Kako započeti saradnju

Svaki projekat je unikatan sa svojim funkcionalnostima, zahtevima, obimom, kompleksnošću. Ekvivalentno tome, za svaki projekat je neophodno poslati mejl sa zahtevom ili popuniti inicijalni online formular. Naša najčešća pitanja tiču se samih fukcionalnosti web sajta. Da li se radi o web aplikaciji, prezentaciji, web shop-u (internet prodavnici), društvenoj mreži, web sajtu brošuri ili nekom drugom obliku? Bitne informacije jesu i ko unosi sadržaj, na koliko jezika se web sajt radi, da li je potrebno da web sajt bude prilagođen za sve prenosive uređaje i koji mu je obim, broj strana itd.

Što nam preciznije približite projekat i naša ponuda će biti preciznija u vidu vremena izrade i cene. Dobra specifikacija je ključna kako bi se u projekat krenulo profesionalno i s izdefinisanim stavkama.

Metodologija rada i pristup

1. Konsultacije

Otkrivanje potreba klijenta i sinhronizacija sa istim.

2. Prototip

Razvoj koncepta i ideje na osnovu detaljne specifikacije zahteva koje dobijamo od klijenta. Pošto se dešava da su klijenti često neodlučni i neupućeni, tu smo da pomognemo i damo naše sugestije.

3. Produkcija

Razvoj počinje na osnovu zahteva, rokova i usvojenog koncepta.

4. Primena

Predstavljanje konačnog rešenja klijentu. Izmene, ukoliko su neophodne, testiranje i postavljanje vebsajta u funkciju (na onlajn server).

5. Podrška

Obezbeđujemo da finalno rešenje bude u skladu sa klijentovom vizijom. PopArt tim je uvek na raspolaganju klijentu za sva pitanja i pomoć.

Recite nam nešto više o Vašem projektu.

Voleli bismo da budete naša sledeća uspešna priča.popart saradnja

Naručivanje usluga dizajna

Vebsajt je jedini vid reklamiranja koji vas promoviše svaki dan, po ceo dan. Bilo da imate internet prezentaciju, veb aplikaciju, onlajn prodavnicu ili neku drugu vrstu sajta, proces uvek podrazumeva precizno utvrđivanje potreba, po principu triput meri, jednom seci. Naši dizajneri stvaraju savremena digitalna iskustva, prilagodljiva promenama i svim uređajima. Obratite nam se i dozvolite da vas naš stručni tim vodi kroz proces naručivanja.

Naručivanje

Dobar dan. Kako možemo da vam pomognemo?

back btn

Naručite uslugu

Ovo polje je obavezno.
Web dizajn Web development Web aplikacija Internet marketing Copywriting Grafički dizajn Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

back btn

Pridružite nam se.

Ovo polje je obavezno.
UI/UX dizajner Community Manager Front-end Developer Back-end Developer Grafički Dizajner Copywriter SEO Ovo polje je obavezno.
Priložite CV/Portfolio
Ovo polje je obavezno.

back btn

Tu smo za vas.

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.