Hvala što ste se prijavili na naš newsletter!
Prijava nije uspela.
best websites of the world
css design awards nominee

Kako započeti saradnju

Svaki projekat je unikatan sa svojim funkcionalnostima, zahtevima, obimom, kompleksnošću. Ekvivalentno tome, za svaki projekat je neophodno poslati mejl sa zahtevom ili popuniti inicijalni online formular. Naša najčešća pitanja tiču se samih fukcionalnosti web sajta. Da li se radi o web aplikaciji, prezentaciji, web shop-u (internet prodavnici), društvenoj mreži, web sajtu brošuri ili nekom drugom obliku? Bitne informacije jesu i ko unosi sadržaj, na koliko jezika se web sajt radi, da li je potrebno da web sajt bude prilagođen za sve prenosive uređaje i koji mu je obim, broj strana itd.

Što nam preciznije približite projekat i naša ponuda će biti preciznija u vidu vremena izrade i cene. Dobra specifikacija je ključna kako bi se u projekat krenulo profesionalno i s izdefinisanim stavkama.


Metodologija rada i pristup

1. Konsultacije

Otkrivanje potreba klijenta i sinhronizacija sa istim.

2. Prototip

Razvoj koncepta i ideje na osnovu detaljne specifikacije zahteva koje dobijamo od klijenta. Pošto se dešava da su klijenti često neodlučni i neupućeni, tu smo da pomognemo i damo naše sugestije.

3. Produkcija

Razvoj počinje na osnovu zahteva, rokova i usvojenog koncepta.

4. Primena

Predstavljanje konačnog rešenja klijentu. Izmene, ukoliko su neophodne, testiranje i postavljanje vebsajta u funkciju (na onlajn server).

5. Podrška

Obezbeđujemo da finalno rešenje bude u skladu sa klijentovom vizijom. PopArt tim je uvek na raspolaganju klijentu za sva pitanja i pomoć.


Recite nam nešto više o Vašem projektu.
Voleli bismo da budete naša sledeća uspešna priča.