Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Neograničene mogućnosti u razvoju web aplikacija

Custom web sajt development

Izrada web sajt rešenja koje nije kreirano ni na jednoj platformi (eng. custom website development) već je u potpunosti kodirano od nule. Dizajn, kôd koji je unikatan u potpunosti.


Unikatne WordPress teme i razvoj dodataka (plugin development)

Shodno vašim potrebama, kreiramo unikatne WordPress teme samo za vas. Možemo i prilagoditi opcije teme i koristiti responzivni dizajn (eng. responsive design) kako bi web sajt bio prilagođen prikazu na svim prenosivim uređajima. Kreiranje dodataka za platformu WordPress koji će zadovoljiti, vaše potrebe (eng. custom plugin).


Razvoj veb platformi (web platform development)

Veliko iskustvo u razvoju veb platformi (eng. web platform development) koje čini čitava decenija intezivnog poslovanja u ovoj oblasti pomogla nam je da na najefikasniji način pronađemo rešenje za vaše potrebe. Platforme su fleksibilne,lako se koriste, optimizovane za pretraživače, korisnike i mobilne uređaje (eng. user-,mobile-and SEO-friendly).


JavaScript Animacije

Koristimo napredne tehnologije poput jQuery, Prototype, Mootools kako bismo vaš sajt učinili interesantnijim krajnjim korisnicima. Prelepe animacije i efekti koji će podići ceo sajt na mnogo viši i ozbiljniji nivo