Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Izrada web sajta po povoljnim cenama profesionalnog kvaliteta. Deset godina iskustva na projektima različite kompleksnosti je iza nas. Izrada web sajta po svetskim standardima, a domaćim cenama u realnim rokovima.

Ukoliko nameravate da vebsajt koji imate modernizujete novim dizajnomi novim tehnologijama koje će omogućiti bolje pozicioniranje na pretraživačima, PopArt Studio će izraditi web sajt za vas a koji će biti obostrana referenca.


Izrada sajta sa CMS-om

PopArt Studio d.o.o. - izrada web sajta sa administrativnim delom – platformom za upravljanje sadržajem (–eng. Content Management System, CMS) preko koga možete na jednostavan način ažurirati sadržaj vašeg web sajta. Na jednostavan način, svaki vaš zaposleni može pristupiti administratorskom delu uz odgovarajuće detalje za logovanje i ažurirati sajt.


Povoljna izrada web sajtova, Novi Sad, Srbija

Pristupačne cene za izradu web sajta jedan su od bitnijh kriterijuma zbog kojih nas klijenti biraju. Tu su naravno i kvalitet i profesionalnost u usluživanju. Preko 1100 web sajtova za domaće firme iz Srbije, od čega je skoro četvrtina iz Novog Sada predstavljaju dobar deo referentne liste.