezultati dođu preko noći – u zavisnosti od veličine sajta, konkurencije i brojnih drugih faktora rangiranja, pod uslovom da se sve dobro uradi, dobre pozicije se mogu očekivati i nakon nekoliko meseci intenzivnog rada na sajtu.

cene seo ilustracija

Koliko košta optimizacija sajta?

Jedna od najbitnijih stavki kod odabira SEO agencije u Srbiji jeste cena usluga. Ona najviše zavisi od veličine sajta i trenutnog stanja kôda i broja i jačine linkova koji su povezani sa sajtom, jer upravo od toga zavisi broj sati koji će stručnjaci za SEO utrošiti na sređivanje vašeg sajta.

SEO proces treba da bude potpuno transparentan, te ćete od stručnjaka dobijati redovne izveštaje o pozicijama, napretku i svim važnijim promenama koje su se desile u prethodnom periodu.

Ukoliko vas zanima koliko koštaju SEO usluge u PopArt Studiju, više informacija možete pronaći na stranici cenovnik SEO optimizacije.

PopArt Studio – pouzdana SEO agencija

PopArt Studio je digitalna agencija koja se bavi veb dizajnom i uslugama SEO optimizacije. Osnovana s misijom da klijentima pruži i više od traženog, PopArt Studio je prava firma za SEO koja je radila na više od 3000 projekata, s više od 2000 klijenata iz preko 30 zemalja sveta.

Bez obzira na pretraživač – globalni ili lokalni – stručnjaci PopArt Studija iz Novog Sada vam mogu pomoći u boljem pozicioniranju sajta i izveštavati vas o svim promenama. Prilikom prvog razgovora vam nudimo besplatne konsultacije i procenu vašeg sajta, nakon čega sledi dogovor o SEO paketu koji vam odgovara.

Premda je SEO sasvim logična stvar koja se može naučiti ako joj posvetite dovoljno vremena, ako se vaša kompanija bavi nekom delatnošću koja zahteva potpuno posvećivanje pažnje, vremena i sredstava, onda je najbolje angažovati stručnjake koji se bave optimizacijom. Razlozi su brojni.

Ostale usluge Internet marketinga

Pored organske optimizacije sajta, koja donosi najbolje rezultate na prirodnim putem, internet marketing obuhvata i plaćeno reklamiranje koje donosi brze rezultate kada vam je to najpotrebnije.

Ako se odlučite da strateški kombinujete prirodnu optimizaciju s plaćenom, možete još više ubrzati put ka uspehu i dostizanje ciljeva vašeg poslovanja.

Upoznajte se s pogodnistima koje donose:

Transparentnost, praćenje SEO kampanje i izveštavanje

Pratimo vaš napredak i redovno vas izveštavamo o našim SEO aktivnostima i o vašim pozicijama uz maksimalnu transparentnost i uvid u naš posao.

seo agencija popart studio

Naručite SEO uslugu

Mi razumemo potrebu svake firme da se dobro pozicionira na Guglu i time privuče nove mušterije kojima se može ponuditi određeni proizvod ili usluga. Pogotovo danas kada sve više ljudi provodi vreme na internetu i društvenim mrežama. PopArt Studio je agencija za SEO koja nudi vrhunsku uslugu optimizacije sajtova na svim platformama i za sve pretraživače.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.