Custom web sajt development

Izrada web sajt rešenja koje nije kreirano ni na jednoj platformi (eng. custom website development) već je u potpunosti kodirano od nule. Dizajn, kôd koji je unikatan u potpunosti.

Unikatne WordPress teme i razvoj dodataka (plugin development)

Shodno vašim potrebama, kreiramo unikatne WordPress teme samo za vas. Možemo i prilagoditi opcije teme i koristiti responzivni dizajn (eng. responsive design) kako bi web sajt bio prilagođen prikazu na svim prenosivim uređajima. Kreiranje dodataka za platformu WordPress koji će zadovoljiti, vaše potrebe (eng. custom plugin).

Razvoj veb platformi (web platform development)

Veliko iskustvo u razvoju veb platformi (eng. web platform development) koje čini čitava decenija intezivnog poslovanja u ovoj oblasti pomogla nam je da na najefikasniji način pronađemo rešenje za vaše potrebe. Platforme su fleksibilne,lako se koriste, optimizovane za pretraživače, korisnike i mobilne uređaje (eng. user-,mobile-and SEO-friendly).

JavaScript Animacije

Koristimo napredne tehnologije poput jQuery, Prototype, Mootools kako bismo vaš sajt učinili interesantnijim krajnjim korisnicima. Prelepe animacije i efekti koji će podići ceo sajt na mnogo viši i ozbiljniji nivo.

izrada responsive web aplikacija

Poručivanje web aplikacija

Naše dosadašnje iskustvo u oblasti razvoja web aplikacija seže od kompleksnih baza podataka do kreativnih i neobičnih zahteva za implementacijom i usavršavanjem postojećih funkcionalnosti na različitim platformama. Svaki izazov učinio nas je spremnijim za onaj novi koji sledi, custom made web aplikacije su ono na šta smo ponosni.

Naručivanje
showcase image fullimage
PopZnak

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.