Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee
* Molimo Vas popunite obavezna polja!

Besplatna SEO analiza i ponuda

Digitalna agencija

PopArt Studio je digitalna agencija koja primenjuje sva svoja kreativna sredstva u marketinškim kampanjama – za vaše bolje ja!

Mi smo PopArt Studio: agencija za digitalni marketing koja pruža širok spektar usluga:

Kao pioniri u Novom Sadu i Srbiji, već više od 10 godina bavimo se uslugama digitalnog marketinga, optimizacije i veb dizajna, te stoga i ne čudi što je naša digitalna agencija do sada radila na više od 3000 projekata sa više od 2000 klijenata iz 35 različitih država širom sveta.


Šta je digitalni marketing?

Digitalni marketing predstavlja posebnu vrstu marketinških aktivnosti u onlajn svetu, a pre svega na društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Google+, Snapchat, Pinterest), koje obično obavljaju digitalne agencije. Digitalni marketing podrazumeva sastavljanje strategije za aktivnost na tačno određenim društvenim mrežama u cilju brendiranja i ostvarivanja dublje veze između brendova i njihovih stečenih (starih) ili potencijalnih (novih) korisnika.

Aktivnost naše agencije obuhvata sledeće stavke:

  • kreiranje ili prilagođavanje vebsajta
  • povezivanje sajta sa društvenim kanalima (društvene mreže)
  • pisanje onlajn strategije za nastup na društvenim mrežama
  • pisanje sadržaja (unapredi svoj biznis: Marketing sadržajem)
  • sprovođenje digitalne kampanje
  • kreiranje odgovarajućih grafika
  • brendiranje za jedinstven nastup na internetu
  • povezivanje s korisnicima
  • umrežavanje

Razumevajući rastuće potrebe kompanija da svoju aktivnost prošire i na internet i društvene mreže na kojima njihovi klijenti i korisnici provode dosta vremena, okupili smo tim stručnjaka koji analizira vaše potrebe, konkurenciju, kreira onlajn strategije i pokreće kampanje.

Tako npr. mala firma koja se bavi prodajom ručno rađenog nakita može jednako dobro i kvalitetno biti predstavljena na društvenim mrežama kao i velike međunarodne kompanije koje se bave istom delatnošću. Internet je dao dovoljno prostora za pružanje jednakih mogućnosti svima i fer konkurenciji, te ih treba i iskoristiti.

Digitalni marketing je standardni deo paketa SEO optimizacija koji nudi naša agencija, ali se može raditi i nezavisno od SEO kampanja i izgradnje linkova.


Usluge agencije za digitalni marketing

Nastup na društvenim mrežama otvara vrata boljoj usluzi, bržem rešavanju problema, zadovoljnijim mušterijama i, naravno, proširenju biznisa.

Ako su vam potrebne usluge digitalne agencije PopArt Studio, slobodno kontaktirajte s nama – konsultacije su besplatne!

Hajde da zajedno stvorimo vaš digitalni lik.