Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Web development outsourcing agencija u Srbiji

PopArt Studio kao Vaš Outsourcing partner

Počeli smo sa poslovanjem davne 2001. godine u vremekada su se web tehnologije ubrzano razvijale. Konstantna prisutnost na međunarodnim konferencijama i konstantno unapređivanje pomoglo nam je da budemo u toku sa poslednjim tehnologijama.

Želite li partnera koji ne odgovara na vaš zahtev duže od 24h?

Želite li da prepustite projekat ili deo projekta nekome i da budete potpuno sigurni da će obavljeni posao biti besprekoran?

PopArt Studio je jedna od vodećih agencija u regionu koja se konstano širi i usavršava svoje kadrove.


Šta nudimo i gde smo kompetentni

Mnogi naši klijenti su web i grafičke dizajn agencije kojima je potreban outsourcing partner za kodiranje njihovih rešenja. To su klijenti koji žele validan kôd, responsive design, brzo učitavanje stranica sa minimizovanim skriptama bez suvišnog kôda.

  • PHP/MySQL programiranje i razvoj
  • izrada i razvoja online shop rešenja
  • payment gateway integracija
  • API integracija
  • web aplikacije I B2B rešenja

Izrada WordPress tema, unikatnih rešenja za CMS, eCommerce zahtevnih aplikacija.

Izuzetno je teško pronaći da pojedinac ili manja kompanija mogu da budu kompetentni u svim sferama. Naša uska specijalizovanost pojedinaca za svaku posebnu oblast može rešiti vaše probleme.


Smanjite Vaše troškove

PopArt ima izuzetno povoljnu cenu usluga bez obzira na to što je kvalitet na visokom nivou. Veliki broj klijenata i veliki tim uslovili su da cena usluga nije visoka.

Ukoliko želite da se više fokusirate na vama bitnije poslovne aktivnosti i da pritom budete potpuno sigurni da će zahtevi profesionalno biti obavljeni izaberite PopArt Studio – pouzdanog partnera.