Kako odabrati web dizajn kompaniju?

Često se susrećemo s pitanjem - Koja je najbolja firma za izradu web sajtova? Koji su kriterijumi na osnovu kojih treba da donesete odluku o njenom angažovanju?

Vaše potrebe diktiraju kriterijume pretrage.

Kao prvo, treba sagledati koje su vaše realne potrebe. Kakav tip web sajta želite? Da li je to prezentacija vaše kompanije, shop za prodaju, servis, portfolio vaših radova, kompleksniji ili manje kompleksniji projekat. To je prvi kriterijum u potrazi za najboljom web agencijom za izradu sajta.

Predviđeni budžet

Kada ste lokalizovali vaše potrebe, sledeći korak jeste budžet. Iako kvalitet nema cenu, vaš budžet nije neograničen. Na marketingu ne treba štedeti jer je web sajt vaše ogledalo na globalnoj pozornici i njegova izrada gubi svaki smisao ukoliko će poslati neadekvatnu sliku o vama i vašoj kompaniji. Ukoliko će posetioci sa prvim utiskom dobiti jasnu poruku da ne ulažete dovoljno u imidž i kvalitetan dizajn, posumnjaće i u kvalitet vašeg proizvoda ili same usluge.

Konkurencija i trendovi

Ukoliko vaš web sajt zaostaje za konkurencijom po pitanju dizajna i funkcionalnosti to može značiti dve stvari. Prva je da nedovoljno shvatate važnost ovog segmenta marketinga. Druga je da suviše dobro poslujete i da ne postižete da se posvetite ovom segmentu.

Uzlazna putanja poslovanja nije večna i ukoliko ne idete u korak sa konkurencijom vrlo lako možete napraviti pogrešan potez. Dodatni napor, poboljšana metodologija i uvek se pronađe resursa i vremena za modernizaciju vaše intrenet prezentacije. Samim tim, spram budžeta, ukoliko on nije veliki, treba tražiti jednostavnije web rešenje čiji će glavni adut biti dizajn. Kvalitetan dizajn, makar to bila samo i naslovna strana daće nedvosmislen signal krajnjem korisniku da je vaš IT i marketing sektor ažuran i da držite do ugleda kompanije.

Nagrađivana web dizajn agencija

Ukoliko želite web sajt koji će biti nagrađivan, koji će kreativno iskočiti u odnosu na ranije viđene, koji će postaviti nove standarde ili bar dostići svetske trendove, onda vam je potrebna web dizajn kompanija koja je i sama nagrađivana. Kada odredite kakav web sajt želite i kada tačno budete odredili budžet možete krenuti u potragu za najboljom web dizajn agencijom.

izrada web sajta ilustracija

Geolokacija - u kojoj državi, gradu, tražiti digitalnu agenciju

Kompanije za izradu sajtova posluju globalno i samim tim geolokacija ne treba da predstavlja bitan faktor. Što bolji kvalitet uz što povoljniju cenu biće pun pogodak. Kompanije za izradu web sajtova kredibilitet ostvaruju ugledom koji uživaju njihovi klijenti i projektima rađenih za njih. Shodno tome, bila web dizajn firma iz Francuske, SAD, Srbije, Velike Britanije ili neke druge zemlje - neće igrati presudnu ulogu.

Portfolio kao ključni faktor

Sledeći bitan kriterijum jeste portfolio. Portfolio nedvosmisleno ukazuje koja je to orijentacija web dizajn kompanije. Da li stavljaju akcenat na dizajn, na velike, kompleksne sisteme i development ili je usluga te kompanija kompletna.

Ukoliko je usluga kompanije kompletna, ako portfolio odgovara vašim potrebama, ako je cena prihvatljiva, a kompanija nagrađivana, onda ste na pravom mestu i na pravoj stranici.

Pronašli ste je!

Na vama je sada samo da nas kontaktirate i da se upoznamo sa vašom pričom.

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.