Ukoliko posedujete blog i želite da impresionirate svoje korisnike, možda je pravi trenutak da razmislite o kupovini Wordpress teme koja bi bila organizovana na način koji je vama potreban, te upravo iz ovog razloga potrebno je da povedete računa o različitim stvarima.

Danas ćemo za Vas predstaviti UXtheme Responsiv temu za WordPress, fantastičnog izgleda i profesionalnog dizajna. Tema je kompatibilna sa mobilnim i tablet uređajima, različitim ekranima što je velika prednost ukoliko želite da privučete što veći broj korisnika koji bi uvek i na svim uređajima mogli da uživaju u sadržaju Vašeg bloga.

Sadržaj teme sastoji se od dva sajdbara i jednog centralnog bloka u kojem je Vaš sadržaj uvek u prvom planu. Pored svih karakteristika UXtheme donosi mnoštvo opcija za podešavanje svog izgleda i funkcionalnosti.

Menjanje stilova

Možete promeniti ne ograničen broj kolor šema u okviru same teme što obuhvata promenu boja linkova, dugmića i dr.

Plugini za socijalne mreže

Tema poseduje dodatke za sve popularne socijalne mreže kao što su Facebook, Twitter, Google+ i ostale.
Ova opcija je dostupna korisnicima u svakom članku pojedinačno, takođe može biti potpuno onemogućena od strane administratora.

SEO Optimizacija

Tema je vrlo dobro optimizovana za SEO, centralni blok sa glavnim sadržajem se učitava pre ostalog sadržaja i zbog toga se indeksira bolje. Svaki članak pojedinačno poseduje naslove (h1, h2, h3..) kao i meta elemente koji su veoma važni sa ovog aspekta.

Advertajzing menadžer

Uz temu UXTheme možete da ubacujete i kontrolišete banere koji su predviđeni sa standardnim dimenzijama 125×125, 260×260, 728×90. Kontrolišu se kroz kontraolnu tablu (wp-admin) i mogu biti uključene/isključene u svakom trenutku.

Pored ovih opcija UXTheme Responsiv ima još ogroman broj opcija za glavna podešavanja menija, šortkodova, kompatibilnosti sa različitim browserima i td..

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.