Izrada sajta sa CMS-om

Izrada web sajta po povoljnim cenama profesionalnog kvaliteta. Deset godina iskustva na projektima različite kompleksnosti je iza nas. Izrada web sajta po svetskim standardima, a domaćim cenama u realnim rokovima.

Ukoliko nameravate da vebsajt koji imate modernizujete novim dizajnom i novim tehnologijama koje će omogućiti bolje pozicioniranje na pretraživačima, PopArt Studio će izraditi web sajt za vas a koji će biti obostrana referenca.

PopArt Studio d.o.o. - izrada web sajta sa administrativnim delom – platformom za upravljanje sadržajem (–eng. Content Management System, CMS) preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj vašeg web sajta. Na jednostavan način, svaki vaš zaposleni može pristupiti administratorskom delu uz odgovarajuće detalje za logovanje i ažurirati sajt.

Povoljna izrada web sajtova, Novi Sad, Srbija

Pristupačne cene za izradu web sajta jedan su od bitnijh kriterijuma zbog kojih nas klijenti biraju. Tu su naravno i kvalitet i profesionalnost u usluživanju. Preko 1100 web sajtova za domaće firme iz Srbije, od čega je skoro četvrtina iz Novog Sada predstavljaju dobar deo referentne liste.

Naručite dizajn web sajta

Potrebni su vam dizajn i programiranje sajta? PopArt Studio nudi uslugu izrade sajta u skladu sa najsavremenijim svetskim praksama koje pružaju najprijatnije korisničko iskustvo i unapređuju vaše poslovanje. Prepustite prisustvo vaše firme na internetu timu profesionalaca s višegodišnjim iskustvom i modernizujte platformu za upravljanje sadržajem uz povoljne cene i odličan kvalitet.

Naručivanje
showcase image fullimage

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.