Superstash

Superstash je novi web browser za iOS koji vam dopušta da skupite i zabeležite resurse za inspiraciju, kao bookmark manager. Takođe ima opciju za deljenje resursa.

Solo

Solo je project managment aplikacija namenjena za freelance-re u različitim delatnostima. Uključuje project managment, fakturisanje i planiranje, sve u jednoj aplikaciji. Može da se skine u trial verziji od 14 dana.

Email Inspiration

Email Inspiration ima jednostavan koncept: svaki dan šalju sliku u emailu koja će vas inspirisati.

Tumblr2WP

Tumblr2WP je nova aplikacija koja omogućava eksportovanje Tumblr sadržaja i importovanje u sopstveni WordPress sajt.

Favwork

Favwork je prikaz različitih dizajna koji dopušta korisnicima da ocene njima omiljeni rad, slično kao Dribbble. Favwork dopušta korisnicima da postuju do 12 slika i da glasaju za slike drugih.

Center of Attention

Center of Attention je novi sajt koji prikazuje artwork iz sredine vinyl ploča, što je odličan izvor inspiracije i nedavno je dodata galerija za omote.

Frequency

Frequency je video hosting i sharing sajt. Vuče video sadržaj iz različitih izvora, uključujući Facebook i Twitter i omogućava traženje videa preko njihovog izvora ili teme.

Type Specimen for iPad

Type Specimen je prvi font viewer za iPad koji omogućava pregled različitih fontova. Moguće je organizovati i kategorizovati različite individualne fontove i porediti ih.

Magic jQuery Plugin

Magic je jQuery plugin za layout i UI managment. Komplatibilan je sa IE6 i novijim verzijama, kao i iOS, veličine je 35KB.

Think Unstuck

Think Unstuck je nova knjiga namenjena da stimuliše kreativnost. Uključuje preko 100 različitih načina kreativnosti i dostupna je u fizičkoj i digitalnoj formi.

WordPress Theme Shock

WordPress Theme Shock je novi sajt za besplatne i premium WordPress teme, kao i resurs za dizajnere. Krcat je mnoštvom stvari kako za WordPress dizajnere, tako i za web dizajnere, generalno.

Mr. Stacks

Mr. Stacks je Photoshop plugin za kreiranje za brzo kreiranje storyboard-ova i drugih materijala za prezentaciju. Takođe dodaje funkciju da se ekportuju lejeri u posebne PDF-ove.

Managewith.us

Managewith.us je nova task managment aplikacija u oblaku. Nema potrebe za registracijom, može se koristiti kao deo tima i unikatni URL-ovi olakšavaju deljenje zadataka.

Treesaver

Treesaver je JS framework za kreiranje layouta u stilu magazina sa validnim HTML-om i CSS-om.

Sketchnotes

Sketchnotes je knjiga koja sadrži beleške i teze zapisane na mnogim dizajn i development konferencijama u 2009. i 2010. godini. Sadrži govore od ljudi kao što su Time Berners – Lee, Andy Budd, Stephen Fry, Edward Tufte i drugi.

Freedcamp

Freedcamp je besplatni project managment system. Sadrži manipulisanje sekcijama kao što su ‘to do’ liste, diskusije, ciljevi, vreme, fajlovi, poruke itd.

42Tasks

42Tasks je online tast managment aplikacija. Moguće je manipulisanje zadacima, dodavanje beleški, podešavanje vremena, podsetnika itd. Postoji takođe desktop verzija aplikacije (MacOS, Windows, Ubuntu Linux), kao i iPhone aplikacija.

Email Game

Email Game je Chrome aplikacija za manipulaciju email-om.

Realizer

Realizer je nova aplikacija za kreiranje prezentacija za iOS operativni sistem.

Miro Video Converter

Miro Video Converter 2.2 je aplikacija jednostavna za korišćenje za kreiranje bilo kog videa u MP4, WebM, ili Ogg Theora ili za korišćenje na Android iOS uređaju.

Genius Scan

Genius Scan je nova skener aplikacija za iOS. Moguće je skenirati i deliti slike veoma brzo i takođe postoji opcija za uvećavanje skena.

Jovan Ivezic

E-business and internet marketing specialist.