ui koncept project management aplikacije besplatno preuzimanje

Ranije ovog meseca, spominjali smo važnost aplikacija za menadžment projekata u svakodnevnom radu digitalnih agencija, ali i bilo koje kompanije koja vodi mnoštvo projekata, klijenata i zaposlenih.

Kako smo tada spomenuli, najbolji sistem za menadžment projekata je onaj koji kompanijama pomaže da usmere svoj rad, ubrzaju proces izveštavanja, slanja faktura i ostalih svakodnevnih zadataka, samim tim dopuštajući timovima i menadžerima da se fokusiraju na svoje zadatke i donesu bolje rezultate.

Odličan program za menadžment projekata pomoći će timovima da oslobode vreme i ne zamaraju se svakodnevnim zadacima. Takođe, ovakvi programi svojevrsna su portfolia, u kom kompanije mogu da čuvaju i prate zadatke i metrike projekata.

Ovi sistemi pomažu ne samo kompanijama, već i klijentima, jer omogućavaju transparentnost izvršenih usluga koje plaćaju, kao i bolje razumevanje celokupnog procesa digitalnog poslovanja (posebno u oblasti digitalnog marketinga i veb developmenta).

Stoga, u ovom članku pozabavićemo se sistemom za menadžment projekata čiji koncept UI dizajna je kreirao PopArt Studio.

project management app free download ui design

Naša mobilna aplikacija za menadžment projekata

Prvo, hajde da pogledamo šta je suština dobrog sistema za menadžment projekata? Naravno, odgovor zavisi od osobe do osobe, ali postoji nekoliko univerzalnih osobina koje su ključne, kao što su:

  • moderan dizajn: Budimo iskreni, svi smo pomalo razmaženi kada je ovo u pitanju. Bez obzira na to gde ste na Internetu, kompanije shvataju da je za povećanje poseta i prodaje na njihovom vebsajtu važno pratiti najnovije veb dizajn trendove. Činjenica je da smo postali zahtevni kada je u pitanju dizajn sajtova, i kada dođemo na sajt sa zastarelim dizajnom zaista shvatamo uticaj modernog interfejsa na korisničko iskustvo. Naša aplikacija za menadžment projekata nudi najnovije trendove u developmentu, dajući korisnicima ono najbolje što svet dizajna i developmenta trenutno nudi.
  • Lak za upotrebu: Druga odlika koja može da proizvod učini uspešnim ili propašću jeste jednostavnost upotrebe. Lakoća korišćenja i dobar dizajn uglavnom idu ruku uz ruku, te su danas trendovi u dizajnu koncipirani na osnovu dobrog korisničkog iskustva. To ima savršenog smisla. Nepotrebno komplikovana navigacija može da umanji vrednost celokupnog sistema, čineći ga manje intuitivnim i natrpanijim. Jednostavnost je strateški faktor kada je menadžment projekata u pitanju. Laka navigacija i odlični korisničko iskustvo mogu uvećati efikasnost, sačuvati vreme, i mogu doprineti poboljšanju poslovnih rezultata. Upravo zato, naša aplikacija je dizajnirana s lakoćom korišćenja kao prioritetom.
  • Korisnost i efikasnost: Važno je da aplikacija bude bude jednostavna za upotrebu i korisna, kako bi se sačuvalo vreme i brže upoznalo sa samim načinom korišćenja sistema. Time ćete imati više vremena za rad na projektima i kreiranje strategija koje će doneti rezultate i Vama i Vašim klijentima. Upravo zato smo se fokusirali na kreiranje intuitivne aplikacije koja je laka za upotrebu i pomaže uspostavljanju toka projekta.

Projektna stanica

Kako smo spomenuli važnost lakoće korišćenja aplikacije, dodavanje novog projekta u našoj aplikaciji je veoma jednostavno i intuitivno. Prosto kliknite DODAJ NOVI PROJEKAT, postavite tip projekta (bilo da je SEO, veb dizajn, veb marketing, društveni mediji, servisiranje, hosting i domen, itd.), zatim popunite ostale neophodne informacije poput naziva projekta, klijenta, dugovanja i rokovi.

Sve ovo se može uraditi u roku od nekoliko minuta koristeći moderan i intuitivan interfejs na koji ćete se lako navići, bez da provedetesate upoznavajući se sa samim programom.

 

Menadžment klijentima

Jasan i određen pregled dešavanja u Vašoj kompaniji i svih projekata definitivno će pomoći u procesu menadžmenta vremena i projekata, kao i nadgledanju važnih detalja koji će osigurati zadovoljstvo klijenata.

Naša sekcija za menadžment projekata omogućava Vam da pratite projekte, klijente, raspored kolega po zadacima, mesečni pregled projekata, ukupnu zaradu, kao i ukupan broj završenih projekata.

Ovakva sveobuhvatna menadžment sekcija daje Vam opšti uvid u prioritizaciju projekata pri dodavanju novih projekata i postavljanju rokova. Kada sve ove projekte vidite na jednom mestu možete bolje proceniti trenutne projekte, zauzetost kolega, i vreme potrebno da se određeni projekat završi.

 

Klijent stanica

Upotrebom sekcije o klijentima možete videti koji projekti i zadaci su dodeljeni kom klijentu, timu, ili kolegi. Ovaj odeljak Vam omogućava da dublje istražite specifičnog klijenta i projekat kako biste bolje shvatali efikasnost svog tima i njihovog rada na projektu, uvidite oblasti u kojima je potreban napredak, kao i da ispratite koje su dobre prakse koje možete primeniti na druge projekte ili klijente.

Ova opcija dozvoljava Vam da pratite finansije projekata za bilo kog klijenta kom pružate usluge, kako biste uvek bili upućeni i u taj aspekt.

 

Profil klijenta

U sekciji profila klijenta možete videti detaljne informacije o finansijama, tj. uplaćena sredstva kao i koliko je još ostalo da klijent uplati, kao i ostale osnovne informacije poput imena, adrese, imejla, kompanije, itd.

project management app free download ui design

Profil klijenta nudi i mogućnost upisivanja beleški i podsetnika za klijente čime ćete uvek biti u toku sa projektima i sastancima.

 

Pregled kalendara

Raditi u digitalu praktično znači da živite od jednog roka do drugog. Stoga, dobro organizovan i pregledan kalendar može pomoći Vama i celokupnom Vašem timu da se adekvatno pripremite za narednu nedelju bez potrebe da sazivate duge sastanke svakog ponedeljka (ili čak svakog radnog dana) samo da bi se postarali da su svi upućeni u sve.

Prosto kliknite na bilo koji dan u nedelji, pogledajte sve projekte i zadatke koji bi trebalo da se urade taj dan, krajnje datume, rokove, itd.

Kartica statistike Vam takođe omogućava da pregledate celokupan napredak projekata, po kategorijama, zajedno sa prikazom finansijskog napretka koji Vam dopušta da pratite priliv sredstava.

 

Okrenite opcije u prednosti

Po nama, jednostavnost i lakoća korišćenja uvek će prednjačiti ispred kompleksnosti. Naš cilj sa PopArt Project Management aplikacijom bio je da korisnicima ponudimo pouzdan sistem koji će omogućiti praćenje vitalnih metrika ključnih za uspeh projekta i zadovoljenje klijenta.

Ovaj sistem može Vam pomoći na dva načina. Prvi je u tome što Vam dopušta da pristupite svakoj neophodnoj informaciji koja Vam je potrebna, poput rokova, važnih datuma, lista zadataka, itd.

Drugi način je u korisničkom iskustvu i bržem pristupu podacima od strane Vas, ali i klijenata.


Zaključak

Project Management aplikacija koju je kreirao PopArt Studio je visoko intuitivni sistem koji Vam umnogome može unaprediti saradnju tima, rad na projektima, izvođenje zadataka, a samim tim, može poboljšati i vezu sa klijentima.

Dobro poznavanje dnevnih zadataka i rasporeda omogućiće Vam da uvek budete produktivni, ne samo individualno već i kao tim. Time, Vaš posao će napredovati, ideje će se razvijati, a Vi ćete imati više vremena da se posvetite novim poslovnih poduhvatima, uvođenjem inovatnih usluga, i celokupnom napretku stanja kompanije.

Zvuči odlično, zar ne? Ako biste želeli da iskusite kako je to raditi u jednostavnom i intuitivnom programu za menadžment projekata, preuzmite naš besplatan UI koncept Project Management aplikacije.

[button style=“4″ caption=“BESPLATNO PREUZMITE naš UI koncept aplikacije za upravljanje projektima“  link = „https://www.behance.net/gallery/58414029/PopArt-Client-Management-Mobile-App“]

 

Možete nam se kasnije zahvaliti. :)


Proširi svoje znanje:

Szabolcs Szecsei

Szabolcs Szecsei born on February 4th, 1989, A Hungarian writer, living in Novi Sad, Serbia. With a master’s degree in Communication and Media Studies, Szabolcs has been working in the news and marketing industry for more than six years. Apart from writing, Szabolcs is also a professional touring and recording musician, working for several bands and projects.